RAZER EXTINDE GAMA DE PRODUSE PENTRU PLAYSTATION®5 CU NOILE CĂȘTI KAIRA PRO ȘI KAIRA

Distribuie

Completând gama de căști proiectate pentru PlayStation®5, Razer lansează căști fără fir pentru fanii consolei, inclusiv prima pereche de căști wireless pentru PS5™ care încorporează tehnologia de feedback haptic inteligent Razer™ HyperSense

 Picture1

BUCUREȘTI, 17 noiembrie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat extinderea gamei de periferice de console cu o serie nouă de căști wireless și standuri de încărcare pentru controllerele de PlayStation®5. Folosind designul bine-cunoscut bazat pe alb și negru cu accente albastre, noile căști Kaira au fost concepute să se potrivească perfect cu designul contemporan și modern caracteristic consolelor PlayStation®5 și controllerelor wireless DualSense™.

Picture2

Razer a anunțat și Razer Quick Charging Stand, menit să acompanieze PS5™ DualSense™ Wireless Controller, oricare ar fi culoarea controllerelor deținute de utilizator.

Kaira Pro și Kaira

Noul Razer Kaira Pro Dual Wireless Headset cu tehnologie de feedback haptic oferă cea mai captivantă experiență de utilizare a consolei. Este prima pereche de căști fără fir dezvoltată de Razer pentru PlayStation®5 care încorporează și tehnologia Razer™ HyperSense, o tehnologie haptică inteligentă care oferă o experiență deosebită, sincronizată cu sunetele redate de difuzoare. Noile Razer Kaira Pro sunt echipate cu bine-cunoscutele difuzoare Razer™ TriForce Titanium de 50mm, oferind atât claritate audio, cât și maximum de confort chiar și pe durata partidelor de joc prelungite.

Picture3

Pentru o comunicare perfectă cu membrii echipei, căștile sunt echipate cu microfonul detașabil  Razer™ HyperClear Supercardioid Mic, care garantează o captare precisă a vocii în timp ce filtrează zgomotul ambiental. Pentru maximum de confort în orice scenariu, căștile dispun și de un microfon încorporat, ideal pentru a folosi Kaira Pro și cu dispozitive mobile conectate prin Bluetooth. Dongle-ul de 2.4 GHz USB-C Razer™ HyperSpeed face căștile compatibile nu doar cu PS5™, dar și cu PS4™ sau cu orice PC echipat cu port USB-C sau USB-A (adaptorul USB-A este de asemenea inclus în pachet).

Picture4

Câteva dintre caracteristicile cheie ale Kaira Pro:

  • Razer™HyperSense, tehnologie haptică inteligentă pentru cea mai captivantă experiență
  • Difuzoare Razer™ TriForce Titanium de 50mm pentru performanță audio de top
  • Microfon detașabil Razer™HyperClear Supercardioid
  • Razer™SmartSwitch pentru comutarea între modurile de funcționare de 2.4 GHz și Bluetooth
  • Sistem de iluminare Razer™Chroma RGB, personalizabil prin aplicația mobilă Razer™ Chroma RGB

Pentru mai multe detalii despre Razer Kaira Pro vizitați această pagină.

Gama de căști pentru PlayStation®5 este completată de noile Razer Kaira Dual Wireless Headset. Indiferent dacă preferă consola sau dispozitivele mobile, gamerii se pot bucura de maximum de fiabilitate datorită Razer™ SmartSwitch, care permite comutarea ușoară între modurile de funcționare pe 2.4 GHz și Bluetooth.

Printre caracteristicile cheie ale noilor Kaira se numără:

  • Difuzoare Razer™ TriForce Titanium de 50mm pentru performanță audio de top
  • Microfon Razer™HyperClear Supercardioid
  • Razer™SmartSwitch pentru comutarea între modurile de funcționare de 2.4 GHz și Bluetooth

Pentru mai multe informații despre Razer Kaira vizitați această pagină.

Noile căști wireless Razer Kaira Pro și Razer Kaira se alătură Razer Kaira X, care a fost lansat în septembrie 2021.

Stand de încărcare rapidă

Razer a anunțat și Razer Quick Charging Stand. Noile standuri au fost concepute să se potrivească cu nuanțele oficiale în care sunt disponibile controllerele PS5™ DualSense™ Wireless. Noile Razer Quick Charging Stand oferă o încărcare completă a controller-ului în mai puțin de trei ore , fiind disponibile pe alb, negru și roșu.

Pentru mai multe informații despre Razer Quick Charging Stands vizitați această pagină.

 

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Kaira Pro

219,99 Euro
Disponibil la precomandă pe Razer.com și în oferta partenerilor retail începând cu 30 noiembrie  2021 (livrările vor începe în decembrie 2021)

Razer Kaira

109,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail

Razer Quick Charging Stand

59,99 Euro
Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail

IMAGINI

LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *