TP-Link lansează în România sistemul Mesh Wi-Fi 6 Deco X50

Distribuie

O soluție middle cu tehnologie Wi-Fi 6 care oferă acoperire completă pentru întreaga casă

 

București, 2 martie 2022 — TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatori individuali și mediul de afaceri, anunță lansarea în România a sistemului mesh Wi-Fi 6 Deco X50, o soluție middle care oferă cele mai noi tehnologii și acoperire completă pentru întreaga locuință.

Deco X50 le oferă utilizatorilor viteze rapide, de până la 3.0 Gbps, 4 stream-uri cu mai puțin lag, viteze Gigabit prin cablu și conectivitate neîntreruptă în întreaga casă. Astfel, aceștia se pot bucura de cea mai bună experiență, indiferent de activitatea pe care o desfășoară.

Performanță sporită la cele mai mari viteze

Sistemul Mesh Wi-Fi 6 Dual-Band Gigabit AX3000 Deco X50 este perfect pentru locuințe de 3 sau 4 camere, oferind acoperire wireless integral de până la 420 m2 (varianta cu două unități). În același timp, rețeaua poate conecta până la 150 de dispozitive simultan, toate beneficiind de aceeași conexiune stabilă.

„TP-Link lucrează constant pentru a le oferi utilizatorilor cât mai multe soluții inteligente și cele mai noi tehnologii Whole Home Mesh,” a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România. „Ne dorim să oferim o varietate de modele și dispozitive, accesibile pentru toate categoriile de clienți, iar modelul Deco X50 este unul de mijloc, un produs vedetă pentru noi anul acesta, ce se adresează clienților care au locuințe cu suprafețe mai mari și care vor să beneficieze de experiențe smart home și de cele mai noi tehnologii pentru rețeaua de acasă.”

TP-Link Deco X50_800px-05

Tehnologii de ultimă generație și comandă vocală

Sistemul mesh Deco X50 vine echipat o gamă largă de tehnologii care să îmbunătățească experiența utilizatorilor și rețelele acestora. Tehnologia AI-Driven Mesh se asigură de aceste lucruri, prin capacitatea de a învăța inteligent mediul de operare al rețelei pentru a oferi o rețea Wi-Fi unică pentru fiecare locuință.

Un alt avantaj al rețelei mesh oferite de Deco X50 este tehnologia Seamless Roaming prin intermediul căreia, unitățile Deco lucrează împreună pentru a forma o singură rețea Wi-Fi, cu un singur nume, astfel încât dispozitivele utilizatorilor se vor conecta automat cea mai rapidă unitate Deco pe măsură ce se deplasează prin casă, oferind o experiență fără întreruperi.

Sistem Mesh TP-Link Deco X50 pentru acoperire Wi-Fi in toata casa 7

Dacă o unitate Deco are o problemă, funcția Self-Healing asigură redirecționarea automată a datelor prin intermediul celorlalte unități Deco pentru a asigura conectivitatea online, iar funcția Adaptive Path se asigură că sistemul mesh alege în mod dinamic cea mai bună rută și bandă pentru datele utilizatorilor, garantând o conexiune rapidă indiferent de locul în care se află utilizatorul în casă.

Bineințeles, întreaga rețea mesh formată de Deco X50 beneficiază de protecție completă prin intermediul kit-ului de funcții integrate al TP-Link HomeShield. Acesta detectează automat pericolele din online pentru a proteja intimitatea și dispozitivele conectate, alege intervalul de timp petrecut pe Internet și blochează conținutul nepotrivit prin Control Parental, prioritizând nevoile de bandă pentru a obține viteze mai mari pentru activitățile solicitante, precum gaming sau streaming 4K.

Sistem Mesh TP-Link Deco X50 pentru acoperire Wi-Fi in toata casa 1

Nu în ultimul rând, datorită latenței reduse și a vitezelor mari, utilizatorii se pot bucura de experiențe de gaming sau conferințe video mult mai fluide în timp ce tehnologiile BSS Color și Beamforming se asigură că reduc numărul de conflicte Wi-Fi, iar semnalul este concentrat în zonele esențiale, pentru cea mai bună experiență.

Instalare ușoară și control vocal

Prin intermediul aplicației Deco, disponibilă și în limba română, instalarea și pregătirea rețelei sunt mai simple ca niciodată. Utilizatorii trebuie doar să scoată unitățile Deco din cutie, să instaleze aplicația, apoi să urmărească instrucțiunile afișate pe ecran. Apoi, aceasta se va ocupa de restul și va pregăti rețeaua în doar câteva minute. De asemenea, aplicația Deco permite administrarea ușoară a rețelei Wi-Fi chiar și de la distanță.

Deco X50 este compatibil cu asistentul vocal Alexa, care permite gestionarea dispozitivelor prin comenzi vocale, oferind utilizatorilor o experiență simplă, rapidă și inteligentă, în special pentru cei care vor să adopte un sistem smart home cât mai integrat.

Modelu Deco X50 (2 pack) cu standard Wi-Fi 6 poate fi achiziționat online la un preț recomandat de 849 lei.

 

 

Despre TP-Link

 

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive și soluții stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu echipamente adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

Pentru mai multe informații despre TP-Link, vizitați site-ul https://www.tp-link.com/ro sau urmăriți-ne pe:

*Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q3, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *