AMD lansează software-ul Q4 Radeon PRO pentru mediul Enterprise

Distribuie

AMD lansează software-ul Q4 Radeon PRO pentru mediul Enterprise

AMD a lansat Radeon PRO Enterprise versiunea 21. Q4 oferind și mai multă performanță în aplicațiile profesionale, Catia (până la 44% mai multă eficiență), dar și noi funcționalități care au fost îmbunătățite:

  • Îmbunătățiri de la an la an a performanței – În comparație cu driverul Radeon PRO Software Enterprise din 20.Q4 de anul trecut, cea mai recentă versiune oferă câștiguri de performanță de 44% în Catia.
  • Suport pentru Blender 3.0 – În parteneriat tehnic strâns cu Blender, cel mai recent driver permite actualizarea Cycles X în Blender 3.0 cu GPU-uri AMD validate. Folosind API-ul AMD HIP open-source, AMD a dezvoltat o nouă modalitate de a prelua codul standard pe care Blender îl utilizează pentru îmbunătățirea GPU-urilor.
  • AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) – Tehnologia de ultimă oră de upscaling vine în mediu de business, ajutând profesioniștii în design să îmbunătățească performanța în fluxurile de lucru de creare de conținut, cum ar fi redarea arhitecturală în timp real. Partenerii cheie de software de grafică arhitecturală – Lumion și ACCA Software – sprijină FSR în aplicațiile lor.
  • Frame Rate Target Control (FRTC) – FRTC economisește energie, prelungind durata de viață a bateriei cu un consum de energie controlat.
  • Microsoft Windows 11 – Software-ul Radeon PRO Enterprise 21.Q4 este testat și validat pe Windows 11, oferind acces la cele mai recente funcții Windows.

Cel mai recent driver AMD Radeon PRO Software Enterprise 21.Q4 optimizează performanța cu aplicații dedicate pentru plăcile grafice pentru stațiile de lucru AMD Radeon PRO. Driverul poate fi descărcat aici, iar mai multe informații despre software-ul Radeon PRO pot fi găsite aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *