Axis Communications anunta lansarea primei sirene stroboscopice de retea din lume

Distribuie

Axis Communications anunta lansarea primei sirene stroboscopice de retea din lume, AXIS D4100-E, care utilizeaza puterea luminii si sunetului pentru a descuraja intrusii, a garanta siguranta in incinta locatiei si a imbunatati eficienta operationala.

Dispozitivul este integrat folosind protocolul VAPIX, MQTT sau SIP si dispune de mai multe tipare luminoase si acustice pentru a asigura nivelul de protectie adecvat fiecarui mediu de utilizare specific.

Acest produs integrat complet in retea este bazat pe platforma deschisa Axis si poate fi conectat la orice dispozitiv sau sistem VMS create de Axis sau sistem VMS tert, emitand avertizari si notificari insotite de lumini stroboscopice si/sau alarme acustice. De exemplu, poate fi utilizat impreuna cu o varietate de camere termice si/sau radar pentru a proteja perimetrul incintei. De asemenea, poate fi utilizat si in combinatie cu o camera de recunoastere a numerelor de inmatriculare (LPR) pentru a imbunatati gestionarea accesului in parcari.

d4100e_group_color_led_Original

Pot fi create diferite configuratii folosind lumini albe sau colorate de tip RGBA si sunete configurate in prealabil. Acest produs extrem de adaptabil poate fi conectat si la o solutie audio Axis care poate transmite anunturi preinregistrate sau in direct, pentru a spori nivelul de protectie. In plus, datorita interfetei simple bazate pe Internet, este usor sa se configureze mai intai un dispozitiv iar apoi configuratia respectiva sa fie copiata si implementata la alte dispozitive din sistem.

Caracteristicile principale include:

  • Lumini si sunete combinate intr-un singur dispozitiv bazat pe IP;
  • Profiluri cu diferite niveluri de prioritate;
  • Integrare cu VAPIX, MQTT si SIP;
  • Carcasa de clasificare IP66, IK10, NEMA-4X;
  • Garantie de 5 ani.

Acest dispozitiv de retea poate fi instalat, configurat si intretinut cu usurinta, fiind compatibil PoE. In plus, dispune de o garantie commerciala de 5 ani.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *