AMD anunță disponibilitatea generală a MI200, extinde ecosistemul de parteneri și portofoliul HPC și AI

Distribuie

Azi, AMD a anunțat disponibilitatea familiei de acceleratoare AMD Instinct MI200 și a software-ului ROCm 5. Lansate în luna noiembrie anului trecut, acceleratoarele din seria AMD Instinct MI200 sunt MI210, MI250 și MI250X, construite pe arhitectura AMD CDNA 2.

2[1]

Resursele suplimentare includ AMD Infinity Hub, un pdf pentru CDNA, ROCm Information Portal și pagini dedicate pentru seria AMD Instinct MI, AMD Instinct HPC Solutions, AMD Instinct Machine Learning Solutions, HPC + AMD și AMD Accelerator Cloud. Mai jos este un rezumat al știrilor anunțate astăzi.

1[1]

Performanța HPC (High Performance Computing)

  • Hardware: Acceleratoarele din seria AMD Instinct MI200 sunt proiectate pentru a stimula descoperirile în sistemele Exascale, permițând cercetătorilor, oamenilor de știință și inginerilor să abordeze cele mai dificile provocări, de la schimbările climatice la cercetarea vaccinurilor.
  • Adoptarea ROCm: Cu ROCm 5.0, AMD își extinde platforma care alimentează cele mai bune aplicații HPC și AI cu un nou suport hardware pentru acceleratoarele din seria AMD Instinct MI200 și placa grafică AMD Radeon PRO W6800, crescând accesibilitatea ROCm pentru dezvoltatori și oferind performanțe remarcabile în toate domeniile de lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *