ViewSonic lansează seria ColorPro VP76, primul monitor profesional din lume cu o roată extensie ColorPro pentru calibrarea culorii

Distribuie

Control instantaneu al culorilor și ultra-viteză destinate creatorilor profesioniști

București, România (21 Aprilie, 2022) – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, anunță lansarea monitorului VP2776 ColorPro™, destinat profesioniștilor. Creat cu gândul la precizia culorilor, monitorul vine echipat cu o roată extensie ColorPro Wheel™, care are un calibrator de culoare încorporat și o gamă largă de culori compatibile cu Mac.

„Când vine vorba de design, culoarea este lege, iar calibrarea este cheia. Suntem mândri să prezentăm modelul nostru emblematic – ColorPro VP2776, care duce acuratețea culorilor și designul la următorul nivel”, a declarat Oscar Lin, director general al Monitor Business Unit la ViewSonic. „Cu funcțiile sale avansate și instrumentele destinate creatorilor, ne propunem să fim prima alegere pentru profesioniști și prosumatori.”

Image 1_Scenario photo

Design premiat, destinat creșterii fluxului de lucru creativ

Primind numeroase laude din partea specialiștilor globali, monitorul VP2776 a fost premiat pentru designul minimalist, experiența utilizatorului și caracteristicile de design îmbunătățite. Printre premii se numără iF Design Award 2021, GOOD DESIGN AWARD 2021 și Smart Space Award 2021 oferit de revista Wallpaper* pentru categoria „Cel mai inteligent design + Colaborare tehnică”.

Image 3_Product photo

Roata extensie ColorPro Wheel oferă creatorilor acces instantaneu la suita Adobe Creative, la software-ul de editare Capture One, calibrare precisă a culorilor și controlul setărilor OSD. Pentru o experiență imersivă profundă, capacul de umbrire, magnetic și detașabil blochează pătrunderea luminii permițând un contrast puternic și detalii mai clare. Videografii și pro-coloriștii vor considera lumina ambientală încorporată perfectă pentru spațiile întunecată.

Performanță vizuală și culori remarcabile

Compatibil cu Mac și VESA DisplayHDR™ 400, ColorPro VP2776 deține o gamă variată de culori de 98% DCI-P3 și este validat Pantone®. Utilizatorii se bucură de culori spectaculoase și consistente pe diverse ecrane.

Dispune de refresh rate de 165Hz și tehnologie Nano IPS, fiecare cadru oferind detalii fine chiar și în cazul capturilor cu încetinitorul. Monitorul este ideal pentru animatori, editori video și dezvoltatori de jocuri. VP2776 evidențiază cele mai mici detalii și oferă o acuratețe a culorilor de nivel superior.

Pentru mai multe informații despre monitorul professional VP2776 ColorPro, vă rugăm să vizitați canalul de YouTube ViewSonic.

Image 2_Scenario photo

Caracteristici cheie ale monitorului VP2776 ColorPro

  • Ecran de 27” 4K VESA DisplayHDR™400 Nano IPS (rezoluție 2560 x 1440);
  • Roată de culoareColorPro Wheel pentru acces instantaneu la software-ul de editare Adobe Creative Suite și Capture One, calibrare extinsă a culorilor și setări OSD;
  • Carcasă magnetică de umbrire și lumină ambientală încorporată;
  • Fidelitate și precizie a culorilor datorită gamei variate 98% DCI-P3 și tehnologie ICCSync Color Matching;
  • Precizie profesională a culorilor validată Pantone® ;
  • Grafică impecabilă datorită refresh rate-ului ultra-rapid de până la 165Hz;
  • Conectivitate prin port USB-C 90W.

Despre ViewSonic

Înființată în California, ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale, care desfășoară afaceri în peste 100 de țări din întreaga lume. Ca inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete care includ monitoare, proiectoare, servicii de digital signage, display-uri interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 de ani de expertiză în afișaje vizuale, ViewSonic a stabilit o poziție puternică pentru furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru piețele de educație, întreprinderi, consumatori și profesioniști. Pentru mai multe detalii despre ViewSonic, vă rugăm să vizitați www.viewsonic.com.

Acest comunicat de presă conține declarații anticipative care reflectă așteptările Companiei cu privire la evenimentele viitoare. Evenimentele reale ar putea diferi semnificativ de cele anticipate în acest document. Programul, prețurile, specificațiile și disponibilitatea pot fi modificate fără notificare. ViewSonic și mărcile comerciale ViewSonic sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale ViewSonic Corporation în Statele Unite și/sau în alte țări. Toate celelalte nume corporative și mărci comerciale menționate aici sunt proprietatea companiilor respective.

Disclaimer

  1. Afirmația „Primul din lume” înseamnă primul monitor profesional cu o roată extensie (ColorPro Wheel) care controlează următoarele trei funcții printr-un singur dispozitiv extensie: (a) setare intuitivă OSD, (b) software de editare foto și video și (c) calibrarea culorii.
  2. Controlul roții de culoare a VP2776 acceptă următorul software de editare foto și video: (a) Capture One (b) Adobe Creative Suite. ViewSonic poate adăuga sau modifica suportul software din când în când fără o notificare ulterioară și, prin prezenta, declină suportul pentru software-ul care nu este enumerat mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *