HUAWEI Store împlinește 1 an de la lansare

Distribuie

Magazinul online HUAWEI Store lansează o campanie aniversară cu oferte speciale pentru pasionații de tehnologie

 

București 18 aprilie 2022 – Magazinul online HUAWEI Store împlinește 1 an de la lansarea sa în România, aniversare pe care o marchează printr-o campanie plină de oferte speciale și surprize pentru abonații săi și nu numai. Între 18 aprilie și 1 mai, numeroase oferte de tip bundle, dar și vouchere speciale vor fi anunțate pentru produse și accesorii Huawei, potrivite pentru orice stil de viață și scenariu de utilizare.

După un an de la lansare, huaweistore.ro se bucură de un mare succes printre pasionații de tehnologie, având peste 130.000de abonați și peste 170.000 de conturi înregistrate cu HUAWEI ID.

Campania Aniversară Huawei

„Obiectivul nostru principal în ceea ce privește strategia de e-commerce a rămas neschimbat la un an după lansare magazinului online și se concentrează pe crearea unei experiențe premium pentru toți clienții noștri. Facem eforturi de îmbunătațire a serviciilor oferite constant pentru că vrem să răspundem punctual nevoilor și dorințelor utilizatorilor în materie de tehnologie.” a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group.

Campania aniversară vine cu mai multe tipuri de oferte pentru utilizatori

Abonează-te la newstter și câștigă premii zilnice!

Prin tragere la sorți cei care se abonează la newsletter pe huaweistore.ro au ocazia de a câștiga, pe zi, o pereche din cele 14 FreeBuds Lipstick sau unul din cele 14 WATCH 3 PRO. Toți cei care se înscriu vor primi vouchere de 50, 100, 299 și 599 lei pe huaweistore.ro.

Cumpără de peste 200 de lei și câștigă un MateBook X Pro!

Cei care achiziționează produse în valoare de minimim 200 de lei au șansa de a câștiga un MateBook X Pro pe săptămână. Acest tip de ofertă este valabilă pentru o perioadă de 2 săptămâni și include toate produsele marca Huawei.

Învârte zilnic Roata Nococului!

Orice deținător de HUAWEI ID sau utilizator care își creează un cont nou poate învârti Roata Norocului de 2 ori pe zi și poate câștiga vouchere pe Huawei Store20% pentru toate produsele din gama PC; 30% la boxa SoundJoy și reduceri între 150 – 1000 de lei pentru produsele din gama smartphone, audio și wearables.

Alege din mai multe bundle-uri surprinzătoare.

O altă variantă de ofertă implică bundle-urile care aduc împreună cele mai interesante și surprinzătoare combinații de dispozitive. Pentru cei care vor să facă un upgrade pe partea de smartphone, nu există moment mai bun. Cel mai recent model din gama smartphone, nova 9 SE vine la pachet cu WATCH FIT iar P50 Pro face pereche cu WATCH GT 3 Elite Color. Fanii gamei de produse wearable, au posibilitatea de a alege din mai multe mix-uri de produse: WATCH GT 2 / Pro alături de căștile FreeBuds 4 / 4i și WATCH GT 3 White Color împreună cu căștile FreeBuds 4. Cea mai recent lansată tabletă, MatePad 11 face o combinație ideală cu WiFi-ul WS5200.

Huawei nu uită nici de cei care își petrec mare parte din zi pe laptop și a pregătit oferte de tip bundle care includ două modele din seria MateBook și anume laptop-urile MateBook D 15 i3 / i5, care merg în perfectă armonie cu Wifi-ul AX3 (Quad-Core). Pasionații de gaming se pot bucura de o super ofertă care include monitorul MateView GT 34, care duce orice sesiune de jocuri cu prietenii la următorul nivel datorită carateristicilor de înaltă performanță.

Extra discount de 15%.

În perioada 18 – 20 aprilie, se aplică o extra reducere de 15% pentru produsele din gama wearables, smartphone și tablete.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *