De ce este recomandabil sa soliciti serviciile unei trupe cover pentru evenimente importante

Distribuie

Tocmai ce ai auzit o melodie a formației tale favorite și te gândești la cât de bine ar fi fost să vină și în orașul tău și să participi la concert. Sau, dacă ai mulți bani, să-i inviți la o petrecere privată la care să îți cânte, deoarece ar fi un eveniment extrem de reușit. Singura problemă este că formația ta favorită este una străină, care nu mai cântă de mulți ani. Atunci ce rămâne de făcut? Ei bine, poți să apelezi la serviciile unei formații care face cover-uri după melodii celebre sau în vogă, astfel incat distracția sa fie astfel garantată.

Mihai Napu Band este o trupa cover formată din 10 muzicieni cu experiență care, cu siguranță îți va îndeplinii dorințele tale în materie de melodii în cadrul unui eveniment important din viața ta. Datorită dăruirii și pasiunii de care dau dovadă, pe scenă, membrii formației se remarcă printr-o dinamică impresionantă, se armonizează perfect, fiind, fără doar și poate, sufletul petrecerii. Trupa cover Mihai Napu Band este compusă doar din muzicieni remarcabili și cu mare experiență, care pot menține un nivel ridicat de performanță pe toată durata unui spectacol.

Trupa abordează nenumărate stiluri și repertorii muzicale precum: café concert, pop, pop-rock, dance, blues, latino, folk, muzică de petrecere, muzică grecească, muzică balkanică, R’n’B, soul. Trupa cover poate interpreta o mare varietate de piese, de la cele mai iubite cântece din muzica ușoară românească, la melodii internaționale din anii ’70 până în prezent, precum și melodii originale ori colaje inedite. Muzicienii își adaptează playlist-ul în funcție de eveniment și răspund la orice cerință a publicului (cover-uri tematice), reușind astfel să satisfacă toate categoriile de vârstă, toate gusturile și toate genurile muzicale ale publicului.

Formația poate cânta cover-uri și la petreceri de tip corporate. Soliștii – Mihai Napu, Neylini și Răzvan Soilică – vor face ca toți invitații, oricât de select ar fi evenimentul, să cânte și să vibreze pe ritmurile celor mai iubite hituri, generand astfel o legătură sentimentală între invitați și membrii grupului muzical. Show-ul poate fi completat de mixaje profesionale ale DJ-ului trupei, de jocul de lumini și fum. Trupa cover va reuși să schimbe petrecerea corporate a companiei într-un adevărat spectacol de sunet și lumini, de cea mai înaltă calitate artistică, formand o ambianță de neuitat pentru toții participanții.

Liderul grupului este solistul Mihai Napu, absolvent al Școlii Populare de Artă la secțiunea Canto – Muzică Ușoară. A susținut nenumărate concerte, atât în România, cât și în străinătate, activând până la înființarea propriului grup în alte două formații muzicale. Artistul performează și la chitară acustică.

Liliana Nae, pe numele ei de scenă Neylini, este un artist cunoscut atât în România, cât și în străinătate, datorit hitului ei din anul 2009, Muleina. Cântăreața a lansat numeroase single-uri de succes: Ame, Ninja Boy, Dayla sau Te iubesc. Are o experiență de peste 10 ani în acest domeniu, timp în care a susținut o multitudine de concerte.

Răzvan Soilică a urmat cursurile liceului de Muzică și Arte Plastice din Focșani și a liceului de Muzică Dinu Lipatti din București, finalizându-și studiile la Conservatorul din București. Răzvan este cea de-a treia voce din trupa cover Mihai Napu Band, cel care completează cele mai frumoase armonii din piesele cântate la evenimente.

Adrian Vasile este un tânăr muzician și pedagog. Printre starurile internaționale pe care încearcă să le emuleze se numără Stevie Wonder, Sting sau Frank Sinatra. A urmat cursurile liceului de muzică Dinu Lipatti din București, precum și cele ale Universității Naționale de Muzică, obținând și un master la secțiunea Pian. Adițional, Adrian predă pianul la o școală din Capitală.

Cătălin Dalvarea este unul dintre cei mai cunoscuți toboșari din țara noastră, cu o experiență îndelungată, acumulată în urma colaborărilor cu trupe precum Spitalul de Urgență, Nicola, sau Ștefan Bănică Jr. Cântă nu doar la tobe, ci și la bass și pian, fiind un performer foarte energic și dinamic.

Cristi Pup este un profesionist al pianului, instrument muzical la care excelează de la cea mai fragedă vârstă. În ceea ce privește cariera sa muzicală, este de ajuns să menționăm că acesta a participat, alături de trupa Cargo, la lansarea albumului Spiritus Sanctus, care conține hitul „Dacă ploaia s-ar opri”.

Cornel Zidaru este chitaristul trupei și a colaborat cu artiști precum Delia Matache, Smiley sau Gheorghe Gheorghiu. Pe lângă chitară, a devenit fascinat de instrumentul tradițional grecesc bouzouki, fiind unul dintre puținii artiști autohtoni care pot aborda un astfel de instrument.

DJ Andu este cel care aduce un aer fresh în repertoriul trupei, atât datorită vârstei, cât și a preferințelor și a abordării muzicale, axându-se pe artiști recenți, precum Ed Sheeran, Calvin Harris sau Eminem.

Mihai Napu Jr. este al doilea chitarist al trupei, muzica sa fiind influențată de artiști din zona rock, iar riff-urile sale se armonizează perfect cu cele ale lui Cornel Zidaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *