Samsung lansează noul Odyssey Ark și duce experiența de gaming la următorul nivel

Distribuie

Cu o calitate a imaginii și sunet sorround de neegalat, Odyssey Ark reprezintă o noua frontieră pentru gaming

 

 

București, România – 16 august 2022 – Samsung Electronics Co, Ltd. lansează la nivel global Odyssey Ark, primul ecran curbat de 55 inci și curbură de 1000R pentru gaming din lume. Prin noua sa formă, ecranul devine vârf de gamă pentru seria Odyssey. Datorită display-ului său uriaș, acesta asigură o rată de reîmprospătare de 165 Hz, timp de răspuns de 1 ms (GtG), plus un nou mod Cockpit și un controller exclusiv, Ark Dial – o ușă deschisă către o experiență de gaming complet captivantă.

Odyssey Ark 6

„Suntem încântați să dezvăluim Odyssey Ark – un ecran unic și de ultimă generație. Ecranul curbat destinat special gamingului aduce laolaltă aspectul premium cu o calitate a imaginii demnă de cinema, un sunet surround uimitor și o interfață incredibil de flexibilă pe care gamerii o tot cer cu fiecare ocazie. Comunitatea pasionaților de jocuri este în căutare de noi experiențe, iar Odyssey Ark oferă acces la o nouă lume a gamingului, care va ridica standardele în întreaga industrie.”, a declarat Hyesung Ha, vicepreședinte executiv al diviziei Visual Display, din cadrul Samsung Electronics.

Odyssey Ark 8

Odyssey Ark este construit pentru a oferi o experiență de cinema incredibilă, performanță superioară de gaming și o interfață care oferă flexibilitate optima. Prezentat inițial la Consumer Electronics Show la începutul acestui an, Odyssey Ark a și fost recunoscut primind titlul „CES Innovation Award Honoree”.

Experiența nouă de cinema care îți activează toate simțurile

Ecranul mare de 55 inci acaparează întreg câmpul vizual al utilizatorului prin curbura sa de 1000R, acoperind inclusiv vederea periferică. Acest lucru este accentuat și mai mult de modul Cockpit, care permite rotirea ecranului prin intermediul HAS (Height Adjustable Stand – suport reglabil pe înălțime), dar și al funcțiilor de înclinare și pivotare. În acest fel, utilizatorul își poate crea mediul ideal de joc, care să îi confere senzația că face complet parte din lumea captivantă din spatele ecranului.

Odyssey Ark 3

Odyssey Ark aduce cu el tehnologia revoluționară Quantum Matrix de la Samsung, care folosește Quantum Mini LED-uri și permite astfel un control ultra-fin și precis al LED-urilor dens distribuite. Cu procesarea nou-adăugată de 14 biți și o tehnologie sofisticată de control a iluminării, pasionații de gaming pot vedea atât scene întunecate, cât și luminoase, și se bucură de o grafică ultra-realistă cu 16,384 niveluri de negru.

Odyssey Ark 5

Raportul de contrast static de la un milion la unu dezvăluie chiar și cele mai subtile detalii cu o claritate perfectă. În plus, procesorul neural Quantum Ultra duce calitatea conținutului la o rezoluție de 4K prin utilizarea datelor generate de 20 de rețele neurale.

Pentru o experiență cinematografică supremă, Odyssey Ark folosește tehnologia Samsung Matte Display și Sound Dome. Ecranul Matte oferă protecție anti-reflexie, minimizând distragerile și păstrând utilizatorii concentrați asupra conținutului din fața lor. Prin „Sound Dome Tech”, cu un Sound Booster inteligent și Dolby Atmos, experiența sunetului surround de pe Odyssey Ark este una mult mai intensă.

Odyssey Ark 2

Cele patru boxe, una la fiecare colț și două woofere centrale au ca rezultat un sunet realist și bogat datorită unui canal de 60W 2.2.2, cu cele mai joase note de 45 Hz întâlnite până acum la un ecran sau soundbar de gaming.

Performanță superioară de gaming optimizată pentru jucători

Odyssey Ark are o rată de reîmprospătare de 165Hz și o rezoluție de 4K (3,840 x 2,160) ce dispune de un timp de răspuns de 1ms (GtG) cu ajutorul AMD FreeSync Premium Pro, ceea ce maximizează precizia imaginii de pe ecran și le oferă jucătorilor un avantaj competitiv în mediile cu mișcare rapidă.

Interfață flexibilă pentru cele mai de succes setări de gaming

Jucătorii se așteaptă din ce în ce mai mult la experiențe de joc personalizate și personalizabile. Odyssey Ark oferă o serie de caracteristici inovatoare care permit jucătorilor să ajusteze dimensiunea ecranului, poziția și chiar aspect ratio, pentru cea mai eficientă configurare de joc. Ark Dial, controller-ul exclusiv pentru Odyssey Ark, dispune de încărcare solară și poate controla rapid și simplu o varietate de setări, precum: ecranul Flex Move, funcția de vizualizare multiplă (Multi View), setările rapide și bara de jocuri.

Ecranul Flex Move le permite utilizatorilor să regleze dimensiunea ecranului între 55 și 27 inci, să modifice poziția ecranului și chiar să schimbe aspect ratio între 16:9, 21:9 și 32:9 – toate cu o singură atingere a Ark Dial. Această libertate de ajustare nu este prezentă numai în poziția orizontală, ci și în cea verticală, lucru care le oferă utilizatorilor un control și mai mare asupra experienței de vizionare. Vizualizarea multiplă oferă posibilitatea de a folosi ecranul mare la întregul său potențial prin afișarea a până la patru ecrane simultan pe orizontală sau trei în modul Cockpit. Acest lucru elimină nevoia de a avea mai multe monitoare, astfel încât jucătorii să se poată bucura de un mediu mai organizat.

Bara de jocuri este un instrument foarte util care le permite jucătorilor să-și vadă rapid și ușor starea de joc și să controleze setările importante fără a fi nevoie să părăsească ecranul de joc. De la verificarea FPS (cadre pe secundă), HDR (High Dynamic Range) și VRR (Variable Refresh rate), până la reglarea setărilor, cum ar fi de exemplu aspect ratio, timpul de răspuns sau modul Game Picture, bara de jocuri îi conferă jucătorului și mai mult control.

Pe lângă faptul că este echipat cu un panou solar, Ark Dial poate fi de asemenea încărcat printr-o conexiune USB tip-C, eliminând necesitatea oricăror baterii de unică folosință.

Precomnezile pentru Odyssey Ark de la Samsung vor fi disponibile începând cu 15 august 2022.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

[Specificații]

Model G97NB
Display Dimensiune Ecran 55”
Curbură 1000R Curved
Raport de aspect 16:9
Procesor Neural Quantum Processor Ultra
Matte Display Da
Back Light Unit Quantum Mini LED(Local Dimming)
Raport de contrast static 1,000,000 : 1
Rezoluție 3,840 x 2,160
Timp de răspuns 1ms (GTG)
Rata de împrospătare Max 165Hz
Caracteristici Gaming VRR FreeSync Premium Pro
Samsung Gaming Hub Da
Altele Ark Dial, Flex Move Screen, Multi View, Game Bar, Game Mode
Caracteristici Generale Auto Source Switch + Da
Mod Eye Saver Da
Flicker Free Da
Imagine adaptivă Da
Off Timer Plus Da
Sunet Ieșire de sunet 60W
Canal 2.2.2ch (4 speakers and 2 woofers)
Răspuns în frecvență 45Hz ~ 20KHz
Dolby Atmos Da
Interfață HDMI HDMI 2.1 (4EA), HDMI-CEC
Port Lan RJ45 (1EA)
Design Culoare Negru
Stand Type Height Adjustable Stand (HAS)
Înclinare Da
Pivotare Da (Cockpit Mode)
Suport de perete Da (200×200, 300×300, 400×400)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *