Brandul HONOR s-a lansat în România

Distribuie

Seria HONOR Magic4 și smartphone-ul HONOR X8 au fost vedetele evenimentului

 

București, 6 mai 2022 – Brandul global de tehnologie HONOR s-a lansat pe piața din România, prezentând primele modele de telefoane care vor face parte din portofoliul local de produse. Noile dispozitive beneficiază de tehnologie de ultimă oră, menită să revoluționeze și să ducă designul, display-ul, abilitățile fotografice și videografice, performanța, încărcarea bateriei și confidențialitatea la un alt nivel.

Screenshot 2022-05-06 150306

„Suntem mândri de lansarea brandului HONOR, dar și a celor mai noi telefoane în România, prin care ne propunem să oferim experiențe superioare de interacțiune cu tehnologiile performante tuturor utilizatorilor. Suntem încrezători că vom reuși să ne diferențiem pe piața locală, extrem de competitivă, și să ieșim în evidență cu produse revoluționare. Seria noastră premium HONOR Magic este o adevărată emblemă a tehnologiei noastre inovatoare și o dovadă a dorinței de a depăși în mod constant limitele de până acum ale industriei”, a declarat Zachary Jiang, Președintele HONOR în regiunea CEE & Europa de Nord.

În cadrul evenimentului, compania a prezentat cele mai noi smartphone-uri HONOR printre care HONOR X8, HONOR Magic4 Lite și HONOR Magic4 Pro.

 

Screenshot 2022-05-06 150222

HONOR X8 – pentru un design rafinat cu un corp ultra subțire și ușor

Modelul HONOR X8 are un design elegant, ultra-subțire și ușor, un ecran mare cu rame super înguste, capacități fotografice excepționale și performanțe puternice care depășesc așteptările consumatorului.

În același timp, HONOR X8 este ideal pentru fotografi în devenire și creatori de conținut care își doresc să surprindă sau să înregistreze momente speciale cu familia și prietenii, datorită camerei ultra-clare de 64 MP.

HONOR X8 este un smartphone performant, dotat cu Qualcomm Snapdragon® 680, un procesor avansat de 6 nm, conceput pentru a oferi performanțe superioare, economisind în același timp autonomia bateriei.

Mai mult, noul HONOR X8 este echipat cu HONOR RAM Turbo (6G+2G), o tehnologie HONOR care convertește o parte din memoria flash în RAM, astfel încât o capacitate de 6GB RAM poate fi mărită la 8GB RAM.

 Screenshot 2022-05-06 150345

HONOR Magic4 Lite – pentru o baterie de lungă durată și tehnologie inovatoare HONOR SuperCharge

 

Modelul HONOR Magic4 Lite este echipat cu un ecran HONOR FullView de 6,81 inchi, care afișează 16,7 milioane de culori, oferind utilizatorilor o experiență cât mai imersivă de vizionare. Astfel, HONOR Magic4 Lite devine partenerul ideal pentru vizionarea filmelor, răsfoirea fotografiilor sau pentru jocurile cu prietenii.

 

În același timp, HONOR Magic4 Lite 5G este unul dintre primele smartphone-uri din industrie echipat cu Snapdragon® 695 5G, un procesor avansat de 6 nm susținut de GPU Qualcomm® Adreno™ și de procesorul Qualcomm® Kryo™ 660. Prin intermediul acestor caracteristici de top, HONOR Magic4 Lite duce cu adevărat tehnologia 5G la nivel global, promovând productivitatea și jocurile captivante.

 

HONOR Magic4 Pro – pentru a-ți găsi partenerul perfect pentru gaming pe smartphone

 

Conceput pentru a optimiza performanța jocurilor, HONOR aduce prima tehnologie AI Super Rendering în jocurile mobile prin GPU Turbo X, oferind un framerate foarte mare și conectivitate la rețea, satisfăcând nevoile jucătorului de calitate înaltă a jocurilor și calitate grafică superioară.

Ecranul HONOR Magic4 Pro poate afișa până la 1,07 miliarde de culori și este compatibil cu DCI-P3, având culori mai clare, realiste, transformând experiența de joc într-una mai imersivă, similară unei experiențe cinematografice.

Mai mult, HONOR Magic4 Pro prezintă designul emblematic „Eye of Muse”, cu un afișaj LTPO cu patru curbe de 6,81 inchi și rame ultra-subțiri pentru o experiență de vizionare cu adevărat de calitate și un design confortabil.

Oferind filmări la nivel cinematografic, seria HONOR Magic4 incorporează modurile HONOR Magic-Log Movie Master și AI Film Effects. Mulțumită lor, seria HONOR Magic4 oferă prima înregistrare video Log 4K pe 10 biți din industrie cu 60 de cadre pe secundă, depășind standardele anterioare din industrie.

Folosit pentru realizarea înregistrărilor video de calitate profesională, formatul Log permite utilizatorilor să îmbunătățească aspectul videoclipurilor lor cu tonuri de culoare cinematografice în claritate HDR. Seria HONOR Magic4 cu formatul său Magic-Log, ajută utilizatorii să-și editeze videoclipurile în nuanțe superioare de culoare potrivite pentru filme, permițând creatorilor în devenire să aducă conținutului lor culori și stări de spirit de Hollywood.

Disponibilitatea produselor HONOR la nivel local va fi anunțată ulterior.

### 

Despre HONOR  

HONOR este un furnizor de top la nivel mondial de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand de tehnologie iconic la nivel mondial și să creeze o nouă lume inteligentă pentru consumatori prin produsele și serviciile sale puternice. Cu un accent neclintit pe cercetare și dezvoltare, se angajează să dezvolte tehnologie care să le permită oamenilor din întreaga lume să își depășească limitele, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive purtabile de înaltă calitate pentru a se potrivi fiecărui buget, portofoliul HONOR de produse inovatoare, premium și de încredere le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vizitați

http://community.hihonor.com/  

https://www.facebook.com/honorglobal/  

https://twitter.com/Honorglobal  

https://www.instagram.com/honorglobal/  

http://www.youtube.com/c/HonorOfficial  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *