Huawei vine cu o surpriză pentru fani: o ședință foto alături de Lidia Buble pentru o revistă glossy din România

Distribuie

 

Huawei anunță un concurs prin care fanii Lidiei Buble au șansa să devină fotografi pentru o zi alături de artistă

 

București, 2 noiembrie 2021 – Huawei Consumer BG continuă seria de concursuri inedite cu ocazia lansării telefonului HUAWEI nova 9. De această dată, fanii o pot fotografia pe Lidia Buble cu noul telefon, poza lor ajungând în paginile unei reviste glossy din România. Cei interesați să participe la concurs se pot înscrie până pe 5 noiembrie, prin intermediul paginii de Instagram – @huaweimobilero și pot fi unul dintre cei patru câștigători care o vor putea fotografia pe Lidia Buble în cadrul unei ședințe foto ca la carte.

Concurs Lidia Buble nova 9 (2)

Fanii acesteia vor putea lua parte la un workshop realizat de Huawei Consumer BG, dedicat fotografiei, și pot deveni câștigătorii care vor avea oportunitatea de o fotografia pe artistă pentru o revistă glossy din România. Fotografiile vor fi realizate cu noul telefon HUAWEI nova 9, deoarece dispune de capabilități foarte performante când vine vorba despre camera foto.

Concurs Lidia Buble nova 9 (2)

Iubitorii de fotografie care doresc să se înscrie în concurs o pot face până pe data de 5 noiembrie, cu ajutorul paginii lor de Instagram. Aceștia trebuie să realizeze o fotografie creativă cu un smartphone, care să se încadreze în tema menționată în postarea campaniei de pe pagina @huaweimobilero. Participanții trebuie să posteze poza la Story pe pagina lor de Instagram cu tag către pagina @huaweimobilero, urmând ca acestea să fie repostate pe pagina Huawei în secțiunea Highlights. Patru dintre cele mai reușite poze înscrise în concurs vor fi câștigătoarele unui workshop de fotografie și a unei ședințe foto alături de Lidia Buble.

Concurs Lidia Buble noba 9

Astfel, pe 10 noiembrie, câștigătorii concursului vor lua parte la un workshop susținut de către fotograful Alex Gâlmeanu, care le va explica capabilitățile fotografice ale telefonului nova 9. Urmând ca apoi, sub îndrumarea lui, să realizeze o ședință foto cu Lidia Buble, surprinsă prin lentilele noului nova 9. Cele mai creative fotografii realizate de către participanți vor fi incluse într-un editorial într-una dintre cele mai cunoscute reviste glossy din România. Pozele vor fi alese de un juriu format din cunoscutul fotograf Alex Gâlmeanu, echipa editorială a revistei, reprezentanți ai companiei Huawei și Lidia Buble, și vor fi editate de către Alex Gâlmeanu pentru a contura o poză inspirată de opera lui Gustav Klimt.

Seria Nova recunoscută pentru calitățile fotografice

Una dintre caracteristicile pentru care seria Nova este cunoscută la nivel internațional este calitatea camerei foto & vieo. Noul telefon nova 9 dispune de o cameră performantă, iar cu ajutorul sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm, utilizatorii pot imortaliza imagini excelente. nova 9 dispune de moduri dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, utilizatorul poate avea parte de poze la o calitate excelentă, luminoase, dar nu supraexpuse, ale imaginilor realizate în lumină scăzută. În plus, nova 9 oferă caracteristici extinse de filmare 4k, printre care se numără înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Video.

Pe lângă camera foto & video performantă, nova 9 dispune de un design extraordinar de elegant și ultra-ușor, performanța puternică și durată lungă de viață a bateriei. Toate acestea sunt caracteristicile care au consacrat seria Nova de-a lungul timpului.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *