Quickmobile, magazinul cu o multime de produse Apple!

Distribuie

Produsele Apple sunt alegerea multor adolescenti, studenti si, in general, alegerea persoanelor care necesita dispozitive de calitate care pot efectua operatiuni de multitasking. De la telefoane smart, laptop-uri si tablete, brand-ul Apple ofera cele mai noi tehnologii la preturi avantajoase. Magazinul Quickmobile.ro este un distribuitor de gadget-uri de la brand-uri renumite, de la care clientii pot achizitiona cu incredere.

De cele mai multe ori, cei care cumpara de la quickmobile beneficiaza de transport gratuit, un colet bine ambalat, amabilitate, oferte si preturi fara egal. Perioada aceasta este ultima suta de metri pentru cei care doresc sa cumpere cadouri pentru cei dragi. Fie ca alegerea este un Apple Macbook Pro 16 inch sau o pereche de casti Apple Airpods 3, cel care va primi cadoul va fi mai mult decat fericit sa primeasca astfel de produse Apple!

Apple MacBook Pro 16 inch este laptop-ul de top al companiei Apple. Acesta este un laptop conceput in principal pentru dezvoltatori, producatorii de muzica si fotografi – cei care au nevoie de spatiu suplimentar pe ecran si de puterea de a reda proiecte video, de a compila software si de a edita cele mai mari fisiere de imagine RAW fara a mai astepta.

Desigur, deoarece se adreseaza unui public atat de pretentios, noul MacBook Pro este plin cu cele mai puternice componente mobile pe care piata mobila le are de oferit. Vine fie cu cip Core i7 cu sase nuclee din a noua generatie de la Intel, fie cu cip Core i9 cu opt nuclee. Stocarea incepe de la 512 GB si ruleaza pana la 8 TB, in timp ce alocarea RAM incepe de la 16 GB si creste la 64 GB. Si obtineti si o grafica discreta – fie AMD Radeon Pro 5300M, fie AMD Radeon Pro 5500M cu pana la 8 GB de RAM GDDR6.

MacBook Pro 16 inch ruleaza si macOS Catalina, dar este doar o parte din ceea ce ati considera in mod normal upgrade-uri minore care atrag cea mai mare atentie. Noua tastatura „Magic” reintroduce comutatoare foarfece sub fiecare tasta, inlocuind comutatoarele fluture de cursa redusa ale aparatelor MacBook Pro de generatie recenta. Apple a reproiectat atat difuzoarele, cat si microfonul la standarde „profesionale” si, de asemenea, a marit dimensiunea bateriei .

MacBook Pro 16 inch este cu siguranta printre cele mai portabile si compacte laptopuri de mare putere pe care le pot cumpara banii. Are doar 16 mm grosime, 246 mm adancime si 358 mm latime. Nu are o greutate mica, de 2 kg, dar avand in vedere ce poti strange in acest lucru, cred ca este o ocazie pe care multi potentiali clienti ar fi dispusi sa nu o piarda.

Este sculptat, asa cum sunt toate laptopurile MacBook Pro, din ceea ce se simte ca un singur bloc de aluminiu, arata inteligent, fie in nuanta de gri spatial, fie in nuanta de argintiu, iar aspectul deviceului este, cu cateva diferente subtile. Este minimalist pe margini, cu patru porturi Thunderbolt 3, o singura mufa audio de 3,5 mm si nimic altceva la vedere.

Noul Apple Macbook Pro 16 inch este cadoul perfect de Craciun!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *