Andreea Moldovan, Owner Pastry Chef la Love you Choux & Livrez Fericire, Dr. Mihail Pautov, medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool, Matei Păun, cofondator Black Sea Fund și Andreea Runceanu, Violonist la Amadeus Electric Quartet ne dezvăluie poveștile lor despre eșecurile în carieră, la cea de a XV-a ediție Fuckup Nights Bucharest

Distribuie

București, 11 octombrie, 2022: Andreea Moldovan, Owner Pastry Chef la Love you Choux & Livrez Fericire, Dr. Mihail Pautov, medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool, Matei Păun, partener cofondator al Black Sea Fund și Andreea Runceanu, violonistă la Amadeus Electric Quartet, ne spun poveștile despre eșecurile din parcursul lor profesional, la cea de a XV-a ediție Fuckup Nights Bucharest.

Evenimentul va avea loc joi, 24 noiembrie, începând cu ora 19:00, la Refugiu Urban. Biletele la eveniment sunt disponibile pe eventbook și în rețeaua iabilet. Evenimentul se va desfășura în format hibrid.

Fuckup Nights schimbă narativa cu privire la eșecurile și erorile profesionale, stimulând creativitatea cu privire la găsirea de noi soluții pentru a depăși momente critice.

FUN XV aduce pe scenă patru noi personalități, din domenii complet diferite de activitate, care ne vor dezvălui, prin povești personale, cum au reușit să transforme eșecul profesional în veritabile experiențe de învățare. Dr. Mihail Pautov, medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool, Matei Păun, partener cofondator al Black Sea Fund Andreea Runceanu, violonistă la Amadeus Electric Quartet, și Andreea Moldovan, owner Pastry Chef la Love you Choux & Livrez Fericire sunt cei patru invitați ai celei de a XV-a ediții FUN, care ne vor dezvălui noi perspective despre eșecuri în carieră.

FUN Vol XV_Andreea Moldovan_Dr. Mihail Pautov_Matei Paun_Andreea Runceanu

Diana Iosu, organizator Fuckup Nights Bucharest, ne spune: ”Eșecul este o excepțională experiență de învățare și, cu fiecare ediție Fuckup Nights, învățăm să-l tratăm ca atare. Prin eșec înveți despre tine, înveți despre bunul (și nebunul) mers al lucrurilor, înveți despre viață și business, capeți încredere în puterile tale și în capacitatea ta creatoare, devii mai înțelept, mai rezilient, mai îngăduitor cu tine și cu ceilalți. Și dacă tot e bine să învățăm din greșelile noastre, Fuckup Nights ne oferă mereu ocazia (de neratat) de a învăța și din greșelile altora. Poveștile fiecărui invitat ne surprind mereu și vin ca o gură de aer proaspăt, de speranță si de încredere, complet necesară. Resursele interioare ne sunt activate de fiecare dată, iar impactul este pozitiv și întotdeauna de durată. Și uite-așa, în jurul Fuckup Nights s-a format o comunitate frumoasă, care crește de la o ediție la alta, unde ne regăsim bucuroși și în care vă așteptam cu brațele deschise.”

Moderatoarea evenimentului este jurnalista de radio și televiziune Julia Nagy.

Andreea Moldovan este owner pastry chef la Love you Choux & Livrez Fericire, a terminat Facultatea de Relații Economice și Internaționale în cadrul ASE, are 36 de ani, e căsătorită și are 2 copii. Andreea coace de când se știe, de pe la 2-3 ani, practic se antrenează de de mică pentru a fi cofetar. Cât despre antreprenoriat nu s-a antrenat în mod conștient, deci nu știe exact de când se ocupă și cu asta. Probabil încă se antrenează.

Andreea a lucrat în organizare de evenimente și vânzări câțiva ani, până a simțit că alta îi e chemarea. A intrat în domeniul HORECA în bucătăria caldă prin 2012, însă i s-a părut un mediu mult prea dur și agresiv, astfel încât s-a refugiat din nou în copt de prin 2015. În 2016 și-a deschis primul atelier în care făcea cozonaci Grăsuți, chifle de burger și torturi. Ulterior, în 2018, a lansat primele sale produse vedete, chouxurile. În 2020 a deschis primul magazin mono-produs Love You Choux. Învață mai din toate greșelile sale, iar pe cele din care nu trage concluzii repede, le repetă până se învață minte. E auto-didactă în meseria ei, iar greșelile au funcționat asemenea unui motor – au ambiționat-o, au făcut-o mai curioasă și mai dornică să învețe ca să exceleze în ceea ce face.

Dr. Mihail Pautov este medic specialist, chirurg și gazdă a emisiunii Medicool. A lucrat 6 ani la IC Fundeni și 2 ani la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Între timp, a început să comunice pe social media, unde a adunat o comunitate numeroasă, pe blog și în televiziune. În momentul de față este gazdă a propriei emisiuni, Medicool, difuzată pe Antena 1, prima emisiune medicală lider de audiență din România. Ulterior, Mihail s-a retras din practica medicală clasică. Își urmează propriul drum, ne spune el, pe care încearcă să convingă cât mai mulți oameni să nu ajungă bolnavi pentru a nu fi tratați.

Mihail crede că eșecul profesional, financiar și antreprenorial este binevenit. După moartea unui business putem construi unul nou, aplicând lecțiile pe care le-am învățat și despre care se vorbește mult zilele astea. Zona în care nu ar trebui să ne bucurăm de eșec este sănătatea noastră, iar medicina alopată, pe care o practică Mihail, este pavată de eșec constant, încăpățânat și repetitiv în ceea ce ține de sănătate și prevenție. În aceste condiții, Mihail se bucură de propriul eșec profesional, drept chirurg, pentru a minimaliza eșecul asupra sănătății sale și a pacienților săi în zona medicinei funcționale, atât de puțin acoperită de medicina alopată.

Matei Păun este partener fondator al Black Sea Fund, un fond de private equity axat pe România, fondat în 2019. De asemenea, Matei a fondat în 2005 BAC, o firmă de investment banking axată pe fuziuni și achiziții și atragere de capital. În prealabil, Matei a ocupat diferite roluri, printre care cel de CEO la DNT, un furnizor de servicii de internet de top, director la Financial Advisory Services, Deloitte și director general al Regent European Securities. La începutul anilor ’90, la New York, Matei s-a alăturat Firebird Fund, primul centru de investiții speculative din SUA care a investit în regiunea CSI. Matei a studiat la Trinity College din Connecticut.

Matei crede că eșecul este adesea prost înțeles. Cuvântul sugerează ceva definitiv și final, dar nu ar trebui să fie așa. Eșecul, în mod ideal, ar trebui să fie considerat o corectare a unui parcurs. E feedback,  iar feedback-ul ar trebui să fie întotdeauna binevenit. Dar pentru ca eșecul să fie considerat un feedback și perceput ca fiind util, e nevoie de ceea ce Matei numește “franchețe brutală” și acceptare. Prin asta, reușim să transformăm un lucru negativ în ceva pozitiv. Astfel, eșecul chiar devine ceva valoros și prețios care generează experiență. Un lucru spre care toată lumea tinde să-l aibă.

Andreea Runceanu este violonistă la Amadeus Electric Quartet, membru fondator și lider al trupei de classical crossover cu același nume, căreia și-a dedicat întreaga viață profesională.

Lansată în anii 2000 și devenită în anul 2010 artist independent – “DIY artist” – trupa Amadeus a reușit să crească o comunitate frumoasă de fani din toată lumea, a susținut concerte în peste 40 de țări de pe patru continente, videoclipurile lor muzicale au devenit virale și au atins peste 170M de vizualizări pe canalul oficial de Youtube. Au lansat șase albume cu muzică originală, iar cel mai recent, Joy, a fost lansat la finalul anului 2020.

Când vine vorba de eșec, Andreea l-a descoperit de la vârsta de 7 ani când, ajunsă acasă după prima lecție de vioară, a încercat să reproducă ce învățase de la profesoară. Andreea crede că cine a reușit să cânte la vioară bine a avut parte de atâtea eșecuri sonore timp de ani de zile, încât oamenii l-ar considera nebun că nu s-a lăsat repede păgubaș.

Fuckup Nights Bucharest face parte din seria de evenimente care au loc la nivel global, în 215 de orașe din 62 de țări din întreaga lume. Evenimentele reconstruiesc perspective consacrate cu privire la eșecul profesional și se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților.

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest sunt surprinse aici: Vol IVol IIVol IIIVol VIVol X.

Parteneri ai evenimentului sunt: FAN CourierRadio GuerillaCoOperativaCompliceTechceleratorROTSA – Romanian Tech Startups AssociationClujHubFonduri StructuraleBiziliveMore NetworkingLearning NetworkPsychologiesCooperativa FruFruIQAdsSMARKIQoolRevista CARIERECommonsSocialPediaSandler Training și Sabina Cornovac Online.

Detalii despre eveniment pe pagina dedicată acestuia, dar și pe Facebook.

 

***

Despre DiFine PR

DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă a echipei, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile complete de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest, Fuckup Nights Bucharest). Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, NN, Sodexo, Black Sea Fund, GapMinder VC, acceleratorul de startup-uri Techcelerator, Seedblink, Growceanu, Goldring, Restart Energy, Tema Energy, Romcab, Alexandrion Group, Sodexo, Cognite, Bitcoin Romania, Tradesilvania, Undelucram.ro, ClujHub, bpv Grigorescu Ștefănică, și peste 100 de startupuri de technologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *