Iubirea și romantismul sunt cele mai populare subiecte în aplicația Ask FM, disponibilă în AppGallery

Distribuie

Aplicația dezvăluie cele mai interesante subiecte în rândul utilizatorilor europeni

 

București, 18 februarie 2022 – Printre cele mai populare subiecte ale utilizatorilor aplicației Ask FM din Europa în ultimul an și jumătate se numără iubirea, romantismul, hobbi-urile, emisiunile TV și filmele, dar și educația la distanță. În România, peste 25 de milioane de întrebări au fost adresate în aplicație în ultimii 3 ani. Ask FM este o rețea socială globală, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a face schimb de întrebări și răspunsuri prin intermediul unei aplicații care poate fi descărcată gratuit din AppGallery.  Celebrând iubirea, campania de Valentine’s Day Huawei valabilă până pe 24 februarie aduce cele mai bune prețuri pentru toate categoriile de produse, printre care și gama PC.

 

Având posibilitatea de a începe discuții afișându-și identitatea, dar și în mod anonim în cadrul aplicației, utilizatorii dau frâu liber curiozităților. Italia este țara din Europa care începe cele mai multe discuții (46,1%), fiind urmată de Germania cu un procent de 15,2% și Spania care înregistrează 10,1% din total. Cel mai abordat subiect în Germania, Austria, Spania, Marea Britanie, Italia și Finlanda a fost dragostea. În țări precum Italia, Franța, dar și Spania, cele mai discutate chestiuni au fost hobby-urile, emisiunile TV și posibilele activități din pandemie; în Letonia, accentul s-a pus pe filme, petreceri sau concerte, iar în Estonia s-a înregistrat un interes vizibil pentru educația la distanță.

AppGallery (1)

Utilizatorii români s-au dovedit a fi fani ai aplicației Ask FM, astfel că, în România, în ultimii 3 ani s-au înregistrat peste 3 milioane de răspunsuri și mai mult de 25 de milioane de întrebări, dintre care 69% au fost adresate în mod anonim.

Parteneriatul dintre Huawei și Ask FM a făcut posibilă extinderea rețelei sociale în rândul publicului larg al Huawei. Conectarea se face ușor, utilizatorii putând rămâne constant conectați la cele mai noi funcții disponibile, inclusiv „Chats”. Încă din perioada de lansare, iulie 2021, în Chats au fost inițiate peste 4,5 milioane de discuții, propulsate de dorința utilizatorilor de a lua parte la conversații live.

“Oamenii sunt ființe sociale. În ciuda mileniilor de evoluție, rădăcinile noastre sunt profund legate de trib. De aceea, în special în timpul unor perioade dificile de izolare, astfel de parteneriate se dovedesc a fi foarte utile pentru a construi legături, pentru a păstra conexiunea dintre oameni și pentru a menține comunitatea prin ajutor reciproc, învățând unii de la alții, aducând un plus în viața lor trăită împreună.”, a declarat Dr. Jaime Gonzalo, Vicepreședinte la Consumer Mobile Services la Huawei Europe.

Confidențialitatea și siguranța sunt primordiale pentru Ask FM, acesta fiind unul dintre motivele pentru care există posibilitatea de adresare a întrebărilor și în mod anonim, fie unei singure persoane, fie în grupuri mici sau mari. În timp ce anonimatul este caracteristica preferată a aplicației în rândul tuturor utilizatorilor, în Europa, procentul întrebărilor anonime adresate este de 59%, procent mai mic decât oriunde altundeva în lume. Utilizatorii din Slovacia, Croația și România sunt în favoarea întrebărilor anonime, în timp ce Letonia, Malta și Bulgaria se află în fruntea listei țărilor în care utilizatorii care pun întrebări își afișează și identitatea.

Janis Grivins, CEO al Ask FM, a declarat: „Relațiile, cele romantice în special, au fost întotdeauna printre subiectele în trend pe Ask FM. Oamenii vor să știe care sunt preferințele fetelor, ce nu este pe placul băieților, care este momentul potrivit pentru a începe o relație sau care este cea mai bună modalitate de a o termina. Prin urmare, există mult mai multe persoane care sunt gata să ofere consiliere, să se alăture discuțiilor și să împărtășească experiențele lor.”

Venind în ajutorul celor care celebrează iubirea în această perioadă, Huawei a pregătit oferte de tip bundle și discount-uri de Valentine`s Day disponibile până pe 24 februarie. Cumpărătorii mai beneficiază de un discount suplimentar de 10% pentru multe produse din gama PC, până pe data de 20 februarie. Cei ce își doresc un dispozitiv super performant, pot achiziționa laptopuri din seria MateBook la prețuri care încep de la 2.299 lei pentru MateBook D15, iar MateBook 14s poate fi găsit la prețul de 5.849 lei. Suplimentar, oferta aplicată produselor individuale le aduce gratuit utilizatorilor un mouse Bluetooth 2 Olive Green sau Pink și un ghiozdan pentru laptop Swift.

Huawei nu uită nici de pasionații de gaming care pot achiziționa individual monitorul MateView GT 27` la prețul de 1.649 lei sau în oferta de tip bundle, alături de boxa Sound sau căștile FreeBuds 4i la prețul de 2.048 lei, și respectiv 1.848 lei.  Toate ofertele campaniei pot fi vizualizate pe www.huaweistore.ro.

Despre AppGallery

AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru consumatori. HMS Core unic permite integrarea aplicațiile pe diferite dispozitive, oferind mai mult confort și o experiență mai fluidă – iar aceasta face parte din strategia noastră mai largă „1+8+N” la Huawei. Cu AppGallery, viziunea noastră este să facem din aceasta o platformă deschisă, de distribuție a aplicațiilor, inovatoare, care să fie accesibilă consumatorilor și, în același timp, să protejăm strict confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, oferindu-le în același timp o experiență unică și inteligentă. Fiind una dintre primele trei piețe de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în 18 categorii, inclusiv navigație și transport, știri, social media și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Huawei a colaborat cu 5,4 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar în 2020, distribuțiile totale de aplicații din AppGallery au ajuns la 432 de miliarde de ori.

Pentru actualizări regulate despre AppGallery, urmăriți-ne pe:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/

Facebook:https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter:https://twitter.com/AppGallery

Instagram:https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube:http://www.e-sex.roYoutube.com/AppGalery

LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *