Cum am descoperit salteaua potrivita

Distribuie

Dupa ce s-a nascut primul copil, am inceput sa am probleme cu coloana vertebrala. Desi initial nu stiam ce este, in urma unui control mai amanuntit, am aflat de faptul ca aveam si scolioza si capatasem si hernie de disc.
Asta insemna ca regimul meu de viata trebuia neaparat sa se schimbe. Trebuia sa fac gimnastica speciala, sa nu mai ridic greutati, sa imi aleg cu grija pantofii si sa schimb salteaua.

Da, ati auzit bine! Trebuia sa imi iau o saltea speciala pentru cei cu probleme cu spatele. Mi s-a explicat ca modul in care dorm imi agraveaza problema si imi accentueaza durerile. Este foarte adevarat ca adesea ma trezeam dimineata mai intepenita de spate decat ma culcasem si nu imi dadeam seama de ce.

Medicul mi-a recomandat sa caut pe site-ul magazinului saltele-online si sa ma interesez de o saltea speciala pentru cei care au probleme cu spatele. Mi-a zis ca el si-a cumparat de acolo toate saltelele si ca este foarte multumit. Mai mult, m-a asigurat ca preturile sunt mai mult decat accesibile.

Cum am ajuns acasa am accesat link-ul respectiv. Am fost foarte placut surprinsa de gama de produse disponibile pe site si de preturile extraordinare.
Am ales salteaua Orto Foam. Aceasta face parte din gama de saltele ce pot fi utilizate atat in scopuri medicale, cat si de persoanele ce doresc sa doarma pe un suport ferm.
Este compusa dintr-o placa de poliuretan pe celula deschisa, cu grosimea de 16 cm si densitatea de 30kg/mc, cu portanta ridicata, imbracata intr-un strat de protectie de TNT. Celula deschisa a materialului permite un control al umiditatii ce apare intre corpul uman si fata saltelei cand aceasta este folosita.

Husa de acoperire este dotata cu fermoar si realizata dintr-un strat textil de tip Jacard cu greutatea de 150g/mp. In plus este matlasata cu vata siliconata cu greutatea de 150g/mp. Materialul este protejat prin tratare si nu permite dezvoltarea larvelor de acarieni pe suprafata saltelei si nici declansarea de reactii alergice.

Avand in vedere calitatea materialelor ce o compun, aceasta saltea poate fi utilizata atat pe somiere (lamele), cat si pe paturi clasice (cu placa de PAL sau lemn). Am comandat-o si in cateva zile aceasta saltea a fost la mine acasa. Am simtit beneficiile dupa prima noapte. M-am trezit mai odihnita si fara dureri de spate. Deja dupa o saptamana lucrurile erau imbunatatite complet.

In acest moment nu pot concepe odihna fara salteaua mea.
Recomand tuturor magazinul saltele-online.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *