AGON by AOC lansează primul monitor de gaming din lume inspirat de League of Legends: AGON PRO AG275QXL

Distribuie

Amsterdam, 25 februrie 2022 – AGON by AOC colaborează cu Riot Games pentru lansarea primului monitor inspirat din universul League of Legends și tehnologia sa emblematică Hextech. AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition are un design unic și caracteristici create special pentru experiența MOBA (multiplayer online battle arena). AG275QXL va fi disponibil în România în primele luni ale anului 2022.

QuickSwitch

Caracteristicile unice creează o experiență perfectă pentru fanii League of Legends

League of Legends este cel mai jucat joc de pe PC din lume, cu milioane de jucători care se luptă împreună în fiecare zi. AGON by AOC a creat primul monitor special conceput pentru a aduce cea mai bună experiență a jucătorilor pe câmpul de luptă, cu caracteristici unice, cum ar fi iluminarea reactivă la evenimentele din joc.

Jucătorii de League of Legend vor aprecia imediat aspectul unic al lui AG275QXL, cu designul său captivant inspirat de Hextech, care reunește lumea magiei și cea a tehnologiei.

AG275QXL_2

AOC AGON PRO AG275QXL

„Suntem încântați de parteneriatul cu Riot Games și de posibilitatea de a combina experiența noastră în tehnologia monitoarelor cu magia League of Legends, aducând un produs unic pentru fanii League of Legends”, a declarat Stefan Sommer, Global Head of Marketing & Business. Management la AOC International Europe. 

AG275QXL_3

AG275QXL oferă caracteristici deosebite precum modul League of Legends, LoL QuickSwitch, sunete exclusive de pornire/oprire, Light FX Sync și design unic al meniului OSD inspirat de celebrul joc.

Din punct de vedere vizual, monitorul are un aspect unic care încorporează elemente din League of Legends în fiecare aspect: baza și suportul au elemente ale designului emblematic Hextech văzut în întreg universul League of Legends. Monitorul strălucește datorită tehnologiei de iluminare Light FX care are un mod special ce se sincronizează cu acțiunea din joc. Modul dedicat LoL asigură o viziune de ansamblu asupra Summoner’s Rift pentru o imersiune sporită.

 

 AGON PRO x LoL

Combinația perfectă de buff-uri și de rune

Pentru a garanta performanțe consistente și de înaltă calitate, atât pentru jucătorii ocazionali, cât și cei profesioniști, AG275QXL oferă specificații de top: ecranul IPS de 27 inci are o rezoluție QHD cu o rată de refresh de 170 Hz pentru cele mai fluide imagini chiar și în cele mai pline de acțiune lupte de echipă.

Pentru a elimina efectele nedorite de stuttering și screen tearing, AG275QXL acceptă Adaptive Sync cu FreeSync Premium și un timp de răspuns impecabil de 1 ms GtG asigură în continuare un output  impecabil. Cu VESA DisplayHDR 400, ShadowControl și modul Flicker-Free, jucătorii se pot bucura de sesiuni lungi de joc și de o portretizare clară a campionilor lor preferați.

AG275QXL_1

AGON by AOC își propune să creeze echipamentul potrivit pentru ca jucătorii să își maximizeze performanța pe câmpul de lupta și să îi ajute să depășească orice provocare.

Noul monitor AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition va fi disponibil în primele luni ale lui 2022 la un preț recomandat de 2,629 Lei.

1  IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2021 Q2

Despre AOC

Fondată în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmați AGON by AOC pe Facebook, Twitter sau Instagram.

DESPRE RIOT GAMES

Riot Games a fost fondat în 2006 și dezvoltă, publică cele mai populare jocuri din lume. În 2009, Riot și-a lansat jocul de debut, League of Legends, care a fost apreciat în toată lumea. League a devenit cel mai popular joc de PC din lume și a reprezentat un factor cheie al creșterii explozive a scenei esports la nivel mondial.

Pe măsură ce League of Legends intră în al doilea deceniu, Riot continuă să dezvolte jocul oferind în același timp noi experiențe jucătorilor cu Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift și numeroase alte jocuri care se află în curs de dezvoltare. Riot dezvoltă universul Runeterra prin proiecte multimedia pe muzică, benzi desenate, jocuri de societate și o viitoare serie animată numită Arcane.

Înființată de Brandon Beck și Marc Merrill și condusă de CEO-ul Nicolo Laurent, Riot are sediul central în Los Angeles, California și are peste 3.000 de angajați în peste 20 de birouri din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *