Visual Fan anunță completarea portofoliului Allview Industry – IMM prin lansarea panoului fotovoltaic industrial de 550 W

Distribuie
  • Visual Fan dezvoltă linia de business Solar Energy, care face parte din strategia Green by Allview, prin completarea portofoliului Allview Industry – IMM cu panoul fotovoltaic industrial de 550 W.
  • Noul panou fotovoltaic industrial de 550 W le oferă clienților soluții avantajoase pentru instalațiile de mari dimensiuni, având ca principal beneficiu reducerea costurilor de montare și ulterior reducerea costurilor cu factura de energie electrică și posibilitatea de a deveni prosumatori.

Brașov, 20 Octombrie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță dezvoltarea liniei de business „Solar Energy”, prin completarea portofoliului Allview Industry – IMM cu panoul fotovoltaic industrial monocristalin de 550 W.

Noul panou fotovoltaic care a intrat, de astăzi, în portofoliul Allview Industry – IMM, este realizat la standarde de înaltă calitate și prezintă caracteristici tehnice superioare, precum: putere maximă nominală de 550 W, celule monocristaline ce oferă o eficiență ridicată de conversie de 21,20%, celule solare optimizate de tip 10 Bus Bar și Half Cell, sistem cu trei diode bypass care asigură funcționarea sistemului atunci când o parte din panou este umbrită și rezistență excelentă la sarcinile puternice ale vântului (2400 Pa) și încărcăturile de zăpadă (5400 Pa). Panourile fotovoltaice Allview sunt potrivite și adaptate condițiilor climatice din țara noastră.

Panoul fotovoltaic industrial de 550 W este gândit pentru a le oferi clienților soluții avantajoase pentru instalațiile de mari dimensiuni, având ca principal beneficiu reducerea costurilor de montare și ulterior reducerea costurilor cu factura de energie electrică și posibilitatea de a deveni prosumatori. În momentul achiziționării unui sistem folovoltaic industrial ce are în componență panouri de 550 W, cumpărătorii vor beneficia de economisirea resurselor financiare, deoarece prin dimensiunile generoase ale panourilor, spațiul destinat se va ocupa mai rapid, astfel vor fi montate mai puține accesorii (profile, cleme, mufe, cabluri etc). Alte beneficii ale utilizării acestui model sunt rezistența mecanică excelentă și reducerea pierderilor de putere datorată numărului mai redus de conexiuni între panouri.

Tot în aceeași secțiune se regăsește posibilitatea de a apela la serviciile de consultanță pentru finanțarea IMM-urilor, în programele naționale care încurajează eficiența energetică, precum Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) și Acțiunea 4.1.1. – Programul Operațional Competitivitate (POC). Prin această modalitate, se oferă sprijin companiilor în demersul lor de a deveni propriul furnizor de energie și de a optimiza costurile lunare.

Pentru a beneficia de un consultant pentru implementarea proiectelor europene și naționale în eficiență energetică, se poate accesa: https://allview.ro/solarenergy/#industry.

„Luând în considerare perioada dificilă și modificările care au loc în ceea ce privește economia, ne dorim să oferim soluții avantajoase în vederea reducerii costurilor cu energia electrică și utilizarea energiei regenerabile. În funcție de necesar, Visual Fan prin proiectul Solar Energy, oferă posibilități de personalizare a sistemelor fotovoltaice, tocmai pentru a contribui la independența energetică și la protejarea mediului înconjurător.”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

 

Din punct de vedere al dimensiunilor, modelul de 550 W prezintă diferențe față de cele două modele de panouri fotovoltaice, 455 W și 470 W, lansate până în prezent. Noul model are dimensiunile 2286 x 1135 x 35 mm, cântărește 29 kg, este construit din sticlă temperată cu un conținut scăzut de fier și grosime de 3,2 mm.

Panourile fotovoltaice industriale de 550 W sunt disponibile, începând de astăzi, pe site-ul: https://www.allview.ro/solarenergy/, în cadrul sistemelor fotovoltaice industriale din secțiunea Allview Industry – IMM. Pentru alegerea soluțiilor potrivite, clienții dispun de multiple modalități de personalizare a sistemelor fotovoltaice și de suportul companiei atât pe e-mail, cât prin telefon.

Compania Visual Fan prin strategia Green by Allview și echipele specializate din domeniu, se ocupă de realizarea montajelor din toată țara, termenul acestora fiind în medie de 2 săptămâni, din momentul semnării contractului. Cumpărătorii au posibilitatea de a vizualiza online disponibilitatea montajelor și de a solicita oferta, totul fiind la un click distanță.

Despre Visual Fan

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe FacebookYouTube și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *