realme îl numește pe Francis Wong în funcţia de CEO al realme Europa

Distribuie
  • unul dintre cei mai tineri manageri din industria smartphone-urilor, având doar 30 de ani
  • realme este brandul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din Europa în 2021 și a continuat impulsul cu o serie de lansări importante: seria GT 2 la MWC 2022 și GT Neo 3 pe 8 iunie

București, România, 1 iunie 2022 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere din Europa, îl numește pe Francis Wong (@Twitter), fostul CMO al realme Europa și India, în funcția de CEO al realme Europa, conducând prezența generală a brandului și operațiunile sale din Europa. El va raporta direct catre Madhav Sheth, Președintele realme International Business Group, care a fost predecesorul aceleiași poziții.

img11

O nouă conducere tânără, pentru tineri

realme a luat naștere în 2018 și a intrat în Europa în 2020, iar în scurt timp a ajuns pe locul 4. Fiind unul dintre fondatorii realme, Francis s-a alăturat companiei încă de la începuturile din 2018, conducând prima lansare din India.

A condus echipa în calitate de CMO al realme India, a venit cu campanii centrate pe comunitate și strategii de marketing orientate către tineri, a orchestrat colaborarea cu Salman Khan în calitate de ambasador al brandului, făcând tranziția de la un brand la început de drum la un brand notabil în India, fiind alegerea perfectă a tinerilor și cel mai bun brand de telefoane din India.

img22

Din 2021, Francis a fost numit CMO al realme Europa, India, Africa și America Latină, a continuat să extindă noi teritorii pentru realme, ceea ce l-a cultivat și cu perspective globale. Între timp, el a servit ca lider global pentru seria realme GT.

Francis este numit acum drept CEO al realme Europa, după ce a fost pionier într-un an plin de recorduri pentru companie. În mandatul său de CMO, compania se bucura de o creștere remarcabilă și de o recunoaștere mai bună în piață,  a ajuns în top 4 în Europa și este brandul cu cea mai rapidă ascensiune din Europa în anul 2021, cu o creștere de 518%. În Polonia, realme este cel mai bun brand de telefoane, iar în Franța, Germania, Italia și Spania, realme s-a menținut în top 5.

img33

“Este o călătorie satisfăcătoare să asistăm la creșterea de la zero a echipei realme. Acum suntem pregătiți să ne concentrăm mai mult pe piața Europeană, pe tehnologii și pe un design care stabilește noi tendințe. Ne străduim să oferim o experiență nouă și să facem din realme un nume adevărat”

realme este o companie renumită pentru traiectoriile rapide pe care le-a urmat în diferite piețe. Întrucât smartphone-urile reprezintă o industrie unde inovația contează, iar capacitatea de adaptare și agilitatea sunt necesare mai mult decât orice, realme a ales să lucreze cu tineri de aproximativ 30 de ani, care sunt în ton cu tendințele, creativi și dornici să se exprime.

Colaborarea dintre realme GT NEO 3 x Naruto și realme GT NEO 3T x Dragon Ball-Z, demonstrează cât de cool ar putea fi o companie de smartphone-uri dacă procesul de luare a deciziilor implică activ Generaţia Z și Milenialii.

Francis intră în acest rol în timp ce realme continuă să inoveze, după ce a anunțat seria GT NEO 3 în Europa – telefonul cu cea mai rapidă încărcare din lume la 150W. O serie constantă de tehnologii noi, lider în industrie și angajamentul de a furniza 100 de milioane de smartphone-uri 5G în următorii trei ani, vor ajuta și mai mult creșterea companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *