AMD și Qualcomm colaborează pentru a optimiza soluțiile de conectivitate FastConnect pentru procesoarele AMD Ryzen

Distribuie

AMD și Qualcomm Technologies, Inc., o filială a Qualcomm Incorporated (NASDAQ: QCOM), au anunțat astăzi o colaborare pentru a optimiza sistemului de conectivitate Qualcomm® FastConnect™ pentru platformele de calcul bazate pe procesoarele AMD Ryzen™, începând cu procesoarele AMD Ryzen™ din seria PRO 6000 și Qualcomm® FastConnect™ 6900. Cu ajutorul sistemului FastConnect 6900, cele mai recente laptopuri din segmental de business echipate cu procesoare AMD Ryzen dispun de conectivitate Wi-Fi® 6 și 6E, inclusiv opțiuni wireless activate cu Windows 11.

În colaborare cu Microsoft, noua generație de PC-uri cu Windows 11, cum ar fi Lenovo ThinkPad Z Series și HP EliteBook 805 Series, pot valorifica întregul potențial pe care îl dispune Windows 11 Wi-Fi Dual Station prin Qualcomm® 4-Stream Dual Band Simultaneous. Benzile Wi-Fi multiple depășesc performanțele conexiunilor tradiționale cu o singură bandă pentru experiențe de videoconferință îmbunătățite, latență redusă și robustețe sporită a conexiunii. Valorificând banda de 6 GHz, utilizatorii de laptopuri de ultimă generație pot profita pe deplin de îmbunătățirile aduse lățimii de bandă și vitezei acesteia, fără a intra în competiție cu alte dispozitive decât cele de 6E.

AMD Manageability Processor este disponibil acum în sistemele Ryzen PRO 6000, este o soluție care permite gestionarea remote a platformelor comerciale AMD. Atunci când este asociată cu FastConnect 6900, noua soluție permite gestionarea wireless cu suport pentru peste 32 de profiluri Open Standard-Based (DASH) utilizate pe scară largă. Împreună, procesorul AMD Manageability și FastConnect 6900 deblochează capabilități îmbunătățite pentru ca IT să gestioneze sistemele.

În colaborare cu furnizorii noștri OEM, AMD și Qualcomm Technologies se angajează să ofere platforme comerciale de top, care să răspundă noilor nevoi ale utilizatorilor din segmentul de business și ale departamentelor IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *