Cele mai bune apartamente noi din Bucuresti se gasesc in Sectorul 3

Distribuie

Alegerea unui apartament nu este niciodată ușoară. O locuință nouă este nu este doar un simplu obiect, este o dorință, un deziderat. Si nu este doar locul fizic in care stai. O locuință trebuie să țină cont și de spațiul unde este amplasată aceasta și ce beneficii îți oferă acesta. Ce magazine, chioșcuri de cartier, cofetării, farmacii, supermarketuri, școli, grădinițe, sau dispensare sunt în zona în care te vei muta, cel mai probabil pentru toată viața? Oare în ce parcuri cu verdeață luxuriantă îți vei petrece după-amiezile lungi de vară sau în ce cafenele vei depăna povestiri cu prietenii? Toate aceste lucruri sunt importante în alegerea unei locuințe, fie ea veche sau nouă. O zonă care să îți ofere toate acestea și încă puțin mai mult este Sectorul 3 din Capitală. Iar dacă îți dorești un apartament actual, modern unde să începi un nou capitol din viața ta, atunci dezvoltatorul imobiliar Imoneria îți va satisface negreșit această dorință.
Situate în zone de interes, liniștite, Imoneria oferă o serie de apartamente noi Sector 3 în Vitan, Titan, Pallady, Dristor, sau Mihai Bravu.
Portofoliul Imoneria cuprinde pe lângă apartamente noi de tipul garsonieră, cu două, trei sau mai multe camere și ansambluri rezidențiale, case și vile. Toate vânzările acestor proprietăți se realizează în sistemul direct dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul imobiliar de apartamente noi Sector 3 Imoneria?
Compania a fost fondată de doi ingineri specializați in instalații în construcții, Emil Bordei și Alex Mondescu.
Emil este adeptul inovației, creativității și al evoluției continue. După absolvirea facultății, din cauza circumstanțelor economice nefavorabile, a fost nevoit să se reorienteze și a început să lucreze în domeniul financiar: asigurări, domeniul bancar, piața de capital si piața imobiliară. Acest ultim domeniu l-a atras deoarece a putut să combine cunoștințele tehnice in construcții dobândite în timpul perioadei de studiu, cu cele financiare dobandite în practica.
Alex este un specialist din domeniul ingineriei, mai exact în proiectarea instalațiilor de încălzire, climatizare, ventilare și desfumare. Este o fire ambițioasă, dornică de a acumula cunoștințe noi, serioasă, cu o bază tehnică solidă.
Cei doi co-fondatori sunt de părere că, într-o piață imobiliară a construcțiilor noi, unde cumpărătorul este interesat de imobil încă din fază de proiect, rolul lor este de a îndruma și a ghida cumpărătorii pentru alegerea locuinței ideale, atât din punct de vedere tehnic, dar și juridic, atât pe durata construcției, cât și după. Cei doi doresc să dezvolte conceptul ingineriei imobiliare, o idee inovativă și de actualitate.

De ce ar trebui ca potențialii cumpărători să aleagă dezvoltatorul imobiliar Imoneria?
• Compania oferă consultanță imobiliară gratuită, comision 0%, deoarece reprezintă dezvoltatorii imobiliari în mod direct.
• Expertii în inginerie pot oferi consultanță tehnică gratuită.
• Având o experiență lungă în domeniul financiar, co-fondatorii Imoneria oferă consultanță financiară gratuită.

Toate construcțiile realizate de Imoneria, inclusiv apartamente noi Sector 3 sunt construite după cele mai noi norme europene și sunt menite să aducă un plus de confort viitorilor proprietari. Apartamentele se încadrează în standardele imobiliare cele mai exigente, fiind construite armonios, mulțumind cele mai variate și speciale gusturi.

Dacă dorești să locuiești în zona Vitan, o zonă plină de puncte de interes, precum mall-ul, mijloace de transport în comun și aproape de Piața Unirii. Imobilele sunt situate in zonele Mihai Bravu, Bucuresti Mall si Dristor.
Noile constructii acopera toate nevoile actuale ale pietii imobiliare, dispun de apartamente cu 2 si 3 camere, garsoniere si apartamente tip duplex cu 4 – 6 camere. Unele apartamente de la parter vin însoțite de o mica curte.
Situate relativ aproape de apartamentele prezentate mai devreme, apartamentele noi din ansamblurile rezidențiale Titan sunt ridicate în zonele Nicolae Grigorescu, Titan, Ilioara, Theodor Pallady, 1 Decembrie, Ozana și Piata Trapezului.
ÃŽn această zonă deosebit de atractivă, datorită parcului Alexandru Ioan Cuza – o oază de liniÈ™te È™i de peisaje superbe – È™i a mall-ului Park Lake, din apropiere, cu branduri È™i magazine cunoscute, cât È™i a magazinului Ikea, cei interesaÈ›i pot găsi garsoniere È™i apartamente cu două sau trei camere.

Apartamente noi Sector 3 se gasesc in ansamblul Mihai Bravu Residence, care este alcătuit din șapte blocuri noi în carierele Vitan, Mihai Bravu si Dristor Kaufland. Șase dintre cele șapte imobile sunt construite de dezvoltatorul imobiliar Soava Vasile, care a ajuns la al 10-lea proiect, pe lângă celelalte blocuri noi construite in Ilioara, Militari si Timpuri Noi.
Mihai Bravu Residence, oferă o gamă variată de apartamente noi, cu două și trei camere și apartamente de tip duplex, cu patru, cinci sau chiar șase camere, compartimentate extrem de eficient. Cel mai mare proiect actual este Dristor Residential 3, un complex imobiliar care conține zece tipuri de apartamente cu două camere și două tipuri de apartamente cu trei camere. Toate aceste ansambluri rezidențiale dispun de parcare subterană.

Compania Imoneria dezvoltă în continuu noi ansambluri rezidențiale, sigure. Pentru cei care caută mai mult spațiu, dar nu într-un bloc, specialiștii Imoneria recomandă pagina special destinata vânzărilor de case noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *