Samsung lansează noua gamă de televizoare Neo QLED 2022 în Europa

Distribuie

București, România, 21 februarie 2022 – Samsung Electronics Ltd. anunță noua sa gamă de televizoare, așteptată cu nerăbdare de utilizatori, Samsung Neo QLED 8K și 4K, care va fi disponibilă la precomandă începând cu 21 martie 2022. Gama se bazează pe colecția foarte premiată de produse, de anul trecut, și se mândrește cu îmbunătățiri semnificative și caracteristici de ultimă generație, reprezentând progrese majore la nivel de calitate și performanță.

Noua gamă, de ultimă generație, în frunte cu modelul premium QN900B, va cuprinde șase serii, cu dimensiuni cuprinse între 43″ și 85″, oferind ecrane potrivite oricărui tip de utilizator.

STV_D3_3885_H 2

Calitate de ultimă generație a imaginii

Gama Samsung Neo QLED include o serie întreagă de progrese importante atunci când vine vorba de funcții. Sursa de lumină Quantum Mini LED este îmbunătățită și mai mult prin adăugarea de mapare HDR pe 14biți (care oferă și mai multe detalii scenelor întunecate sau luminoase), în timp ce tehnologia sa Quantum Matrix (care controlează, cu o precizie intensă, Mini LED-urile Samsung) este gândită pentru a fi și mai exactă alături de funcția Shape Adaptive Light, permițându-le spectatorilor să experimenteze fiecare moment epic cu detalii uluitoare.

STV_D44642_H 2

Sunet super surround

Oferind un sunet surround fără compromisuri, televizoarele Samsung Neo QLED sunt echipate cu difuzoare multidirecționale și, pentru prima dată, ele permit tehnologia Dolby Atmos, pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și cinematografică. În plus față de acest salt uriaș în ceea ce privește calitatea sunetului, regăsim și alte caracteristici remarcabile, precum Object Tracking Sound (OTS), care ghidează sunetul în așa fel încât acesta să se miște prin cameră la fel ca obiectul de pe ecran.

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *