ADATA Technology lansează SSD-ul PCIe 4.0 LEGEND 960 MAX pentru creatori

Distribuie

Proiectat pentru o disipare maximă a căldurii și complet compatibil cu PS5

Pandemia COVID-19 și apariția plăcilor de bază Intel și AMD de ultimă generație au incitat un val de înlocuire a PC-urilor de consum, precum și o cerere tot mai mare de unități SSD PCIe 4.0 de înaltă eficiență. Luând în considerare cerințele de disipare a căldurii SSD-urilor PS5, ADATA Technology, lider mondial în producția de module de memorie, a lansat modelul LEGEND 960 MAX. Noul SSD LEGEND 960 MAX a câștigat premiul GOOD DESIGN din Japonia și asigură viteze de citire/scriere continuă de până la 7.400/6.800 MBps. Designul său unic, cu radiator 3D, poate reduce temperaturile SSD-urilor montate în consolele PS5 cu până la 40%. LEGEND 960 MAX și LEGEND 960 fac parte din aceeași serie de produse SSD, iar modelul anterior LEGEND 960 poate fi instalat în notebook-uri ușoare, certificate Intel® Evo™. În fața universului creativ nelimitat al Web 3.0, se așteaptă ca acest nou produs să devină soluția ideală de stocare pentru consumatori.

Specificații de top cu disipare excepțională a căldurii

LEGEND 960 MAX utilizează o interfață de transmisie PCIe 4.0 conformă cu standardele NVMe 1.4. SSD-ul dispune de capacități excepționale de citire/scriere de 7.400/6.800 MBps, de 4 ori mai mari decât cele ale SSD-urilor PCIe 3.0 standard și este compatibil cu platforma PCIe 3.0. Atunci când gestionează o multitudine de creații intensive, LEGEND 960 MAX oferă viteze aleatorii de citire/scriere de 750K/630K IOPS, îmbunătățind eficiența multitasking-ului și este potrivit pentru a genera performanțe excepționale în cele mai recente platforme Intel sau AMD. Efectul de convecție termică proiectat profesional permite o răcire suplimentară de 40% pe SSD-urile instalate pe placa de bază și reprezintă o soluție optimă pentru sarcini de proiectare extrem de complexe, cum ar fi animația 3D, dezvoltarea de jocuri și virtualizarea vizuală.

Extinderea spațiului de stocare PS5: O combinație perfectă pentru creație și jocuri

Pe lângă proiectele creative, LEGEND 960 MAX este, de asemenea, o pereche perfectă pentru PC-urile de jocuri. Utilizând o interfață PCIe Gen4 x4, LEGEND 960 MAX dispune de o viteză de citire/scriere de peste 7GB/s, iar capacitatea sa de 4TB îndeplinește în totalitate cerințele de expansiune SSD ale PS5 . În plus, carcasa sa din aliaj de aluminiu oferă o suprafață suplimentară pentru o disipare îmbunătățită a căldurii. Designul unic al colectorului său cu aripioare de radiator convectiv deblochează și mai mult un efect de răcire uimitor de 40% asupra SSD-urilor pentru PC-urile de gaming, nu numai că remediază problemele de capacitate insuficientă inerente consolelor PS5, dar oferă și o experiență de joc neîntreruptă pentru gameri.

Calitatea practicată energizează creațiile virtuale

LEGEND 960 MAX oferă avantaje unice la încărcarea sistemului și la buffering-ul de date prin intermediul unui algoritm de cache SLC și DRAM Cache Buffering. Întreaga linie de produse SSD este echipată cu un mecanism LDPC (Low Density Parity Check Code) și cu tehnologie de criptare AES pe 256 de biți pentru a asigura o transmisie precisă și sigură a datelor și pentru a proteja proprietățile intelectuale de o interceptare ușoară. O garanție de 5 ani este oferită la nivel global. Pentru informații mai detaliate despre produse, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial: www.adata.com

Despre ADATA – Inovarea viitorului

ADATA Technology este al doilea mare producător mondial de memorii DRAM și de unități SSD și se numără printre primele 20 de mărci globale din Taiwan. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unități SSD, hard disk-uri portabile, unități flash USB, carduri de memorie și produse pentru jocuri. ADATA oferă, de asemenea, vehicule electrice de nivel industrial și comercial și roboți AI AMR. De-a lungul anilor, produsele ADATA au obținut o largă recunoaștere internațională, inclusiv premii iF Design, Red Dot Design și Taiwan Excellence. ADATA a fost, de asemenea, onorată pentru angajamentul său față de bunăstarea angajaților și responsabilitatea socială corporativă, inclusiv prin certificările “Great Place to Work®” pentru birourile sale din Taiwan, SUA și Brazilia, precum și prin certificarea “Best Workplaces in Greater China™”. Mai mult, din 2020, ADATA a continuat să fie recunoscută cu premiile ‘Asia Responsible Enterprise’ și ‘Best Companies to Work for in Asia’. Pasărea colibri este simbolul mărcii ADATA. Ea reprezintă agilitatea și eficiența companiei, precum și urmărirea inovației și angajamentul acesteia de a crea o viață mai colorată și mai inteligentă pentru oameni. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *