Cu Orange PrePay, clienții au avantaje duble pentru reîncărcările din My Orange

Distribuie

București, 14 aprilie 2022. Primăvara acesta, clienții Orange PrePay au liber la dat pe net pentru că sunt răsplătiți cu bonusuri de internet pentru fiecare reîncărcare efectuată.

Astfel, cu fiecare reîncărcare cu credit sau cu o opțiune, clienții Orange PrePay au parte de 10 GB bonus pentru fiecare 1€ credit reîncărcat. Online avantajele sunt duble, așa că aceștia pot uita de grija consumului de net, pentru că  fiecare reîncărcare cu credit sau cu o opțiune, realizată din My Orange, le aduce un bonus dublu de 20 GB la fiecare 1€ credit reîncărcat.Toate bonusurile sunt valabile timp de 60 de zile și pot fi folosite cu opțiune activă de minimum 5€ credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 10 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE.

image001 (2)

In plus, indiferent de opțiunea aleasă, clienţii PrePay au acces la cele mai bune viteze de internet și cea mai bună acoperire mobilă, în cea mai bună rețea din România. Performanțele rețelei Orange România au fost recunoscute de către auditori independenți precum Ookla, care a acordat premiile Speedtest Awards™ pentru „Cea mai rapidă rețea mobilă”, „Cea mai mare acoperire mobilă”, „Cea mai bună rețea mobilă” și „Cea mai rapidă rețea fixă”.

Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite pe: orange.ro/liberpenet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *