EA SPORTS™ are peste 300 de parteneri din lumea fotbalului, oferind fanilor cea mai autentică experiență de gaming

Distribuie

Noile parteneriate și noul conținut in-game le oferă fanilor cea mai autentică și imersivă experiență de gaming.

 

București, 26 august 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a anunțat astăzi o serie de noi parteneriate multianuale și integrări in-game programate pentru EA SPORTS™ FIFA 23 și pentru următoarele ediții EA SPORTS FC, prin care fanii au acces la 19,000 de jucători, 700 de echipe, 100 de stadioane și 30 de ligi din sportul-rege. Dintotdeauna, EA SPORTS a elevat autenticitatea fără egal, oferind fanilor cele mai realiste experiențe alături de cele mai cunoscute ligi, cluburi și cei mai populari sportivi.

EA SPORTS a anuntat recent un parteneriat unic cu LaLiga, care include drepturile de nume pentru toate competițiile LaLiga, un rebrand total al LaLiga în parteneriat cu EA SPORTS și noi integrări in-game și angajamente comune de a susține inițiativele locale. Prin introducerea Serie BKT și reînnoirea parteneriatelor cu Major League Soccer, Liga Profesional de Fútbol Argentina și Saudi Pro League, EA SPORTS continuă să reprezinte fanii la nivel global și le permite să joace alături de ligile, cluburile și jucătorii preferați.

Noile parteneriate includ cluburi precum Celtic F.C, Rangers F.C și Mamelodi Sundowns F.C, pe lângă parteneriatele prelungite cu Tottenham Hotspur F.C și parteneriatul multianual încheiat cu Juventus, care include stadionul clubului, emblemele oficiale, echipamentele și jucătorii, prezentându-i pe Caudio Marchisio ca Erou FIFA Ultimate Team™ și pe Dušan Vlahović ca ambasador EA SPORTS FIFA 23.

EA SPORTS FIFA23

Mai mult, jucătorii se vor putea bucura de o nouă atmosferă în ziua meciului, alegând stadioane emblematice din lume, precum stadionul echipei Boca Juniors, La Bombonera, stadionul SC Freiburg, Europa-Park, stadionul LA FC, Banc of California, Allianz Stadium, al Juventus, stadionul CA Osasuna, El Sadar, stadionul Zorilla, al Valladolid CF, stadionul Philips al Philips Sport Vereniging și Academy Stadium, stadionul Manchester City Women.

EA SPORTS va continua să sponsorizeze arbitrii din Premier League, Emirates FA Cup și English Football League, prin intermediul parteneriatului cu Professional Game Match Officials Limited (PGMOL). De asemenea, EA SPORTS va sponsoriza, pentru prima oară, arbitrii Barclays Women’s Super League, Barclays Women’s Championship, FA Women’s Continental Tyres League Cup și Vitality Women’s FA Cup.

EA SPORTS FIFA 23 este singurul loc în care fanii pot juca în competiții emblematice, precum turneele masculine și feminine ale Cupei Mondiale FIFA™ dar și UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga, Ligue 1, Serie A și Major League Soccer, toate în același joc.

Lista completă a partenerilor poate fi consultată aici, urmând să fie anunțate noi actualizări în următoarele luni.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA Romania și va fi disponibil la nivel global pe 30 septembrie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4, și Xbox One. Accesul timpuriu este disponibil pentru FIFA 23 Ultimate Edition începând cu 27 septembrie 2022.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2022, EA a înregistrat venituri nete de 7 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și F1™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA, EA SPORTS și logo-ul EA SPORTS sunt mărci înregistrate ale Electronic Arts Inc. FIFA și Logo-ul Oficial FIFA sunt deținute de FIFA. Toate drepturile rezervate.

*Tehnologia HyperMotion2 este disponibilă numai pe versiunile PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC și Stadia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *