Inovații revoluționare pentru cei pasionați de sănătate și wellness

Distribuie

TaeJong Jay Yang, EVP și șeful echipei de cercetare și dezvoltare în cadrul Mobile eXperience Business, Samsung Electronics

De ani de zile, tehnologia sănătății a prioritizat exercițiul constant, doborârea recordurilor personale și îndeplinirea obiectivelor fizice zilnice. În ultimii câțiva ani, am observat o schimbare culturală distinctă în modul în care utilizatorii abordează sănătatea – oamenii redefinisesc normele în acest spațiu și abordează sănătatea cu o mentalitate mai holistică. Este mai puțin despre caloriile arse și kilogramele pierdute și mai mult despre înțelegerea propriului corp – atât fizic, cât și mental – și prioritizarea a ceea ce este cel mai important pentru ei, cum ar fi alimentația sănătoasă și asigurarea unei odihne bune pe timp de noapte, pe lângă obiectivele de exerciții fizice.

EVP Jay Yang

Având în vedere acest lucru, continuăm să construim experiența Galaxy Watch concentrându-ne pe una dintre cele mai mari priorități ale mele în cadrul Samsung – furnizarea de soluții de sănătate holistice pentru utilizatorii noștri. De-a lungul timpului, am lucrat pentru a oferi funcții complete de sănătate care să ofere utilizatorilor noștri instrumentele de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele și pentru a avea un stil de viață sănătos.

Suntem încântați că Samsung și Google lucrează împreună pentru a îndeplini această nevoie cu o nouă soluție, Health Connect. Recent anunțat la Google I/O, dezvoltatorii au acum acces la un singur set de API-uri care permit crearea de experiențe de fitness și sănătate. Cu noul API Health Connect, utilizatorii vor avea un set cuprinzător de comenzi pentru a-și gestiona datele de sănătate și fitness în cadrul aplicațiilor.

Health Connect acceptă peste 50 de tipuri de date, cum ar fi exercițiile și somnul, precum și elementele vitale, cum ar fi ritmul cardiac și tensiunea arterială. Pentru a se asigura că utilizatorii au un control complet asupra datelor lor, Health Connect oferă controale centralizate de confidențialitate, făcând ușor accesul aplicațiilor la datele pe care utilizatorii vor să le împărtășească.

Și aceasta nu este doar o dovadă de concept. Lucrăm alături de Google și alți parteneri pentru a accesa toate beneficiile și potențialul Health Connect. Sunt încântat să confirm că Samsung Health va adopta Health Connect anul acesta. Cu permisiunea utilizatorilor, acest lucru le permite dezvoltatorilor de aplicații să profite de datele precise și optimizate măsurate pe Galaxy Watch pentru Samsung Health și în aplicațiile lor.

Abia așteptăm să vedem cum folosesc dezvoltatorii Health Connect pentru a aduce beneficii tangibile și holistice pentru sănătate utilizatorilor Galaxy. Acest nou serviciu este un pas înainte pe care-l facem pentru a le oferi utilizatorilor șansa sa experimenteze sănătatea holistică.

A fost un an încărcat pentru noi, membrii echipei de cercetare și dezvoltare Samsung Health, dar, în sfârșit, faptul că putem să vă împărtășim ceea ce am lucrat este una dintre părțile mele preferate ale jobului meu. Desigur, aceasta este doar o fracțiune din tot ce se află în „spatele scenei” și abia așteptăm să împărtășim actualizări viitoar!e despre experiențele software și hardware, în timp ce continuăm să conducem să inovăm în industria accesoriilor wearable. Până atunci, să aveți un I/O fericit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *