Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G: Experiența Awesome la dispoziția tuturor

Distribuie

Noua serie Galaxy A, din cea mai populară categorie de smartphone-uri Galaxy,

conduce democratizarea celor mai recente inovații Galaxy.

București, România – 17 martie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că noile Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G oferă pachetul complet cu cele mai recente inovații Galaxy, facilitând o experiență mobilă holistică la un preț excelent. Împreună cu un procesor nou-nouț, o cameră cu tehnologie AI, un display extins și fluid și o durată de viață a bateriei de două zile, noua serie Galaxy A oferă conectivitate 5G, securitate la nivel ridicat, un design elegant, subțire și prietenos cu mediul, precum și experiențe conectate îmbunătățite. În plus, ambele dispozitive permit upgrade-uri continue One UI și Android OS, precum și actualizări de securitate pentru a se asigura o experiență mobilă de utilizare awesome, întotdeauna.

 „Credem că toată lumea merită oportunitatea de a experimenta impactul pozitiv pe care tehnologia mobilă îl poate avea asupra vieții ei. Cu cea mai recentă lansare din seria Galaxy A, facilităm mai ușor ca niciodată bucuria unei experiențe mobile avansate și inovatoare, marca Galaxy, la un preț excelent”, a declarat TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.

Galaxy-A53-5G_2

Fotografii Awesome în Orice Situație

Indiferent dacă se creează conținut sau se partajează cu prietenii, Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G oferă o experiență avansată, de nivel următor, a camerei, care vine la pachet cu multe dintre funcțiile puternice și distractive de pe seria Galaxy S. Sistemul cu patru camere al lui Galaxy A53 5G dispune de o cameră OIS de 64MP cu tehnologie VDIS, care realizează fotografii clare și stabile de fiecare dată. Totodată, camera frontală de înaltă rezoluție de 32MP ajută la realizarea de selfie-uri perfecte și oferă experiențe de apeluri video clare.

Susținută de un procesor nou-nouț de 5nm, noua cameră inovatoare din seria Galaxy A, alimentată de AI, face ca fiecare imagine să arate minunat, chiar și în condiții de iluminare scăzută. Night Mode este îmbunătățit și sintetizează automat până la 12 imagini simultan, astfel încât fotografiile pe timp de noapte să fie mai luminoase. Iar în momentul înregistrărilor de videoclipuri, în medii cu lumină scăzută, frecvența cadrelor seriei Galaxy A este ajustată automat pentru a crea videoclipuri luminoase și clare.

Portrait Mode îmbunătățit surprinde detaliile și conturul subiectului cu mai multă acuratețe prin intermediul camerelor duale și a tehnologiei puternice AI. Iar cu Fun Mode, momentele pot fi amplificate folosind filtre și efecte jucăușe, care funcționează acum cu obiectivul Ultra-wide. În plus, Photo Remaster conferă o nouă viață fotografiilor vechi și de calitate scăzută, iar Object Eraser elimină elementele deranjante din fundalul fotografiilor.

 Galaxy_A53_5G_4

Maximizarea Experiențelor de Vizionare Oriunde, Oricând

În trecut, o zi însorită putea îngreuna destul de mult vizualizarea conținutului de pe ecranul smartphone-ului, însă acum algoritmul inteligent al noii serii Galaxy A asigură afișarea cu detalii vii, chiar și în condiții de exterior. Ecranul super AMOLED de 6,5 inci al lui Galaxy A53 5G oferă, de asemenea, o rată de reîmprospătare de 120Hz pentru o experiență captivantă, în timp ce Galaxy A33 5G prezintă un display Super AMOLED de 6,4 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. În plus, noua serie Galaxy A este acum echipată cu o autonomie a bateriei de până la două zile și o încărcare super rapidă de 25W – astfel încât vizionarea, streamingul și multe altele să dureze mai mult.

 

Design elegant, durabil și practic

Noua serie Galaxy A este creată special pentru a fi modernă, funcțională și durabilă. Rama subțire a dispozitivului creează un aspect neted și elegant, iar designul Ambient Edge îmbină perfect camera în carcasa telefonului. Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G sunt dotate cu Corning® Gorilla® Glass 5 și rezistență la apă și praf IP67, oferind o durabilitate sporită.

Samsung a pus întotdeauna la încercare limitele posibile ale tehnologiei și va continua să regândească modul în care poate utiliza, cel mai optim, resursele planetei. Prin intermediul Galaxy for the Planet, inițiativă anunțată în august 2021, Samsung se angajează să ofere acțiuni tangibile de mediu pentru a contribui la bunăstarea planetei până în 2025. În baza eforturilor de sustenabilitate ale Samsung, seria Galaxy A elimină încărcătorul și reduce dimensiunea cutiei de produs. Ambalajele folosesc, de asemenea, hârtie din surse sustenabile, în timp ce dispozitivul în sine utilizează materiale reciclate post-consum (PCM) pentru butoanele laterale și suportul cartelei SIM.

Dincolo de materiale, longevitatea noii serii Galaxy A este extinsă. Ambele dispozitive garantează până la patru generații de upgrade-uri One UI și Android OS și până la cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici le permit utilizatorilor să acceseze cel mai recent software și serviciu de securitate pentru a maximiza ciclul de viață al smartphone-ului.

Experiența Galaxy conectată, sigură și la îndemână

Noua serie Galaxy A este protejată de platforma de securitate Samsung Knox cu un nivel ridicat de apărare, care se asigură că datele și informațiile personale rămân în siguranță. Atunci când stochează fotografii personale, notițe și aplicații, Secure Folder le oferă utilizatorilor un seif digital criptat, astfel încât doar aceștia să poată accesa conținutul. Folosind Private Share, utilizatorii pot controla exact persoana care are acces la fișiere și timpul în care ea poate face acest lucru. Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G vor include și noul Samsung Wallet, un loc convenabil și protejat pentru a stoca în siguranță totul, de la bilete electronice până la cărțile de credit.

Galaxy A53 5G și A33 5G funcționează perfect cu alte dispozitive Galaxy pentru o experiență completă și conectată a ecosistemului Galaxy. Opțiunile audio sunt extinse prin conectarea seriei Galaxy Buds cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G. Disponibilă pe Galaxy Buds Pro și, în curând, și pe Galaxy Buds2 și Buds Live, utilizatorii se vor putea bucura de tehnologia 360 Audio, care oferă un sunet 3D captivant. Pentru momentele de productivitate, Link to Windows este opțiunea ideală pentru a conecta noua serie Galaxy A la un computer Windows pentru a copia și lipi, a transfera fișiere și chiar a răspunde la apeluri sau mesaje text.

Disponibilitate

Galaxy A53 5G va fi disponibil in România pentru precomandă începând cu 17 martie, cu lansare comerciala pe 1 aprilie, iar Galaxy A33 5G va fi disponibil începând cu 22 aprilie.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

 

Specificații de produs
Galaxy A33 5G Galaxy A53 5G
Display  6.4-inci FHD+ Super AMOLED

Display Infinity-U de 90Hz

6.5-inci FHD+ Super AMOLED

Display Infinity-O de 120Hz

*Măsurat în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,4″ pe întregul dreptunghi și 6,2″, luând în considerare colțurile rotunjite. Suprafața reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a decupajului camerei. *Măsurat în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,5″ pe întregul dreptunghi și 6,3″, luând în considerare colțurile rotunjite. Zona reală vizibilă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a decupajului camerei.
Dimensiune și Greutate   74.0 x 159.7 x 8.1mm, 186g 74.8 x 159.6 x 8.1mm, 189g
Cameră Spate

· (Ultra-Wide) 8 MP F2.2

· (Main) 48 MP F1.8 OIS

· (Depth) 2 MP F2.4

· (Macro) 5 MP F2.4

Față

· 13 MP F2.2

Spate

· (Ultra-Wide) 12 MP F2.2

· (Main) 64 MP F1.8 OIS

· (Depth) 5 MP F2.4

· (Macro) 5 MP F2.4

Față

· 32 MP F2.2

 

Procesor Octa-Core (2.4GHz, 2GHz)
Memorie RAM: 6/8 GB

Stocare: 128/256 GB

microSD: Până la 1TB

*Capacitatea memoriei RAM și a memoriei interne pot varia în funcție de piață și operator. Disponibilitatea reală a stocării poate varia în funcție de software-ul preinstalat.

**Cardul MicroSD se vinde separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de piață.

Baterie 5,000mAh (standard)
*Valoare standard testată în condiții de laborator de către o terță-parte. O valoare standard este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.860 mAh.
Încărcare Încărcare Super Rapidă de 25W
*Încărcătorul se vinde separat; utilizați doar încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung. Pentru a evita deteriorarea dispozitivului, nu utilizați baterii, încărcătoare sau cabluri incompatibile, uzate sau deteriorate. Suportă încărcare super rapidă de până la 25W. Pentru mai multe informații despre dispozitiv, vizitați www.samsung.com.
OS   Android 12

One UI 4.1

*Disponibilitatea funcțiilor, aplicațiilor și serviciilor One UI poate varia în funcție de versiunea sistemului de operare și de piață.
Securitate  Samsung Knox
Rețea și Conectivitate 5G, LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4G+5GHz), Bluetooth® v 5.1
*Necesită o conexiune optimă la rețea 5G, disponibilă doar pe anumite piețe. Consultați operatorul pentru disponibilitate și detalii. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea la server și alți factori.
Senzori Accelerometru, Senzor de amprentă, Senzor giroscop, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de lumină, Senzor virtual de proximitate
Rezistență la apă IP67
*IP67 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundarea în până la 1 metru de apă dulce timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizare pe plaje, piscine sau lângă apă cu săpun. Sigur doari împotriva presiunii scăzute a apei. Clătiți reziduurile/uscăți după umezeală.

*Specificațiile pot varia în funcție de piață.

*Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *