„Fii tu primul pas!” TEZYO prezintă colecția dedicată sezonului de toamnă – iarnă 2022

Distribuie

TEZYO își propune să fie în continuare brandul care te încurajează să realizezi tot ce-ți propui. Brandul oferă clienților inspirație în descoperirea propriului stil și libertate de exprimare în afișarea acestuia și vine în întâmpinarea acestora cu o colecție inovatoare toamnă-iarnă de încălțăminte și accesorii pentru toate stilurile.

FII TU PRIMUL PAS devine astfel mai mult decât un concept al campaniei, un statement prin care brandul vrea să arate cum se raportează publicul la propriul stil, care îl influențează și cum se manifestă acesta în viața de zi cu zi. În acest sezon, se poartă curajul de a purta ce îți place, libertatea și autenticitatea, iar selecția din magazinele Tezyo este generoasă și variată. Colecția de toamnă-iarnă aduce în prim plan modelele casual și sport ale renumitelor branduri Geox, Epica, Gryxx, Pepe JeansHugo BossSkechers, de care avem nevoie în sezonul de toamnă. Precum si o selecția de ghete, botine și cizme ale brandurilor: Aldo, Epica, Otter, Le Colonel şi multe altelecare se remarcă prin calitate, confort și diversitate stilistică.

Mai mult decat atat, colecția propune o varietate de accesorii si articole de marochinarie care abordează variante actualizate ale unor piese clasice, cu accente moderne și cool.

Mereu atenți la tendințele momentului, din selecția multibrandului TEZYO nu lipsesc interpretări are celor mai puternice influențe stilistice, precum platformele, tocurile neconvenționale sau reinterpretări ale unor piese clasice. Extrem de utile în acest sezon sunt ghetele și clasicii mocasiniBotinele cu tocuri joase, forme arhitecturale sau inserții de lanțuri, alături de tocurile cui, domină selecția acestei toamne.

TEZYO_Fii_tu_primul_pas (2)

Influențele urbane în moda de zi cu zi se văd cel mai bine în selecția de pantofi sport, în continuare una dintre cele mai populare alegeri în rândul clienților TEZYO. Selecția de pantofi sport abordează stiluri îndrăznețe, platforme neconvenționale, blocuri de culoare și texturi surprinzătoare. 

Modelele de încălțăminte dedicate bărbaților surprind perfect nevoile specifice sezonului, însă și cele mai importante trenduri din moda masculină a momentului. De la variante elegante care se remarcă prin detalii fine și materiale premium, reprezentate de modelele brandurilor: Le Colonel, Otter, Armani Exchage, Clarks sau Geox, mult râvnitele modele sport unde în evidență ies propunerile neconvenționale de la GRYXX, Le Coq Sportif sau Skechers. Selecția dedicată publicului masculin este una completă și variată.

Accesoriile vin să întregească oferta dedicată sezonului de toamnă-iarnă, iar brandurile se întrec în cele mai creative modele. Fie că vorbim de gentile miniaturale cu detalii colorate, vesele de la Aldo sau Desigual, despre modelele mai sobre, monocrome de la Epica și Maria Galanti sau rucsacii și încăpătoarele genți tip shopper, toate accesoriile vin în mărimi variate și o gamă accesibilă de culori și stiluri.

TEZYO_Fii_tu_primul_pas (1)

Gama Tezyo de articole pentru noul sezon toamnă – iarnă 2022, îți oferă numeroase opțiuniPiese cheie în nuanțele pamântului, cu diferite texturi, la modă, vor oferi outfiturilor tale un aer cool și fresh.

Descoperă noua colecție și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine în magazinele Tezyo din toată țara sau online pe tezyo.ro.

Ghete GRYXX negre     Botine negre Epica              Ghete GRYXX maro

579 Ron   699 Ron 599 Ron

Cizme EPICA negre Cizme EPICA negre        Cizme Aldo negre

999 Ron 999 Ron 629 Ron

Pantofi Epica Pantofi Epica Pantofi Aldo

599 Ron 949 Ron 479 Ron

 

 

 

 

 

 

Pantofi Gryxx Pantofi Epica Pantofi Epica

439 Ron 599 Ron 599 Ron

 

 

 

 

Ghete Gryxx Ghete Otter Ghete Le Colonel

499 Ron 599 Ron 1.399 Ron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pantofi sport Epica         Pantofi sport Gryxx                             Pantofi sport Skechers

479 Ron        349 Ron    379 Ron

 

 

 

 

 

 

***

Despre TEZYO

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Camper, Gryxx, Pepe Jeans, Cromia, Skechers, Hugo Boss, Le Coq Sportif, Armani, Liu Jo, Desigual, Kat Maconie etc.

În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent in majoritate oraselor din tara cu 34 de magazine.

Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale: București (Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Mall Vitan, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Feeria Baneasa), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort și Afi Brasov), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Galați (Shopping City), Pitești (VIVO! Pitești Shopping Center), Ploiești (Ploiești Shopping City), Suceava (Shopping City), Arad (Atrium Center), Brăila (Tezyo), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focsani Mall), Oradea (Tezyo),  Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City), Târgu Mureș (Shopping City).

Pentru mai multe informații, accesați:

http://www.tezyo.ro/

https://www.facebook.com/tezyoshoes/

https://www.instagram.com/tezyo_shoes/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *