Sonos lansează Sonos Roam SL, disponibilă începând cu 15 martie

Distribuie

Sonos lansează astăzi Roam SL, un produs care face ca cea mai versatilă boxă din portofoliul companiei să fie mai accesibilă ca niciodată. Roam SL este boxa ultraportabilă care oferă o experiență de audiție grozavă și poate fi luată oriunde, iar acum este disponibilă la un preț și mai accesibil, fără microfon.

Roam SL - Camping

La fel ca Roam, Roam SL oferă un sunet incredibil de puternic pentru dimensiunea sa, autonomie a bateriei pentru întreaga zi, configurare ușoară și caracteristici inovatoare, încorporate într-un design premium, durabil și portabil. Roam SL va fi disponibilă începând cu 15 martie, la un preț aproximativ de 889 lei.

Roam SL - Top Detail - Lunar White

Mai jos puteți găsi mai multe informații cu privire la caracteristicile Roam SL, iar kit-ul de presă este disponibil aici.

  • Bucurați-vă de sunet bogat, clar și profund la care v-ați aștepta de la o boxă de dimensiuni mai mari.
  • Conectați-vă prin Wi-Fi la celelalte produse Sonos de acasă și comutați automat la conexiunea Bluetooth când sunteți plecați.
  • Conectați Roam SL cu o a doua boxă Roam SL sau cu un produs Sonos Roam prin Wi-Fi.
  • Continuați-vă aventura cu până la 10 ore de redare continuă cu o singură încarcare și până la 10 zile de autonomie a bateriei în sleep mode. Pentru o autonomie și mai mare, activați setarea Battery Saver, astfel încât boxa să fie complet oprită atunci când nu este folosită.
  • Roam SL este rezistentă la praf și umiditate, cu un rating IP67 obținut în urma unor teste riguroase.
  • Controalele tactile ajută la evitarea apăsărilor accidentale ale butoanelor atunci când vă aflați în mișcare
  • Forma triunghiulară și structura compactă fac ca Roam SL să fie confortabil de ținut cu o singură mână și se integrează armonios în locuință, indiferent de designul acesteia.
  • Poziționați Roam SL pe verticală pentru o amprentă mai mică sau pe orizontală, pentru a oferi un plus de stabilitate pe suprafețe neuniforme în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *