RAZERCON 2022 A CUCERIT GAMERII DIN TOATĂ LUMEA CU ANUNȚURI DE PRODUSE NOI ȘI NENUMĂRATE CONCURSURI

Distribuie

Cu o prezentare de tip „mixed-reality”, care a fost urmărită în direct de mai bine de 1,5 milioane de spectatori, CEO-ul Min-Liang Tan a anunțat mai multe inovații tehnologice, noutăți despre produsele preferate de fani și cel mai avansat dispozitiv de gaming mobil cu tehnologie 5G.

 

BUCUREȘTI, 17 octombrie 2022 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a cucerit gamerii și entuziaștii de tehnologie cu ocazia RazerCon 2022. Pe 15 octombrie, spectatori din întreaga lume l-au urmărit pe CEO-ul Razer, Min-Liang Tan, anunțând felul în care Razer va schimba viitorul gamingului mobil, alături de o serie de noi produse și parteneriate exclusive.

Fiind un eveniment cu adevărat ”For Gamers, By Gamers”, Razer a colaborat cu mai mulți dezvoltatori și publisheri pentru a prezenta conținut exclusiv. Hidden Leaf Games a prezentat în premieră gameplay din noul lor joc, Fangs, în timp ce PC Builder Simulator 2 a fost prezentat în direct de prezentatorii RazerCon, Rich Campbell și Cyr, ambii membri ai rețelei OTK.

foto

Continuând tradiția transmisiilor cu amprentă neutră de carbon, RazerCon 2022 a utilizat energie verde, reconfirmând eforturile de sustenabilitate ale companiei. În caz că ați ratat evenimentul, puteți urmări înregistrarea aici.

La RazerCon 2022, comunitatea de fani a beneficiat în premieră de cele mai noi detalii despre noile produse ce urmează a fi lansate de Razer, inclusiv despre Razer Edge, cel mai avansat dispozitiv de gaming bazat pe Android, despre scaunul de gaming Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition, despre noile dispozitive audio concepute de Razer pentru consolele PlayStation și Xbox, dar și despre planurile de viitor legate de Razer Kraken Kitty.

RazerCon 2022 a adus știri și despre noile colaborări ale brandului cu diferiți parteneri, precum design-urile în ediție limitată produse împreună cu Displate, campania #ReelGaming derulată cu Facebook Gaming și masa specială concepută în colaborare cu Twinkly Squares. Printre momentele cheie s-a numărat și asamblarea în direct a unui PC construit împreună cu Starforge Systems pe baza noilor procesare Intel 13th Gen.

Pentru mai multe detalii despre produsele și proiectele anunțate de Razer, vă invităm să citiți în continuare.

Razer Edge – Cel mai avansat dispozitiv de gaming cu tehnologie 5G

Razer Edge este primul dispozitiv de gaming din lume care se bazează pe tehnologia 5G, fiind astfel compatibil cu mii de jocuri AAA încă de la lansare. Razer Edge promite o experiență nemaiîntâlnită,  indiferent că e vorba de jocuri native pe platforma Android sau jocuri din aplicația Epic Games preinstalată (Fortnite și Rocket League Sideswipe), servicii de cloud streaming ca Xbox Cloud Gaming (Beta) și Nvidia GeForce Now, ori soluții de tip remote play care oferă acces la colecția de jocuri de PC prin Steam Link, Moonlight și Parsec. Cu acces nelimitat la colecții întregi de jocuri, indiferent de locație, Razer Edge oferă cea mai bună experiență fără să sacrifice accesul de la distanță sau disponibilitatea conținutului.

Echipat cu un ecran avansat de tip AMOLED cu diagonala de 6.8”, refresh rate de 144hz și  rezoluție FHD+ de 2400×1080 pixeli, Razer Edge oferă cu 87% mai mulți pixeli decât principalele produse concurente. Bazat pe cea mai nouă soluție Snapdragon® G3x Gen 1 Gaming Platform,  și conceput pentru cea mai bună performanță de gaming per watt consumat, Razer Edge include un procesor Kyro cu opt nuclee, tactat la 3GHz, combinat cu un GPU Adreno. Pentru o durată de funcționare extinsă, noul dispozitiv are o baterie cu capacitatea de 5000mAh.

Disponibil în variantele Wi-Fi sau Verizon 5G, Razer Edge va fi lansat în primă fază exclusiv pe piața din America de Nord, la pachet cu noul controller Razer Kishi V2 Pro. Acesta din urmă păstrează toate tehnologiile multiplu premiate și opțiunile avansate de personalizare oferite de controller-ul mobil Kishi V2, adăugându-le două caracteristici importante: soluția de feedback haptic avansat Razer HyperSense și ieșirea audio de 3.5mm. Microswitch-urile pe care se bazează butoanele frontale și D-padul oferă un răspuns ferm, instantaneu, oferind astfel o experiență de control similară consolelor de gaming.

Pentru mai multe informații despre Razer Edge vizitați această pagină.

Razer Edge 5G va fi disponibil exclusiv în oferta Verizon. Prețul final și disponibilitatea vor fi anunțate de Verizon.

Razer Edge Wi-Fi va deveni disponibil în ianuarie 2023 la prețul de 399,99 dolari în mod exclusiv pe pagina Razer.com și în magazinele RazerStore.

Set-up de streaming complet cu Razer Kraken Kitty V2 Pro și cu Blue Screen

Design-ul său legendar a transformat Kraken Kitty într-unul dintre produsele preferate de fanii din comunitatea Razer. Noile Kraken Kitty V2 Pro permit dezvoltarea de multiple personaje pentru diferite stream-uri, datorită noului concept de urechi interschimbabile dezvoltat de Razer.

Urmând succesul înregistrat de modelul precedent, Kraken Kitty V2 Pro este o pereche de căști pe fir, cu suport pentru tehnologia Chroma RGB, care dispune de accesorii interschimbabile inspirate de urechile de pisică, de urs și de iepure. Toate aceste urechi sunt incluse în pachet, putând fi schimbate repede și ușor, oferindu-le streamerilor o metodă facilă de a-și exprima personalitatea. Toate cele trei seturi dispun de abilitatea de a reacționa în direct la evenimentele de pe stream, fiind compatibile cu tehnologia Razer Chroma™ RGB, care oferă peste 16,8 milioane de culori și nenumărate efecte de iluminare. Datorită acestor opțiuni avansate de personalizare, streamerii se pot face remarcați mai ușor și pot interacționa cu audiența lor într-un mod direct, iluminarea urechilor reacționând la emote-uri, alerte și altele.

Încorporând difuzoarele Razer TriForce Titanium de 50mm pentru sunet surround digital 7.1, alături de microfonul detașabil Razer HyperClear, Razer Kraken Kitty V2 Pro sună la fel de bine cum arată. Capitonate cu un mix de material textil și piele sintetică, căștile oferă confort pe toată durata zilei și o izolare fonică pentru concentrare totală.

Pentru mai multe detalii despre Razer Kraken Kitty V2 Pro vizitați această pagină.

Căștile Razer Kraken Kitty V2 Pro vor fi disponibile începând cu trimestrul IV din 2022, pornind de la prețul de 209,99 Euro, pe Razer.com, în magazinele RazerStore și în oferta anumitor parteneri retail.

Blue Screen este un panou de tip ”chroma key” care permite introducerea în fundalul transmisiilor live a unui nou nivel de creativitate și imaginație. Fabricat din fibre de cea mai bună calitate, Razer Blue Screen le permite streamerilor să își creeze o lume proprie și să afișeze fundaluri spectaculoase într-un mod ușor, pe o suprafață care nu produce cute. Utilizate și în producția profesională de filme, ecranele albastre permit cea mai ușoară înlocuire a fundalului și sunt ideale pentru streamerii care doresc sa își schimbe fundalul pentru a atinge noi niveluri de creativitate și interacțiune cu publicul.

Panoul Blue Screen de 94” este compact, are o durată lungă de viață și o înălțime ajustabilă. Mai mult, se poate instala foarte rapid, fiind la fel de ușor de pliat pentru depozitare.

Pentru mai multe detalii despre Razer Blue Screen vizitați această pagină.

Razer Blue Screen este disponibil acum la prețul de 159,99 Euro pe Razer.com și în magazinele RazerStore.

Cea mai bună experiență audio pentru gamingul de console cu noile Razer Kaira Pro HyperSpeed și Razer Hammerhead HyperSpeed

Gama Razer Kaira se extinde cu noi căști complet licențiate pentru consolele PlayStation®5. Noile Razer Kaira X, o pereche de căști pe fir, precum și noile Kaira HyperSpeed și Kaira Pro HyperSpeed, căști de gaming wireless compatibile cu mai multe platforme, oferă deopotrivă o experiență captivantă și libertate totală.

Bazate pe tehnologia Razer HyperSpeed, ambele perechi de căști se pot conecta prin conexiunea wireless ultra-rapidă de 2.4GHz, garantând o conexiune stabilă, sunet cu latență redusă, potrivit inclusiv pentru scenariile de gaming competitiv și o durată de funcționare de până la 30 de ore.

Razer Kaira Pro HyperSpeed dispune de difuzoare Razer TriForce de 50mm și de microfonul cardioid detașabil Razer HyperClear ENC. Căștile Kaira Pro HyperSpeed încorporează și revoluționara tehnologie de feedback haptic, Razer HyperSense.

Pentru mai multe detalii despre gama Razer Kaira vizitați această pagină.

Razer Kaira Pro HyperSpeed sunt disponibile acum la prețul de 239,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail, urmând să se lanseze în SUA în 2023.

Kaira HyperSpeed sunt disponibile acum la prețul de 159,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Razer Kaira X sunt disponibile acum la prețul de 69,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Concepute pentru gamerii cu un stil de viață activ, noile Razer Hammerhead HyperSpeed sunt căști wireless de gaming compatibile cu multiple platforme care beneficiază de tehnologia de active noise cancellation (ANC).

Încorporând două microfoane de tip environmental noise cancelling (ENC) pentru o claritate fără egal, noile Razer Hammerhead HyperSpeed oferă suport pentru tehnologia Razer Chroma RGB și o durată de funcționare de până la 30 de ore. Utilizatorii pot alege între conexiunea wireless de 2.4GHz (prin dongle-ul Type C inclus în pachet) și cea Bluetooth 5.2, căștile fiind compatibile cu noile console, dar și cu dispozitivele mobile. Dongle-ul Type C HyperSpeed permite reducerea latenței audio pentru o experiență de gaming desăvârșită.

Pentru mai multe detalii despre Razer Hammerhead HyperSpeed – PlayStation® Licensed*, vizitați această pagină.

Căștile vor fi disponibile începând cu noiembrie 2022 la prețul de 179,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Pentru mai multe detalii despre Razer Hammerhead HyperSpeed – Xbox Licensed, vizitați această pagină.

Căștile vor fi disponibile începând cu noiembrie 2022 la prețul de 179,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

* Razer Hammerhead HyperSpeed – PlayStation® Licensed este dezvoltat ca parte a programului oficial de licențiere PlayStation® și funcționalitatea finală pe PlayStation®5 este supusă aprobării finale din partea Sony Interactive Entertainment. “PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc.

Confortul maxim întâlnește performanța de invidiat. Scaunul de gaming Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition

Având un design inspirat de legendarii bolizi Lamborghini, noul Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition dă un nou sens confortului pe durata întregii zile.

Proiectat pentru a oferi experiența cea mai echilibrată din punctul de vedere a distribuirii greutății, Enki Pro Automobili Lamborghini Edition este dedicat pasionaților de automobilism. Scaunul oferă suprafețe premium din Alcantara®, un spătar moale confecționat din spumă cu densitate dublă, o tetieră magnetică și un sistem foarte precis de înclinare a spătarului, toate în culorile portocaliu și negru tipice pentru Automobili Lamborghini. În plus, noul scaun de gaming poartă pe spate și emblema Automobili Lamborghini.

Pentru mai multe detalii despre Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition vizitați această pagină.

Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition va fi disponibil începând cu decembrie 2022, pornind de la prețul de 1,499 Euro pe pagina Razer.com și în magazinele RazerStore.

Pentru fanii adevărați: noi culori pentru perifericele preferate

Cele mai populare produse din oferta companiei primesc tratamentul de culoare Quartz, Mercury și White, astfel ca fanii să-și poată completa arsenalul în stilul lor preferat.

Noua gamă extinsă de modele Quartz include căștile wireless Razer Barracuda și tastatura Razer Huntsman V2 TKL. Pe viitor, lista de produse disponibile în Quartz va include și căștile Razer BlackShark V2 X, mouse-ul de gaming wireless Razer Orochi V2 și mouse mat-ul Razer Strider Hybrid (mărimea L).

Pentru un aspect contemporan și minimalist, cele mai bune alegeri sunt Mercury Edition și White Edition. Printre noile produse se numără căștile Razer Barracuda Mercury Edition, tastaturile vârf de gamă Razer DeathStalker V2 Pro White Edition și Razer DeathStalker V2 Pro TKL White Edition, dar și mouse-ul de gaming wireless Razer Basilisk V3 Pro White Edition.

Încă din 2017, Razer a oferit produse în culori unice, care au cucerit gamerii de pretutindeni. Cu noile produse disponibile în cele trei culori distincte, jucătorii se pot exprima mai ușor prin perifericele preferate, beneficiind de același nivel de performanță.

Pentru mai multe detalii despre Razer Quartz Edition, vizitați această pagină.

Gama Razer Quartz Edition va fi disponibilă începând cu octombrie 2022, pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Razer Barracuda Quartz Edition are prețul de 189,99 Euro.

Razer Huntsman V2 TKL Quartz Edition are prețul de 189,99 Euro.

Razer BlackShark V2 X Quartz are prețul de 69,99 Euro.

Razer Orochi V2 Quartz Edition are prețul de 84,99 Euro.

Razer Strider Quartz Edition (mărimea L) are prețul de 39,99 Euro.

Pentru mai multe informații despre Razer Barracuda Mercury Edition vizitați această pagină. Căștile sunt disponibile acum la prețul de 189,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Pentru mai multe informații despre Razer DeathStalker V2 Pro White Edition vizitați această pagină. Tastatura va fi disponibilă începând cu noiembrie 2022, la prețul de 249,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Pentru mai multe informații despre Razer DeathStalker V2 Pro TKL White Edition vizitați această pagină. Tastatura va fi disponibilă începând cu noiembrie 2022, la prețul de 219,99 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Pentru mai multe informații despre Razer Basilisk V3 Pro White Edition vizitați această pagină. Mouse-ul va fi disponibil începând cu noiembrie 2022, la prețul de 179 Euro pe pagina Razer.com și în oferta anumitor parteneri retail.

Razer și Panerai continuă să facă valuri, dezvăluind Luminor Quaranta Razer Special Edition

La ediția anterioară a RazerCon, Razer a anunțat parteneriatul cu producătorul de ceasuri de lux Panerai, încheiat cu scopul de a conserva viața marină, lansând inițiativa “fă-ți timp pentru oceane”. Cele două companii și-au unit forțele pentru a investi în cercetarea legată de pisicile de mare.

Un an mai târziu în cadrul RazerCon 2022, Razer și Panerai au dezvăluit mult așteptata ediție specială Luminor Quaranta Razer Special Edition. Conceput în colaborare de ambele branduri, noul ceas Panerai combină expertiza de producție a Panerai cu design-ul inconfundabil Razer. Inspirat de culorile Razer, cadranul include elemente Super-LumiNova® iluminate în verde, care complementează estetica creată de secundarul verde și de cusătura verde a curelei. Cadranul și spatele ceasului includ gravuri subtile cu logoul Razer.

Ca un tribut adus eforturilor de sustenabilitate ale brandului, ceasul este confecționat din materiale reciclate, iar cureaua are la bază PET recuperat din sticlele de plastic aruncate de consumatori. Cadranul cu diametrul de 40mm are în componență inclusiv eSteel™, un metal de generație nouă fabricat din oțel reciclat și acoperit cu un strat de DLC (diamond like carbon coating). Mai mult, ambalajul în care vine ceasul este produs în proporție de 72% din materiale reciclate.

Ceasul va fi produs într-o ediție limitată de doar 500 de bucăți, care vor fi disponibile în mod exclusiv prin magazinele Panerai și pe pagina Panerai.com.

Desktop-ul prinde viață cu Razer Axon Wallpaper PC App

Razer Chroma RGB este cel mai mai popular și mai răspândit sistem de iluminare pentru dispozitivele de gaming și de lifestyle, care le permite utilizatorilor să-și personalizeze, să controleze și să sincronizeze efectele de iluminare ale mai multor dispozitive precum mouse-ul, tastatura, căștile, ventilatoarele carcasei, boxele sau becurile inteligente din cameră.

Anunțat în cadrul RazerCon 2022, Razer Axon transpune puterea și flexibilitatea Razer Chroma RGB pe desktop, aducând la viață fundalurile calculatorului printr-o serie de imagini premium, statice și dinamice, care interacționează în timp real cu dispozitivele compatibile Razer Chroma RGB. Cu un catalog impresionat format din imagini provenite din cele mai celebre francize de jocuri, dar și din wallpaper-uri Razer și fotografii special ales, Razer Axon App oferă câte ceva pentru toți.

Orice wallpaper este compatibil cu Razer Axon, astfel utilizatorii pot adăuga propriile imagini, iar Razer Axon va administra playlist-ul de wallpaper pentru a oferi o experiență de utilizare nemaiîntâlnită.  Jucătorii cu mai multe monitoare se pot bucura de asemenea de aplicația Razer Axon, aceasta beneficiind de suport multi-monitor.

Pentru a celebra lansarea Razer Axon la RazerCon 2022, primii 10.000 de utilizatori care vor descărca aplicația Razer Axon și vor folosi codul “#RAZERCON2022” vor beneficia de un set limitat de wallpapers inspirate de RazerCon 2022. Pentru a avea șansa de a câștiga un pachet de accesorii Razer Chroma, utilizatorii pot descărca aplicația și pot aplica orice wallpaper Razer Axon pe monitorul PC-ului lor, urmând să facă o poză sau un video scurt cu rezultatul, în care să se vadă clar monitorul și wallpaper-ul Axon. Ultimul pas constă în postarea rezultatului pe Tiktok, Instagram, Facebook sau Twitter folosind hashtag-urile #RazerAxon și #Razer înainte de 23:59 PM PST pe 31 octombrie 2022. Razer Axon poate fi descărcat de aici.

Pentru mai multe detalii despre programul Razer #WinItYourWay vizitați această pagină.

IMAGINI

Kit de presă RazerCon 2022

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *