Obiecte de mobilier care sa imbine si utilul dar si placutul

Distribuie

Ne gandim in primul rand ca am avea nevoie de un spatiu de locuit insa pe parcurs deja apar si alte aspecte, precum nevoia de a avea ceva nu doar util dar si placut, sa ne faca sa ne simtim cat mai confortabil si de ce nu, sa ii impresioneze si pe cei ce ne viziteaza locuinta. Realizam asadar ca am avea nevoie si de un buget mai mare, mai ales daca vrem sa obtinem ceva de calitate, durabil, util si frumos.

Pentru fiecare camera a unei locuinte sunt specifice anumite obiecte de mobilier si nu numai, fiind nevoie de anumite materiale din care acestea sa fie realizate pentru a rezista la diversi factori, asemeni umiditatii dintr-o baie sau a numeroaselor mirosuri dar si aburi si condens ce ar putea aparea intr-o bucatarie. Dar, dintre toate camerele de baza dintr-o locuinta, atat apartament cat si casa, cel mai important in ceea ce priveste mai ales aspectul, este livingu-ul. acesta este spatiul in care ne petrecem mare parte din timpul liber, unde poftim invitatii si unde organizam diverse evenimente, luam cina chiar sau dezvoltam cine stie ce activitati.

Printre toate elementele de mobilier pe care le putem enumera, ce pot fi integrate intr-un living, un loc de frunte il ocupa canapeaua. Aceasta trebuie aleasa si pentru a fi cat mai confortabila dar si pentru a oferi un spatiu util cat mai mare, atat in modul sau clasic cat si in cel de pat, in cazul celor extensibile. Pentru asta, exista diverse sisteme prin care partile componente pot fi extinse, modificate sau retractate astfel incat sa poata fi obtinuta o anumita forma a acesteia.

In ceea ce priveste dimensiunile, alegem o canapea sau un coltar in primul rand in functie de dimensiunile living-ului. Daca avem la dispozitie un spatiu limitat in mod clar nu putem alege un model care sa fie prea lung sau prea lat, astfel incat sa nu ne mai ofere si ceva spatiu liber. Desigur, un spatiu ceva mai mic nici nu ne va permite sa organizam anumite evenimente si activitati care sa implice multe persoane dar in schimb va fi un spatiu personal nemaipomenit.

In functie de dimensiunile dar si forma si designul dorite, cele mai bune modele de canapele, de la cele normale pana la cele extensibile si coltare, pot fi gasite in magazinul Biano, la un raport calitate-pret excelent. Dedicat intregii locuinte, de aici putem achizitiona tot ceea ce am avea nevoie intr-o casa, in special intr-un living.

Desi eu am la dispozitie un spatiu destul de restrans in casa si astfel optiunile pentru o canapea sunt limitate, pentru un spatiu suficient de mare as aleege fara sa stau pe ganduri un coltar MT477, un produs care inca din fotografii pare de calitate premium, realizat din materiale foarte rezistenta, usor de intretinut si foarte placute la atingere. Ca si in cazul altor astfel de elemente de mobilier, nu trebuie neaparat amplasat langa un perete ci oriunde ne-am dori in spatiul pe care il avem la dispozitie. Pe post de pat, acesta ofera pana la 3 locuri diferite si astfel, este mai mult decat potrivit pentru momentele in care avem invitati care raman peste noapte si au nevoie de un loc de dormit cat mai bun.

Cu ajutorul acestui magazin, oricine isi poate gasi o canapea care sa fie utila spatiului pe care il au la dispozitie dar care in acelasi timp sa arate bine si sa fie confortabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *