Kiloo lansează jocul MetroLand pe AppGallery

Distribuie

Jocul este disponibil exclusiv pentru utilizatorii de Android

 

București, 3 februarie 2022 – AppGallery a fost ales de Kiloo, co-dezvoltator și editor al faimosului joc Subway Surfers, ca platformă pentru cel mai nou joc de tip Endless Runner: MetroLand. Jocul este disponibil și pe cele mai noi telefoane, P50 Pro și P50 Pocket, lansate săptămâna trecută pe piața locală.  Acestea sunt disponibile pentru pre-comandă online pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere. HUAWEI P50 Pro include, la prețul recomandat de vânzare de 5.499 lei, și o pereche de HUAWEI FreeBuds Pro Ceramic White, iar HUAWEI P50 Pocket este disponibil la prețul recomandat de vânzare de 6.499 lei, la pachet cu HUAWEI FreeBuds Lipstick. De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Jocul MetroLand poate fi găsit pe AppGallery începând cu data de 3 februarie și lansează provocări pentru jucători, încurajându-i să intre în rolul unor exploratori îndrăzneți și energici, folosind orice truc pentru a depăși obstacolele.

MetroLand

Cu sediul în Danemarca, Kiloo s-a folosit de experiența sa vastă pentru a dezvolta acest tip de joc la care utilizatorii dau play pentru 5 minute și se joacă pentru câteva ore, tocmai pentru că se încadrează perfect în ritmul oricărui jucător.

După cum sugerează titlul, MetroLand are un cadru metropolitan, iar acțiunea are loc în mai multe orașe și include șapte domenii diferite care se deblochează pe măsură ce se înregistrează progrese. Jocul are ca scop ilustrarea vieții urbane moderne, aglomerate, cu accent pe impuls, viteză și emoție.

Mergând pe urmele a unora dintre cele mai descărcate jocuri de tip Endless Runner de pe piață, inclusiv pe cele proprii, Kiloo a dus MetroLand la nivelul următor, încorporând noi tendințe de design, lustruind gameplay-ul și adăugând elemente meta pentru a ajunge la o varietate mai largă de profiluri de utilizatori.

Am adunat toate experiențele noastre prin munca depusă în dezvoltarea jocurilor de tip Endless Runner de-a lungul anilor și le-am condensat în construcția unui Runner perfect, casual. MetroLand este instantaneu familiar și captivant, dar încă deține răsturnări de situație surprinzătoare și inovații pentru toți cei care sunt suficient de curajoși să călătorească în MetroLand și să se alăture grupului nostru de tineri carismatici în rebeliunea lor jucăușă împotriva MegaCorp, antagoniștii jocului.” a declarat Jacob Møller, CEO al Kiloo,

Kiloo are ca scop atragerea unei audiențe cât mai mare pentru noul joc și a realizat o serie de actualizări frecvente care se învârt în jurul evenimentelor anuale, cum ar fi Halloween sau evenimente săptămânale ce țin jucătorii pe deplin implicați. De asemenea, MetroLand permite ca personajele să fie trimise în misiuni și să evolueze pe măsură ce jocul se derulează.

“Jocurile pot fi mai lungi sau mai scurte, mai simple sau mai dificile, de tip caricatură sau realiste. Dar, în cele din urmă, ceea ce separă jocurile bune de cele extraordinare este nivelul lor de entertainment. Şi acestea sunt exact criteriile cheie pentru editorii AppGallery, astfel încât să aleagă cele mai bune jocuri de pe piață pentru utilizatorii noștri. Având în vedere această logică, suntem extrem de încântați să oferim tuturor utilizatorilor AppGallery de pe toate smartphone-urile Android, următoarea generație de Endless Runners, din mâinile celor care sunt în top în această industrie și anume, remarcabila echipă Kiloo“, a declarat Dr. Jaime Gonzalo, VP la Huawei Mobile Services.

AppGallery este pre-instalat pe toate smartphone-urile Huawei. Magazinul de aplicații este, totuși, disponibil și pentru descărcare pentru toate celelalte brand-uri de smartphone Android direct de pe website. Prin descărcarea AppGallery, jucătorii se pot alătura comunității de milioane de jucători activi și pot beneficia de catalogul și ofertele sale exclusive.

În ultimul an, AppGallery s-a clasat drept al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume, cu 580 de milioane de utilizatori activi/lună la nivel global (+10% YoY). Peste 187.000 de aplicații sunt acum integrate cu HMS Core și există o creștere de +56% față de anul trecut în distribuțiile de aplicații în afara Chinei.*

 

*Pentru o experiență AppGallery complet captivantă, utilizatorii vor trebui să acorde permisiunile corespondentului necesare pentru AppGallery în setările telefonului.

 

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core unic permite integrarea aplicațiile pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai fluidă – iar aceasta face parte din strategia noastră mai largă „1+8+N” la Huawei.

Cu AppGallery, viziunea noastră este să facem din aceasta o platformă deschisă, de distribuție a aplicațiilor, inovatoare, care să fie accesibilă consumatorilor și, în același timp, să protejăm strict confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferindu-le în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020, distribuțiile totale de aplicații din AppGallery au ajuns la 432 de miliarde de ori.

Pentru actualizări regulate despre AppGallery, urmăriți-ne pe:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook:https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter:https://twitter.com/AppGallery

Instagram:https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:http://www.e-sex.roYoutube.com/AppGalery

LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Despre Kiloo

Kiloo este un dezvoltator și un editor de jocuri mobile fondat în 2000. Ambiția noastră este să creăm jocuri tari, colorate și captivante, care să fie la fel de distractive de jucat, precum și de făcut. De-a lungul anilor, această ambiție a dus la peste 3 miliarde de descărcări de hituri precum seria Frisbee® Forever, Bullet Time HD, Subway Surfers (2012-2020), Smash Champs, Spellbinders, Dawnbringer și Dragons & Diamonds. Suntem o echipă de peste 90 de oameni dedicați, cu diferite medii de proveniență, naționalități și culturi diferite. Sediul nostru este situat în Aarhus, Danemarca. Pentru mai multe informații, accesați www.kiloogames.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *