ALERTĂ MEDIA: RAZER LEVIATHAN V2 X, SOUNDBAR-UL CONCEPUT SPECIAL PENTRU UTILIZATORII DE PC, OFERĂ O EXPERIENȚĂ AUDIO SUPERIOARĂ ÎNTR-O FORMĂ COMPACTĂ

Distribuie

CINE: Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer Leviathan V2 X este cel mai nou soundbar care se alătură gamei Leviathan, oferind o experiență audio memorabilă și captivantă, într-o formă compactă și cu o conectivitate simplă.

Leviathan V2 X este un soundbar compact de PC gaming care încorporează două difuzoare full-range și două radiatoare pasive, oferind astfel maximum de claritate și adâncime pentru experiențe audio desăvârșite, indiferent de forma de divertisment pentru care este utilizat. Având o lungime de doar 400mm, noul Leviathan V2 X se potrivește perfect sub orice monitor și oferă un sunet bogat care acoperă întreaga cameră, fără să aglomereze inutil biroul.

img (1)

Pentru o conectivitate cât mai simplă, Leviathan V2 X folosește un singur cablu USB Type C, inclusiv pentru alimentare, și oferă astfel un sunet clar și puternic cu un volum maxim de 90dB.

Având suport Razer Chroma™ RGB, ecosistemul de iluminare cu cea mai rapidă evoluție din lume, noul Leviathan V2 X este echipat cu 14 zone de iluminare care pot reda peste 16,8 milioane de culori, nenumărate efecte și se pot sincroniza în mod dinamic cu efectele din jocurile compatibile.

Pentru o conexiune stabilă și un plus de confort, soundbar-ul oferă suport și pentru tehnologia Bluetooth 5.0, asigurându-le utilizatorilor posibilitatea de a comuta extrem de ușor între sunetul PC-ului și cel al dispozitivelor Bluetooth configurate prin Razer Audio App.

Pentru mai multe detalii vizitați această pagină.

DE CE:  Pentru toate categoriile de gamer, de la casual la entuziast, noul Leviathan V2 X ridică nivelul divertismentului digital în zona de desktop.

CÂND:  Disponibil acum în China, Australia, Noua Zeelandă, Taiwan, Japonia, Coreea, Malaysia, Indonezia, Tailanda, Vietnam, și Singapore.

Disponibil în Europa și America la sfârșitul lui 2022.

UNDE:  Pe Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor retail autorizați.

PREȚ: 119,99€

IMAGINI: LINK

Pentru mai multe detalii despre programul Razer #WinItYourWay, vizitați această pagină.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *