Kingston Digital a lansat IronKey VP50, un stick USB cu criptare hardware

Distribuie
 • Criptare Hardware, certificare FIPS 197 cu XTS-AES 256-bit
 • Opțiuni Multi-Password cu Moduri Complex/Passphrase
 • Protecție pentru atacurile Brute Force și BadUSB

 

București, România – 31 mai 2022 –  Kingston Digital Europe Co LLP, filiala de memorii flash a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în memorii și soluții tehnologice, a anunțat astăzi lansarea celui mai recent stick USB cu criptare hardware AES pe 256bit în modul XTS, dar și cu certificare FIPS 197.

Kingston IronKey Vault Privacy 50 (VP50) suportă Admin, Utilizator și dispune de One-Time Recovery Password cu moduri Complex sau Passphrase. Această opțiune cu mai multe parole îmbunătățește procesul de recuperare al accesului la date atunci când una dintre parole este uitată.

În timp ce modul tradițional Complex permite parole de la 6 până la 16 caractere folosind 3 din 4 seturi de caractere, noul mod Passphrase oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea ca parolă un PIN numeric, o propoziție, o listă de cuvinte sau chiar versuri ce au de la 10 la 64 de caractere. Pentru a ajuta la introducerea parolei şi pentru a reduce încercările eșuate de conectare, simbolul “eye” poate fi activat pentru a afișa parola introdusă.

IronKey Vault Privacy 50 256GB angle

Administratorul poate activa un cont de utilizator și o parolă de recuperare unică sau poate reseta parola de utilizator pentru a restabili accesul la date. În plus, VP50 este sigur la atacurile Brute Force, folosind One Time Recovery atunci când parola este introdusă greșit de 10 ori la rând sau folosind Crypto Erase când parola de admin este introdusă greșit de 10 ori la rând.

VP50 poate oferi protecţie împotriva potențialelor programe malware sau al sistemelor nesigure, prin setarea Read Only atât de către admin cât și de utilizator. În plus, tastatura virtuală încorporată protejează parolele de keylogger sau screenlogger. Organizațiile pot personaliza și configura VP50 cu un Product ID (PID) pentru integrarea cu software-ul standard de Endpoint Management, îndeplinind astfel cerințele corporate de IT și securitate cibernetică prin programul de personalizare Kingston.

Întreprinderile mici și mijlocii pot profita de rolul opţiuni de admin pentru a-și gestiona unitățile. De exemplu această opţiune este utilă pentru a configura sau reseta parolele de utilizator sau pentru a recupera accesul la date de pe unitățile blocate și pentru a respecta legile și reglementările atunci când sunt necesare investigații criminalistice. VP50 este o unitate de stocare cu criptare sub controlul fizic al utilizatorului, ceea ce îl face superior utilizării internetului și serviciilor de cloud pentru a proteja datele importante.

Vault Privacy 50 se alătură celorlalte produse din seria Kingston IronKey drept o unitate USB premium capabilă să ofere o securitate a datelor de nivel business” a declarat Oscar Escayola, EMEA Flash Business Manager Kingston. “Am adăugat unele dintre cele mai solicitate funcții de către clienții noștri, cum ar fi noua opțiune multi password și noul mod Passphrase, nu doar pentru a proteja datele 100% ci şi pentru a face unitatea mai ușor de utilizat.”

Kingston IronKey Vault Privacy 50 este disponibil în capacități de la 8GB la 256GB, are garanție de 5 ani și asistență tehnică gratuită.

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.

IronKey Vault Privacy 50
Part Number Capacity
IKVP50/8GB 8GB IronKey VP50
IKVP50/16GB 16GB IronKey VP50
IKVP50/32GB 32GB IronKey VP50
IKVP50/64GB 64GB IronKey VP50
IKVP50/128GB 128GB IronKey VP50
IKVP50/256GB 256GB IronKey VP50

Caracteristici şi specificaţii Kingston IronKey Vault Privacy 50:

 • Unitate USB criptată hardware pentru protecția datelor: Protejează datele importante cu criptare XTS-AES pe 256 de biți certificată FIPS 197. Protecție încorporată împotriva atacurilor BadUSB și Brute Force.
 • Opţiuni Multi-Password pentru recuperarea datelor: Activați parolele de administrator, utilizator și de recuperare unică. Administratorul poate reseta o parolă de utilizator și poate crea o parolă de recuperare unică pentru a restabili accesul utilizatorului la date. Protecția împotriva atacurilor Brute Force blochează parolele de utilizator sau de recuperare unică atunci când parola este introdusă greşit de 10 ori consecutiv și șterge criptografic unitatea dacă parola de administrator este introdusă incorect de 10 ori la rând.
 • Un nou mod Passphrase: Selectați între modul de parolă complex sau expresie de acces. Frazele de acces pot fi un PIN numeric, o propoziție cu spații între cuvinte, o listă de cuvinte sau chiar versuri lungi de la 10 la 64 de caractere.
 • Caracteristici suplimentare de securitate: Reduceţi încercările eșuate de conectare prin activarea butonul “eye” pentru a vizualiza parola introdusă. Utilizați tastatura virtuală pentru a proteja introducerea parolei de keylogger și screenloggeri.
 • Setări Dual Read-Only (Write-Protect): Evitaţi atacurilemalware prin modul Read-Only setat de admin pentru utilizator.
 • Utilizați rolul de administrator pentru a gestiona local unitățile, ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii: utilizați rolul de administrator pentru a gestiona local parolele de utilizator și de recuperare unică al angajaților, pentru a recupera accesul la date pe unități blocate și pentru a respecta legile și reglementările atunci când sunt necesare investigații criminalistice.
 • Interfaţă: USB 3.2 Gen 1
 • Capacităţi18GB, 16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB
 • Conector: Type-A
 • Viteză2:

USB 3.2 Gen 1

8GB – 128GB: 250MB/s citire, 180MB/s scriere

256GB: 230MB/s citire, 150MB/s scriere

USB 2.0

8GB – 256GB: 30MB/s citire, 20MB/s scriere

 • Dimensiuni: 9 mm x 21.9 mm x 12.0 mm
 • Protecţie apă3Up to 4 ft; IEC 60529 IPX8
 • Temperatura de operare: 0°C to 60°C
 • Temperatură de stocare: -20°C to 85°C
 • Compatibilitate: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1
 • Garanţie/Suport: 5 ani garanţie, support ethnic gratuit
 • Compatibil cu: Windows® 11, 10, 8.1, macOS® (v. 10.14.x – 12.x.x)

O parte din capacitatea listată a unui dispozitiv de stocare Flash este utilizată pentru formatare și alte funcții și, prin urmare, nu este disponibilă pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea listată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați Ghidul de memorie flash Kingston.

2 Viteza poate varia din cauza hardware-ului gazdă, a software-ului și a utilizării.

3 Produsul trebuie să fie curat și uscat înainte de utilizare și să aibă capacul pus

 

Kingston poate fi găsit pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston Is With You

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *