Malvensky lanseaza doua colectii realizate din aur: Pearl & Marrakesh

Distribuie

Din dorința de a împărtăși viziunea despre lux și artă, Casa de Bijuterii Malvensky, înfiinţată de către Malvina Cservenschi, a lansat două colecții realizate din aur, ambele fiind destinate iubitoarelor de stil, eleganță și tradiție.

Colecția The Pearl este confecționată din perle naturale, de la cercei și brățări, până la inele sau accesorii de picior, toate acestea adresându-se celor care își doresc să îmbine stilul clasic cu cel modern, bijuteriile din această colecție oferind oricărei ținute un stil atemporal.

Screenshot 2022-06-02 115055

Cea de-a doua colecție, Marrakesh este alcătuită din bijuterii din aur alb, galben și roz, care aduc la viață elementele exotice al Orientului, concepute pentru a celebra energia feminină și tradiția specifică zonei. Un labirint de senzații și emoții, un sentiment exotic de aventură, ce aduce la viață esența acestei culturi unice bazate pe aromonie și simetrie, încă de la prima atingere, colecția Marrakesh reușește să mângăie și să seducă simțurile și totodată să scoată la suprafață dragostea pentru frumos și magie. Colecție Marrakesh este despre bijuterii de amintit și de purtat ca o marturisire a rafinării atemporale, inspirată de generozitatea și noblețea spiritului oriental de care ne-am îndrăgostit în această călătorie.

Screenshot 2022-06-02 115128

Ușor de integrat și adaptat la orice stil, fie el unul casual sau unul elegant, bijuteriile Malvensky sunt definiția rafinamentului și al bunului gust, oferind ținutelor o notă aparte.

Despre Malvensky

Din 2012, Malvensky promovează România prin crearea de bijuterii inspirate din tradiții și simboluri culturale. Bijuteriile sunt realizate după un design original, creat de către Malvina Cservenschi, director de creație, expert în diamante și fondatoarea Casei de Bijuterii. Malvensky este furnizorul oficial de bijuterii al Casei Regale din România.

Înființată în 2012, Malvensky are astăzi 21 de angajați și deține un magazin online, https://www.malvensky.com/, cât și Casa de Bijuterii situată în Bulevardul Lascăr Catargiu 46, unde își așteaptă clienții pentru o experiența premium, într-o călătorie a tradițiilor declinate în creații din aur, diamante și pietre prețioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *