OnePlus 10 Pro 5G este lansat în Europa, America de Nord și India

Distribuie

În același timp, OnePlus lansează căștile OnePlus Buds Pro în noua culoare Radiant Silver

 

31 martie 2022 – Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a lansat oficial cel mai nou smartphone flagship al său – OnePlus 10 Pro 5G – în Europa, India și America de Nord. OnePlus 10 Pro are Hasselblad Camera for Mobile de a doua generație, cele mai bune performanțe dintre smartphone-urile OnePlus și un ecran de 120Hz cu tehnologie LTPO îmbunătățită și calibrare dublă a culorii. În plus, dispozitivul include o serie de noi funcții de joc oferite de HyperBoost Gaming Engine și prezintă un design nou care continuă tradiția OnePlus de a oferi produse cu stil. De asemenea, OnePlus a lansat o nouă variantă de culoare pentru căștile OnePlus Buds Pro numită Radiant Silver în Europa, India și America de Nord, care reproduce aspectul și senzația oțelului inoxidabil.

OnePlus Buds Pro Radiant Silver - Battery

„Suntem încântați să aducem OnePlus 10 Pro în Europa, India și America de Nord alături de OnePlus Buds Pro în culoarea Radiant Silver. Cu Hasselblad Camera for Mobile de a doua generație, încărcare super-rapidă și cea mai bună performanță a unui smartphone OnePlus până în prezent, credem că OnePlus 10 Pro este un flagship complet, extrem de competitiv la prețul său”, a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus.

OnePlus 10 Pro

Hasselblad Camera for Mobile de a doua generație

Hasselblad Camera for Mobile de a doua generație de pe OnePlus 10 Pro are suport pentru OnePlus Billion Color Solution, care permite calibrarea naturală a culorii cu Hasselblad aplicată la peste un miliard de culori. Astfel, fiecare dintre cele trei camere de pe spatele OnePlus 10 Pro este capabilă să fotografieze în culori complete pe 10 biți. Drept urmare, dispozitivul procesează de 64 de ori mai multă culoare decât smartphone-urile care fotografiază în culori de 8 biți. Mai mult, OnePlus 10 Pro face fotografii folosind gama de culori DCI-P3, care oferă cu 25% mai multă acoperire decât gama de culori sRGB folosită pe alte smartphone-uri.

OnePlus Buds Pro Radiant Silver - Product Still

OnePlus 10 Pro este echipat cu o nouă cameră ultra-wide care oferă un câmp vizual de 150° și care poate face fotografii de patru ori mai largi decât cele realizate de camerele ultra-wide de 120° de pe alte smartphone-uri. Câmpul vizual crescut de la camera ultra-wide a lui OnePlus 10 Pro alimentează creativitatea și permite captarea unui număr mai mare de detalii.

Hasselblad Pro Mode disponibil pe OnePlus 10 Pro poate capta imagini RAW pe 12 biți pe toate cele trei camere de pe spate, cu Hasselblad Natural Color Solution for Mobile. În plus, Pro Mode mai dispune de un nou mod RAW, mai puternic, numit RAW+, care permite fotografierea în RAW pe 12 biți, păstrând în același timp un nivel ridicat de elemente fotografice pentru a obține fișiere foto de calitate superioară, cu mai multe informații, interval dinamic îmbunătățit și reducerea zgomotului.

Movie Mode debutează pe OnePlus 10 Pro, permițând reglarea unor parametri precum ISO, viteza obturatorului și balansul de alb înainte și în timpul filmării. În plus, Movie Mode permite înregistrarea într-un format LOG fără un profil de imagine prestabilit, oferind libertate pentru gradarea culorilor după ce filmarea a fost realizată.

OnePlus 10 Pro - Volcanic Black 2

Performanță

Cu puterea Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform, OnePlus 10 Pro continuă tradiția de a oferi performanțe rapide și fluide. De asemenea, OnePlus 10 Pro este echipat cu un sistem de răcire pasiv 3D cu 5 straturi; acesta este cel mai avansat sistem de răcire de pe un telefon OnePlus și ajută la maximizarea performanței procesorului.

SUPERVOOC de 80W este cea mai rapidă soluție de încărcare pe fir disponibilă pe un telefon OnePlus. Cu ajutorul acestuia, bateria uriașă de 5.000 mAh a OnePlus 10 Pro poate fi încărcată de la 1 la 100% în doar 32 de minute. În plus, SUPERVOOC de 80 W poate oferi energie pentru o zi în doar 15 minute de încărcare și dispune de o funcție numită Smart Charge Protection, concepută pentru buna funcționare a bateriei pe termen lung. Încărcarea wireless este la rândul ei extrem de rapidă, astfel că AIRVOOC de 50W va duce OnePlus 10 Pro de la 1 la 100% în doar 47 de minute.

OnePlus 10 Pro - Lifestyle 13

Display

Ecranul QHD+ de 6,7 inchi al OnePlus 10 Pro beneficiază de tehnologia LTPO îmbunătățită care permite dispozitivului să își ajusteze rata de reîmprospătare între 1Hz și 120Hz chiar mai rapid decât OnePlus 9 Pro, în funcție de tipul de conținut vizualizat. Astfel, ecranul OnePlus 10 Pro consumă mai puțină energie decât ecranele cu rată de reîmprospătare fixă de 90Hz.

În mod tradițional, smartphone-urile au afișajul calibrat pentru un anumit nivel de luminozitate, ceea ce înseamnă că culorile pot deveni mai puțin precise dacă luminozitatea este crescută sau scăzută semnificativ. Cu Dual Color Calibration, display-ul OnePlus 10 Pro a fost calibrat la două niveluri de luminozitate – 500 nits și 100 nits – pentru o acuratețe a culorii cu 50% mai mare atunci când display-ul OnePlus 10 Pro este folosit la luminozitate scăzută.

OnePlus 10 Pro - Lifestyle 12

HyperBoost Gaming Engine

OnePlus 10 Pro dispune de HyperBoost Gaming Engine, care oferă o serie de noi funcții de gaming concepute pentru o experiență de joc mai stabilă. Acestea includ General Performance Adapter (GPA) Frame Stabilizer și O-Sync.

GPA Frame Stabilizer urmărește să reducă fluctuația ratei cadrelor din jocuri și se asigură că, dacă apar scăderi ale ratei cadrelor, acestea vor avea loc treptat.

O-Sync mărește viteza de sincronizare între procesorul și display-ul OnePlus 10 Pro de până la șase ori în timpul sesiunilor de gaming. Acest lucru reduce timpii de răspuns la atingere cu până la 30 de milisecunde, ceea ce înseamnă că dispozitivul reacționează mai rapid la fiecare atingere și glisare.

OnePlus 10 Pro - Lifestyle 1

OxygenOS 12

OnePlus 10 Pro vine cu OxygenOS 12.1 preinstalat; acesta este bazat pe AndroidÔ 12, are un design nou și noi funcții centrate pe muncă, odihnă și gaming. La fel ca toate celelalte dispozitive flagship OnePlus, modelul 10 Pro va primi 3 actualizări majore de Android și 4 ani de actualizări de securitate.

Design

Filosofia de design unificat și elegant a lui OnePlus este dusă la următorul nivel cu OnePlus 10 Pro, începând cu sistemul său de camere care se îmbină perfect cu cadrul de aluminiu al telefonului și cu panoul din sticlă de pe spate. Modulul camerei OnePlus 10 Pro este acoperit cu ceramică; aceasta oferă o senzație premium și o rezistență cu 30% mai mare la zgârieturi.

În Europa, India și America de Nord, OnePlus 10 Pro va fi lansat în două culori – Volcanic Black și Emerald Forest.

Preț și disponibilitate

OnePlus 10 Pro va fi disponibil pe oneplus.com și eMAG începând cu 5 aprilie 2022.

RAM + Stocare Culori Preț
8+128 GB Volcanic Black 4.499 lei
12+256 GB Volcanic Black 4.999 lei
12+256 GB Emerald Forest 4.999 lei

De asemenea, telefonul va fi disponibil la precomandă pe oneplus.com și eMAG începând cu 31 martie, ora 17:30. Utilizatorii care precomandă pe oneplus.com vor beneficia și de o pereche gratuită de căști premium wireless OnePlus Buds Pro, precum și de o serie de bonusuri de tip trade-in pentru utilizatorii existenți de OnePlus. Cumpărătorii care optează pentru achiziția de la eMAG trebuie să își conecteze contul pe OnePlus 10 Pro și să revendice căștile Buds Pro de pe magazinul online al OnePlus. Mai mult, toți utilizatorii care precomandă OnePlus 10 Pro pe oneplus.com vor fi eligibili pentru un discount de 30% la Buds Z 2 și 20% la huse.

OnePlus Buds Pro în culoarea Radiant Silver

OnePlus Buds Pro în nuanța Radiant Silver preia toate caracteristicile incredibile de la clasicele OnePlus Buds Pro – cum ar fi anularea puternică a zgomotului de până la 40 dB și drivere dinamice de 11 mm – și le oferă într-o nouă culoare spectaculoasă. Folosind un proces numit metalizare neconductivă în vid, căștile OnePlus Buds Pro Radiant Silver reproduc aspectul și senzația oțelului inoxidabil, oferind un design mai strălucitor și mai reflectorizant decât aliajul de aluminiu. Noua variantă de culoare Radiant Silver este aplicată atât pe căști, cât și pe carcasa de încărcare.

Preț și disponibilitate

OnePlus Buds Pro vor fi disponibile începând cu 13 aprilie, pe oneplus.com. Acestea vor avea prețul de 149 euro.

Power of Ten

 

Astăzi, OnePlus a lansat campania Power of Ten care își propune să răsplătească utilizatorii OnePlus care au susținut brandul de-a lungul călătoriei sale, inclusiv pe cei care și-au achiziționat primul său smartphone – OnePlus One.

În acest moment, cei care dețin sau au deținut un OnePlus One pot merge pe OnePlus.com unde vor avea șansa de a câștiga un voucher de 2.990 USD / 219.990 INR / 2.990 EUR care poate fi utilizat în magazinul online OnePlus – este o sumă de cel puțin 10 ori mai mare decât prețul inițial al OnePlus One. OnePlus va recompensa 100 de proprietari OnePlus One cu un voucher de 2.990 USD / 219.990 INR / 2.990 EUR și alți 500 de proprietari ai oricărui alt dispozitiv OnePlus cu un voucher în valoare de până la 729 USD / 44.999 INR / 719 EUR. Campania Power of Ten este deschisă tuturor proprietarilor de OnePlus din Europa, India și America de Nord prin intermediul platformei Red Cable Club. Mai multe detalii sunt disponibile pe OnePlus.com. Termeni și condiții se aplică.

Campania ‘Capture the Horizon’

 

Pentru a celebra lansarea globală a OnePlus 10 Pro5G, OnePlus a lansat astăzi videoclipul oficial al campaniei „Capture the Horizon”, care prezintă calitatea camerei dezvoltate în colaborare cu Hasselblad. Campania prezintă încă o dată spiritul „Never Settle” al OnePlus.

Despre OnePlus

OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care provoacă conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design rafinat, cu o calitate de construcție premium și hardware performant. OnePlus se dezvoltă cultivând legături puternice și crește împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați oneplus.com și pe:

Instagram – https://instagram.com/oneplus

Facebook – https://facebook.com/oneplus

Twitter – https://twitter.com/oneplus

LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *