Peste 1.000 de precomenzi pentru cele mai noi smartphone-uri HUAWEI din familia P Series

Distribuie

Bucuresti, 9 februarie 2022 – Cele mai noi smartphone-uri din familia Huawei, parte din gama P50, au atras atenția fanilor Huawei prin caracteristicile foto și designul uluitor. În perioada premergătoare lansării HUAWEI P50 Pro și a telefonului pliabil HUAWEI P50 Pocket, peste 40.000 de persoane s-au abonat la newsletter-ul magazinului online Huawei. De asemenea, de la lansarea din 27 ianuarie până în prezent,  peste 1.000 de persoane au făcut precomandă pentru unul dintre cele două telefoane. În perioada de precomandă HUAWEI P50 Pro are prețul recomandat de vânzare de  5.499 lei alături de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds Pro, iar HUAWEI P50 Pocket, însoțit de HUAWEI FreeBuds Lipstick, are prețul recomandat de vânzare de 6.499 lei.

 Huawei P50 Series

Până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Campania de lansare a seriei P50 a fost una dintre cele mai de succes în ceea ce privește creșterea numărului de fani Huawei care s-au abonat la newsletter-ul magazinului online www.huaweistore.ro. Peste 40.000 de persoane s-au înscris numai în luna ianuarie, numărul total al celor înteresați de noutățile și ofertele Huawei depășind în acest moment 130.000.

Ambele telefoane ale seriei P50 se remarcă prin excelanța designului și a performanțelor foto, P50 Pro redefinind standardele  în privința fotografiilor realizate cu un smartphone.

HUAWEI P50 Pro introduce primul sistem de cameră duală Matrix Super Main, incluzând lentile RGB, lentile monocrome și un senzor multi-spectru. Datorită standardului True-Chroma, XD Fusion Pro cu un nou sistem defiltrare a culorii și tehnologiei Super HDR, fotografiile create cu HUAWEI P50 Pro sunt pline de detalii și culori chiar și în condiții de lumină redusă. Huawei P50 Pro obține cea mai apropiată reproducere a imaginii a ceea ce percepe ochiul uman. Fotografierea obiectelor îndepărtate nu este o problemă, telefonul fiind echipat cu zoom periscop de până la 100x, lentile cu unghi ultra larg și tehnologie de stabilizare. HUAWEI P50 Pro suportă, de asemenea, HUAWEI XD optics, care corectează diferențele optice și restabilește detalii în imagini.

HUAWEI P50 Pocket este incredibil de subțire, măsurând doar 15,2 mm când este pliat și 7,2 mm când este deschis. Noul smartphone este echipat cu două ecrane. Ecranul principal este OLED flexibil de 6,9 inch, cu un raport de 21:9 și suport pentru gama de culori P3 pentru reproducerea culorilor fidele, asemănătoare cu o experiență cinematografică. Ecranul secundar, rotund,  este poziționat pe exterior și oferă acces ușor la o gamă de informații putând fi utilizat pentru a gestiona muzică, pentru a verifica calendarul, precum și pentru a face fotografii sau video și pentru a gestiona notificările.

În ceea ce privește fotografia, HUAWEI P50 Pocket suportă True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optica și HUAWEI XD Fusion Pro. Camera Ultra Spectrum  a P50 Pocket utilizează hardware și software-uri puternice și îmbunătățește peste 2000 de nuanțe din întreaga gamă de culori.

HUAWEI P50 Pro și HUAWEI P50 Pocket sunt disponibile și în ofertele de Valentine’s Day în boundle-uri inedite.

Ofertele sunt supuse unor termeni și condiții, afișate în magazinul online Huawei, alături de informații complete atât despre promoțiile în vigoare cât și despre toate produsele companiei

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *