Noile căști Philips GO dau un plus de energie pasionaților de sport

Distribuie

Amsterdam, 31 ianuarie 2022 – Indiferent de sportul practicat, muzica sau podcast-urile fac antrenamentul mai distractiv și oferă un plus de energie sportivilor. Philips Sound cu seria sa de sport GO și-a propus să fie alături de pasionații de sport din întreaga lume cu niște produse care să răspunda nevoilor lor. Philips Sound își extinde gama de sport cu noile căști wireless cu anulare activă a zgomotului de fundal și cu două boxe bluetooth portabile. Toate au fost concepute pentru a îmbina confortul și durabilitatea, rezistența la apă și un sunet excelent. Boxele portabile Philips GO S4807 și S7807 vor fi disponibile pe piața din România începând cu luna martie, iar căștile True Wireless Philips GO A7507 vor fi disponibile din noiembrie.

TAS7807 3 (1)

Team Jumbo Visma

Noile căști A7507 hibride true wireless cu anulare activă a zgomotului de fundal și difuzoarele bluetooth portabile S4807 și S7807 au fost create în urma colaborării strânse dintre Philips Sound și Team Jumbo Visma, cea mai importantă echipă de ciclism și patinaj din lume. Design-ul final al produselor și specificațiile s-au bazat pe insight-urile experiențele sportivilor profesioniști ai echipei.

TAS7807 WT (1)

Căști Philips A7507: partenerul perfect pentru antrenamente

Căștile A7507 true wireless oferă o calitate foarte bună a sunetului chiar și într-o sală de sport zgomotoasă, în parc sau în timpul drumețiilor cu vânt puternic. Un nou sistem îmbunătățit de anulare a zgomotului de fundal, ANC Pro, oferă posibilitatea de a alege fie izolarea completă, fie permite pătrunderea sunetului ambiental, cu posibilitatea de a reduce doar zgomotul vântului. Datorită microfoanelor cu conducție osoasă, claritatea vocii în timpul apelurilor este remarcabilă chiar și în timpul activităților sportive într-un mediu zgomotos. Căștile beneficiază de o autonomie de 8 ore. Alte 21 de ore de încărcare sunt disponibile prin intermediul carcasei de stocare și transport, în timp ce încărcarea rapidă oferită de portul USB-C oferă o oră de autonomie după doar 15 minute de încărcare. Datorită stabilizatorilorului pentru căști și vârfurilor pentru urechi de dimensiuni diferite, căștile oferă un confort de lungă durată.

Căștile True Wireless Philips GO A7507 vor fi disponibile în România din noiembrie 2022.

A7507 BK (1)

Boxe Bluetooth GO: un sunet excelent acasă sau în natură

Philips Sound lansează două boxe bluetooth care pot fi luate oriunde. Indiferent unde urmează sa fie folosite, la plajă sau în cadrul unei sesiuni de sport în aer liber, difuzoarele pot fi folosite în toate condițiile datorită design-ului lor rezistent la praf și la apă. Ambele boxe sunt disponibile fie într-un finisaj negru cu accente roșii, fie alb cu accente galbene.

În comparație cu dimensiunile sale prietenoase de doar 10,4 x 10,4 x 28 cm, Philips S7807 oferă un sunet puternic, de înaltă calitate, cu un bas profund, medii și înalte clare. Boxa portabilă are o putere impresionantă de 40 de wați, cu o autonomie de 24 de ore. În plus, S7807 poate funcționa și ca o baterie externă pentru celelalte dispozitive.

Philips S4807 are o dimensiune și mai compactă de doar 7 x 7 x 16,9 cm si oferă un sunet surprinzător de puternic comparativ cu dimensiune sale reduse. Are o putere totală de 10 wați și oferă o autonomie de 12 ore.

Pe lângă construcția robustă, sunetul puternic și dimensiunile reduse, noile difuzoare pot fi împerecheate între ele pentru a oferi un sunet stereo mai puternic.

Boxele portabile Philips GO S4807 și S7807 vor fi disponibile pe piața din România începând cu luna martie.

TAS7807 BK (1)

Wings for life – running for those who can’t

Philips Sound anunță parteneriatul cu Wings for Life World Run. Pe 8 mai, la ora 13:00 CET, sute de mii de oameni din toată lumea vor alerga, fiind urmăriți de un virtual safety car, o linie de sosire în mișcare care pornește cu 30 de minute mai târziu. Astfel toată lumea este un finisher, permițând tuturor participanților să simtă bucuria și entuziasmul unui eveniment global. Totul se întâmplă pentru o cauză nobilă: taxa de participare se îndreaptă către fundația Wings for Life, care susține proiecte de cercetare și studii clinice la nivel mondial, cu scopul de a găsi un remediu pentru leziunile coloanei vertebrale și a măduvei spinării. În plus, atunci când utilizatorii cumpără o pereche de căști Philips Sports, taxa de intrare (20 EUR) este achitată de Philips Sound.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. („TP Vision”) este înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută în întregime de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți producători la nivel global de monitoare și televizoare.

TP Vision este un jucător cheie pentru electronice de larg consum în televiziune și audio. TP Vision se concentrează asupra dezvoltării, producției și comercializării televizoarelor marca Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și a produselor audio marca Philips (la nivel global) sub licență comercială de Koninklijke Philips NV Combinăm puternicul brand Philips cu expertiza noastră în dezvoltarea și proiectarea produselor, excelența operațională și amprenta industrială a TPV. Credem în crearea de produse care să ofere consumatorilor o experiență audio și vizuală superioară.

 

Puteți găsi imagini de înaltă rezoluție pe: http://tpvision.com/image-library

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *