Samsung Home Hub ajută în gestionarea activităților casnice pe un singur dispozitiv central

Distribuie

Soluția de ecran tactil de tip tabletă bazată pe AI, alimentată de SmartThings, oferă o experiență de acasă personalizată, conectată, pentru a satisface nevoile întregii familii

București, România – 6 ianuarie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi lansarea Samsung Home Hub, o nouă modalitate de a gestiona aparatele electrocasnice cu un dispozitiv inovator, de tip tabletă, cu ecran tactil, care oferă acces instantaneu la servicii pentru acasă personalizate și conectate. Samsung Home Hub oferă o conectivitate îmbunătățită printr-o gamă largă de aparate inteligente pentru casă, utilizând AI și SmartThings pentru a înțelege nevoile utilizatorilor și pentru a le oferi automat cele mai potrivite soluții. Procedând astfel, Samsung Home Hub îi ajută pe utilizatori să-și eficientizeze sarcinile și responsabilitățile casnice doar cu un dispozitiv partajat pe care îl poate accesa toată familia.

Samsung Home Hub (cooking)

„Samsung Home Hub oferă o conectivitate perfectă pentru casa inteligentă și ușurează viața utilizatorilor, înțelegându-le preferințele și setându-și dispozitivele de acasă și aparatele inteligente în mod corespunzător. Conectivitatea dispozitivelor noastre și interfața intuitivă a Samsung Home Hub le permit tuturor celor din casă să treacă rapid prin lista de sarcini”, a declarat Hyesoon Yang, Executive Vice President and Head of Customer Experience at the Digital Appliances Business în cadrul Samsung Electronics.

Samsung Home Hub (energy)

Conectarea unei game mai largi de dispozitive

Cu Samsung Home Hub, care se conectează la aparatele electrocasnice inteligente din fiecare colț al casei, utilizatorii își pot gestiona acum rutina zilnică, ocupându-se de toate sarcinile de acasă dintr-un singur dispozitiv. Din poziția de controler de acasă, Samsung Home Hub oferă o imagine de ansamblu asupra întregii case conectate și îi ține pe utilizatori la curent privind sarcinile zilnice.

Samsung Home Hub

De la lansare, Samsung Home Hub se va putea conecta la fiecare produs din ecosistemul SmartThings, așa cum sunt aparatele inteligente Samsung. În curând, utilizatorii vor avea, de asemenea, conexiune directă la alte dispozitive din sistemul acestora de casă inteligentă, precum luminile și sistemul de blocare a ușii.

Experiențe personalizate cu AI și SmartThings

Pentru prima dată, o gamă largă de servicii SmartThings personalizate, bazate pe AI, au fost puse într-un singur loc, putând fi controlate de pe un dispozitiv dedicat prin intermediul Samsung Home Hub. Toate aceste servicii SmartThings se încadrează în categoriile Cooking, Clothing Care, Pet, Air, Energy și Home Care Wizard.

Pentru a eficientiza timpul de pregătire al cinei, SmartThings Cooking le permite utilizatorilor să caute, să planifice, să cumpere și să pregătească mese săptămânale în mod convenabil prin intermediul Family Hub™. Atunci când este timpul pentru spălat rufe, SmartThings Clothing Care se conectează la aparatele ectrocasnice, precum mașina de spălat, uscătorul și AirDresser, oferind opțiuni de îngrijire personalizate în funcție de tipurile de materiale ale articolelor de îmbrăcăminte, de tiparul de utilizare și de sezonul curent. În plus, SmartThings Pet le permite utilizatorilor să-și verifice animalul de companie prin intermediul camerei inteligente de pe Bespoke Jet Bot™ AI+ și să-și ajusteze setările aparatelor electrocasnice, spre exemplu aparatul de aer condiționat, pentru a face mediul mai confortabil pentru animalul de companie.

Între timp, SmartThings Air poate oferi dezumidificare automată și se poate conecta la aparate de aer condiționat și la purificatoarele de aer pentru a gestiona calitatea aerului din casă în funcție de preferințele proprii. Pentru a ajuta la economisirea costurilor la energie, SmartThings Energy din Samsung Home Hub analizează tiparul de utilizare și folosește modul său de economisire al energiei bazat pe AI, ajutând utilizatorii să reducă facturile la energie. Și, pentru a rămâne la curent cu toate sarcinile casei, SmartThings Home Care Wizard monitorizează toate aparatele inteligente, trimite notificări atunci când trebuie înlocuite piesele acestora și oferă îndrumări în cazul în care ceva nu merge bine.

Utilizabilitate crescută cu Bixby

Samsung Home Hub este o tabletă de 8,4 inchi care poate fi operată de la stația sa de andocare sau din orice loc al casei. Pentru controlul vocal, Samsung Home Hub este echipat cu două microfoane și două difuzoare pentru a le permite utilizatorilor să audă cu ușurință notificările și să utilizeze comenzile vocale Bixby. În cazul în care aceștia au o întrebare, Bixby va răspunde. Dispunând de microfoane de înaltă performanță, Samsung Home Hub poate prelua comenzi vocale rostite de la distanță atunci când este andocat.

Drept recunoaștere pentru inovația de care dispune, Samsung Home Hub a primit distincția CES Innovation Award din partea Consumer Technology Association (CTA) înainte de CES 2022.

Samsung Home Hub va fi disponibil în Coreea, în luna martie, apoi la nivel global.

Pentru mai multe informații despre Samsung Home Hub, vă rugăm să vizitați Samsung.com

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *