Colecția Razer | Hello Kitty® and Friends revine pentru a sărbători 50 de ani de drăgălășenie

Distribuie

WHO: Razer, brandul lider la nivel global de lifestyle pentru gameri și Sanrio®, brandul global de lifestyle din spatele îndrăgitei figurine pop Hello Kitty.

WHAT:  Colecția Razer | Hello Kitty and Friends revine cu o nouă gamă captivantă, sărbătorind cea de-a 50-a aniversare Hello Kitty. Îmbinând perifericele de gaming de înaltă performanță ale Razer cu farmecul atemporal al celebrei Hello Kitty, această colecție își propune să devină una dintre preferatele gamerilor și fanilor Sanrio de toate vârstele.

Colecția Razer | Hello Kitty and Friends include:

  1. Razer Kraken Kitty V2 BT – Hello Kitty and Friends Edition:

Descoperă-ți o nouă latură cu cele mai adorabile căști Bluetooth de la Razer. Cu urechile emblematice Hello Kitty și iluminare personalizabilă Razer Chroma RGB, aceste căști îți permit să îți exprimi stilul, oferind în același timp un sunet captivant pentru jocurile și muzica ta preferată.

  1. Razer Ornata V3 Tenkeyless – Hello Kitty and Friends Edition:

Îmbunătățește rezultatele echipei cu tastatura care nu te lasă la greu! Tastatura RGB ergonomică cu suport magnetic pentru încheietura mâinii menține confortul și crește numărul de acțiuni pe minut (APM) pentru sesiuni de gaming interminabile.

  1. Razer Gigantus V2 Medium – Hello Kitty and Friends Edition:

Adu-ți zâmbetul pe față cu fiecare mișcare. Mouse mat-ul Razer Gigantus V2 Medium – Hello Kitty and Friends Edition combină performanța și precizia cu farmecul adorabil. Suprafața moale îți permite să obții victoria cu stil.

  1. Razer Enki X – Hello Kitty and Friends Edition:

Dezlănțuie-ți campionul interior în timp ce te joci confortabil pe scaunul de gaming perfect! Acest companion drăgălaș oferă suport pe tot parcursul zilei, astfel încât să rezolvi misiuni epice fără să sacrifici drăgălășenia.

Pentru mai multe informații, accesează Razer.com.

WHY:  În celebrarea celei de-a 50-a aniversări Hello Kitty, Razer colaborează cu Sanrio pentru a oferi pasionaților de gaming o colecție care comemorează unul dintre cele mai îndrăgite personaje din lume – sărbătorind astfel prietenia și distracția. Prin această colecție, Razer își propune să evidențieze importanța de a face fiecare joc mai captivant și fiecare moment de gaming și mai prețios cu o configurație care nu duce niciodată lipsă de aliați adorabili.

WHEN:  Disponibilă acum.

WHERE:  Razer Kraken Kitty V2 BT – Hello Kitty and Friends Edition and Razer Ornata V3 Tenkeyless – Hello Kitty and Friends Edition:  Disponibil pe Razer.com

Razer Gigantus V2 Medium – Hello Kitty and Friends Edition: Disponibil la anumiți retaileri (valabil pentru USA, Singapore, Malaysia, Philippines)

Razer Enki X – Hello Kitty and Friends Edition: Razer.com (valabil pentru USA)

PRICE: Razer Kraken Kitty V2 BT – Hello Kitty and Friends Edition: $139.99 USD
Razer Ornata V3 Tenkeyless – Hello Kitty and Friends Edition:  $119.99 USD
Razer Gigantus V2 Medium – Hello Kitty and Friends Edition: $29.99 USD
Razer Enki X – Hello Kitty and Friends Edition: $549.99 USD

ASSETS: Descarcă materialele de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *