Articole care sa-ti infrumuseteze casa si relatia

Distribuie

O casa bine pusa la punct, aranjata si curata reprezinta un loc la care ne intoarcem de fiecare data cu drag si pe care abia asteptam sa-l revedem si in cadrul caruia dorim sa ne petrecem cat mai mult timp, fie singuri, fie alaturi de cei dragi, familie si prieteni. Pe langa lucrurile de baza precum elemente de mobilier, nivelul de lumina oferit de marimea si pozitionarea ferestrelor, accesoriile, corpurile de iluminat, sistemele de climatizare si asa mai departe exista si alte elemente ce pot fi utilizate pentru a crea o atmosfera cat mai placuta, fie mai calma si mai imbietoare la somn, fie mai energica si mai racoritoare.

Parfumurile de camera pot oferi o calitatea mult mai buna aerului din interior si intregii atmosfere, indiferent ca avem un sistem de climatizare sau nu. Acestea functioneaza intr-un mod foarte simplu si sunt de asemenea foarte eficiente, un parfum de 50ml fiind capabil de a raspandi mirosul specific intr-un intreg living. Acelasi lucru il putem spune si despre lumanarile parfumate care sunt alese in special de catre femei pentru acest scop.

Magazinul Nobila Casa ne pune la dispozitie o gama foarte variata, calitativa si accesibila de parfumuri de camera, de la mirosuri comune, naturale pana la cele exotice sau cele care desi nu ofera mirosuri puternice, au alte efecte benefice asupra sanatatii si starii noastre de bine.

Exista numeroase motive pentru care calitatea aerului poate fi alterata intr-u spatiu interior, o camera sau intreaga locuinta, aerisirea necorespunzatoare, hainele sau obiectele murdare, gatitul in spatii inchise si alte activitati, pot face ca aerul sa fie mai umed sau mai uscat, sa capete mirosuri neplacute si sa ofere sensatia de apasare, greutate a sa. Un parfum de camera poate ajuta la indepartarea momentana a anumitor efecte negative precum acestea, reimprospatand aerul dintr-o camera rapid si eficient.

Acestea parfumuri precum si lumanarile parfumate, mai ales acestea, reprezinta cadouri femei foarte inspirate. Asta pentru ca multe femei le folosesc in numeroase aplicatii, ca de exemplu cititul, yoga, fitness si asa mai departe, unde le ofera aportul de energie, mirosuri placute si proaspete. Ca si mine, poate ca multi s-au gandi inainte de ce preturile lumanarilor parfumate ar fi atat de mari insa o data ce aprindem una si vedem ce efecte are, ne cam dam seama de ce sunt mai ridicate si ca merita cu adevarat banii.

Ca si parfumurile de camera, si lumanarile vin intr-o varietate de arome, culori si forme, de la cele clarice pana la lumanari turnate in diverse recipiente si forme, fiecare avand un anumit model de ardere si un anumit timp in care acest proces de poate desfasura.

Reprezinta adaugari foarte originale si cand suntem singuri dar si cand avem invitati si servim o bautura sau mancam ceva. Forma eleganta a unei lumanari, mirosul placut si efectul de intimitate pe care il ofera este cu adevarat special. Reprezinta in sens o alegere perfecta si pentru cupluri, un cadrul unei cine romantice sau a unei zile obisnuite, care sa fie facuta mai speciala cu un minim de efort.

Si pentru ca tot adus vorba despre servire, cei de la Nobili Casa pe pot incanta cu o minunata ceasca cafea, dintre numeroasele modele din magazinul lor, care sa se asorteze perfect cu decorul pe care dorim sa il cream. In categoria lor pentru Arta mesei si bucatariei agasim diverse astfel de recipiente, pentru cafea, ceai si alte bauturi ce pot fi servite intr-un decor elegant, intim chiar.

Si de ce sa ne limitam la o singura cana cand putem alege un intreg set de cesti sau si mai bine, un set de cafea sau de ceai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *