București Mall-Vitan – Program și surprize de sărbători

Distribuie

În apropierea Sărbătorilor Pascale, centrul comercial își așteaptă vizitatorii cu cadouri și inspirație.

 

București, 19 aprilie 2022 – București Mall – Vitan, anunță programul pentru perioada sărbătorilor de Paște, respectiv pentru ziua de sâmbătă, 23 aprilie, magazinele vor funcționa între orele 10:00 – 18:00, iar restaurantele și cinematograful vor rămâne deschise până la ora 19:00.

Duminică, în prima zi de Paște, pe 24 aprilie, centrul comercial va fi închis, iar de luni, 25 aprilie, centrul comercial București Mall-Vitan revine la programul normal de funcționare, mai exact va fi deschis între 10:00-22:00.

În așteptarea sărbătorilor de Paște, București Mall-Vitan a creat o atmosferă demnă de poveste cu decoraționui specifice sezonului și o atmosferă prietenoasă, perfectă pentru momentele speciale petrecute alături de cei dragi.

Bucuresti Mall Vitan

Totodată, București Mall-Vitan a pregătit surprize și pentru cei mici. Caruselul magic, amplasat chiar sub cupola de vis a centrului comercial este pregătit să îi poarte pe cei mici într-o adevărată aventură. Astfel, căluții din poveste sunt disponibili de luni până vineri între 16:00-20:00 și sâmbătă și duminică între 13:00-20:00, mai puțin pe 23 aprilie când vor fi activi între 13:00-18:00, iar în prima zi de Paște, pe 24 aprilie vor lua o pauză. Accesul este gratuit.

În plus, până pe 23 aprilie se desfășoară o nouă ediție a City Vibes Fair, unde artizanii locali și obiectele create cu multă inspirație de aceștia, în ton cu primăvara și cu sărbătorile sezonului, te așteaptă cu propuneri de cadouri autentice pentru cei apropiați.

Bucuresti Mall Vitan_orar-paste

Mai mult decât atât, București Mall-Vitan răsplătește pasiunea pentru shopping. Cumpărăturile în valoare de minimum 800 de lei pe cel mult 2 bonuri fiscale sau de 1,500 de lei pe un singur bon fiscal de la Media Galaxy, le  aduc vizitatorilor un voucher garantat de 200 lei, in limita stocului disponibil, valabile in magazinele emitente. În plus, odată înscriși în campanie, vizitatorii pot castiga o vacanță în valoare de peste 2,000 euro.

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *