HUAWEI MateBook 14s – creat pentru cei care apreciază estetica și eleganța

Distribuie

București, 15 decembrie 2021 – HUAWEI MateBook 14s este cel mai nou laptop lansat de brand care vine cu o ofertă specială de sărbători pentru iubitorii de performanță, portabilitate și eleganță. Laptop-ul ar putea fi un cadou ideal de Crăciun, iar până pe 31 decembrie, cei care îl achiziționează, primesc și o boxă HUAWEI Sound, un rucsac și un mouse bluetooth Huawei, alături de garanție extinsă la 3 ani pentru produs. HUAWEI MateBook 14s este disponibil pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere la prețul recomandat de vânzare începând de la 6.299 lei.

În urma achiziționării laptopului MateBook 14s sau a unui alt produs recent lansat de Huawei, cum ar fi MateView GT, FreeBuds Lipstick sau Watch GT 3, clienții participă și la tragerile la sorți organizate în zilele 17 și 22 decembrie, unde pot căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare.

HUAWEI MateBook 14s păstrează ADN-ul PC-urilor Huawei, fiind un produs care excelează în materie de estetică, inovație și tehnologie inteligentă. Noul laptop are un corp extrem de sofisticat, artistic și compact, și este disponibil într-o variantă nouă de culoare, Spruce Green, pe lângă varianta de bază ale seriei, Space Grey. Noua nuanță foarrte atractivă de verde premium aduce eleganță laptopului și însuflețește orice spațiu de lucru plictisitor.

 HUAWEI MateBook 14s (1)

Un notebook cu un design impresionant

Având în vedere că sunt lansate pe piață în fiecare an o mulțime de notebook-uri, Huawei recunoaște nevoia unui design revoluționar. În calitate de trendsetter, compania consideră că un design bun ar trebui să fie mai degrabă subtil și intuitiv, decât strălucitor și lipsit de practică. De aceea, Huawei oferă notebook-uri care câștigă votul consumatorilor și indică noi direcții de urmat în materie de instrumente de productivitate.

Inspirat de estetică, Huawei se concentrează pe transmiterea ideii de frumusețe subtilă când vine vorba de  notebook-uri. Spre deosebire de alți producători, care adaugă trăsături speciale în designul notebook-urilor pentru a ieși în evidență, Huawei a folosit întotdeauna design-ul clasic pliabil ca bază pentru inovație. Prin atingerea unui echilibru optim între frumusețea subtilă și eleganța discretă, notebook-urile Huawei trec testul timpului cu design-urile lor ingenioase.

HUAWEI MateBook 14s (2)

Noul aspect al modelului HUAWEI MateBook 14s ilustrează perfect filozofia companiei în ceea ce privește alegera tipului de design. Prin reducerea muchiilor dure și decupajelor din corp, dispozitivul este funcțional și totuși atractiv, ascunzând elemente care nu trebuie neapărat expuse și oferind un aspect simplu. În plus, rezonează cu design-ul curat emblematic al notebook-urilor Huawei.

Gamă de culori inovatoare pentru notebook-uri

Pe vremuri, notebook-urile erau utilizate în special la locul de muncă, angajații dominând demografia utilizatorilor de notebook-uri. Cu toate acestea, utilizarea pe scară largă din zilele noastre a generat crearea unui public țintă mai larg, format în special din generația tânără. Acestor consumatori moderni nu le pasă doar de performanța dispozitivelor lor, ci se gândesc și dacă produsele se potrivesc sau nu cu stilul lor.

Huawei, o companie care își înțelege consumatorii, este conștientă de faptul că aceștia ar putea să fie nemulțumiți de culorile convenționale negru, alb sau gri. Prin urmare, Huawei folosește o paletă extinsă de culori pentru notebook-urile sale, oferind opțiuni suplimentare pentru utilizatorii care doresc să se distingă de ceilalți prin produse atractive.

Bazându-se pe experiența impresionantă câștigată în segmentul smartphone-urilor, Huawei abordează variantele de culoare ale notebook-urilor ca și la smartphone-uri, scutind consumatorii de opțiunile tradiționale și oferindu-le produse care să le completeze stilul personal. Cel mai recent model, HUAWEI MateBook 14s, vine în varianta de culoare inovatoare Spruce Green.

Crearea de culori noi și interesante nu este chiar ușoară. Designerii Huawei au realizat multe variante de verde în faza inițială pentru a găsi nuanța optimă pentru produse. Să nu mai vorbim de următoarele etape de experimentări și încercări înainte de stabilirea variantei impresionante de Spruce Green.

Inspirație din natură și pictura antică

Numele culorii a fost inspirat de cel al uneia dintre cele mai vechi specii de copaci din lume – molidul dragon. După cum sugerează și numele, Spruce Green reprezintă esența neîncetată a vieții, această variantă de culoare fiind inspirată și din picturile antice. Capturând peisaje și emoții, picturile au fascinat întotdeauna oamenii. În peisajele antice, verdele a fost folosit întotdeauna pentru a înfățișa natura, fiind considerat culoarea naturii. Nuanța Spruce Green poate fi folosită pentru a reprezenta orice, de la pini înfloriți la sălcii plângătoare. Această nuanță de verde transcende timpul, permițându-ne să fim martorii unui verde intens, așa cum era și în urmă cu mii de ani. Această culoare versatilă și plină de viață completează produsele tech, chiar dacă sunt de natură opusă.

În comparație cu nuanța mai subtilă Emerald Green, Spruce Green este la fel de unică și de capabilă să exprime vitalitatea pe care o reprezintă verdele, și capătă un aspect chiar mai proaspăt și mai vibrant. Un tânăr angajat care folosește laptopul Spruce Green va fi, fără îndoială, în centrul atenției.

De la smartphone-uri la computere, de la boxe la căști, Huawei știe să asocieze o culoare unui produs. Măiestria rafinată a laptop-urilor din Seria HUAWEI MateBook este încă un factor cheie care le deosebește de restul produselor din industrie. HUAWEI MateBook 14s este creat cu eleganță utilizând un proces de sablare cu granulație 150 și oferă un aspect suplu și o aderență extrem de netedă. Dacă adăugăm și tehnica de tăiere cu diamant CNC, MateBook 14s definește cu adevărat felul în care ar trebui să arate și să se simtă un notebook subțire.

Toate secretele de design de mai sus au contribuit la creșterea popularității gamei HUAWEI MateBook și au determinat compania să-și mențină poziția de trendsetter în industrie. Pe lângă design, există mult mai multe zone care pot fi explorate, chiar și de către cei deja fascinați de gama de notebook-uri Huawei!

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *