Cum să faci cele mai reușite poze la festivalurile din această vară

Distribuie

Tips & tricks pentru cele mai reușite fotografii vara aceasta

București, România – 3 iunie 2022 – Sezonul festivalurilor este aici, gata să ne prindă pe toți în euforia momentelor artistice, în ritmuri de dans cât mai energice și în timpul petrecut cu întreaga gașcă de prieteni. Nu aveți nevoie decât de un smartphone și puțină inspirație pentru a crea cele mai reușite fotografii, imortalizând toate aceste amintiri de neuitat. Seria Galaxy S22 include pachetul complet pentru surprinderea experiențelor memorabile din mijlocul distracției: camere performante, funcții de creativitate și productivitate, putere și performanță de neegalat.

Datorită capabilităților inovatoare ale camerei, fotografiile epice, realizate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, devin realitate fără prea mari bătăi de cap. Indiferent dacă sunteți fotografi amatori sau profesioniști, Galaxy S22 reușește să surprindă totul așa cum vă doriți, începând cu decizia outfit-ului din fața oglinzii, până la selfie-ul din fața scenei, la miezul nopții.

Fotografie 2

Și, pentru că fiecare fotograf bun are întotdeauna câteva trucuri la care apelează pentru a obține mereu fotografiile perfecte, iată câteva sfaturi tehnice pe care le puteți aplica la următorul festival:

Activați Scene Optimizer – aceasta este o funcție extrem de utilă – atunci când este activată camera detectează elementele din cadru, iar inteligența artificială îmbunătățește automat fotografia. Pentru a o activa deschideți camera, mergeți la setări și bifați Scene Optimizer. În acest fel puteți realiza o serie de poze perfecte pentru Instagram, spre exemplu, cu cel mai apetisant burger, scena cu trupa preferată, jocul de lumini și multe altele.

Video și fotografii 8K simultan – cu siguranță vreți să surprindeți cele mai bune momente din timpul concertelor de pe scenă; cu camera lui Galaxy S22 puteți filma 8K și face poze la rezoluție înaltă simultan; în timpul filmării trebuie să apăsați pe icon-ul din stânga camerei pentru a realiza și fotografii în același timp. Și ce dacă veți cânta și voi la unison? Story-urile vor fi cu atât mai personale..și mai amuzante.

Fotografie 1

Auto Frame pentru video-uri – nu trebuie să vă faceți griji pentru încadrare; funcția Auto Frame, ce poate fi activată din camera video, pe icon-ul din dreapta jos, se va asigura că toți prietenii cu care ești la festival intră în fotografie, zoom-ul fiind ajustat automat.

Portrete mult mai reușite – funcția Portrait Mode aduce noi fundaluri din care poți alege, de diferite texturi și culori, astfel încât veți obține cele mai reușite fotografii cu gașca veselă de festival pentru conturile de social media.

Activează comanda vocală – dacă ați găsit momentul și cadrul potrivit pentru un selfie, ar fi ideal să puteți face poza în câteva secunde. Vestea bună este că puteți seta comenzi vocale prin care fotografia să fie declanșată în doar câteva secunde. Trebuie să intrați în setările camerei și să selectați Shooting methods – Voice commands. Iar dacă muzica este prea tare în jurul vostru, puteți apela oricând la opțiunea de Palm sau Wave – pentru un selfie declanșat la momentul potrivit.

Fotografie 3

Încearcă Expert Raw – după cum sugerează și numele, aplicația salvează opțiunea RAW ale fotografiilor alături de fișierele JPEG obișnuite, ceea ce înseamnă că fotografiile vor păstra mult mai multe detalii.

Mai jos sunt câteva sfaturi de compoziție:

Surprinde cadre naturale – uneori nu trebuie să gândiți în avans cadrele, trebuie doar să fiți prezenți și să lăsați universul din jurul vostru să vă inspire, pentru că de restul se ocupă Galaxy S22. Poate fi un dans, o băutură, artistul preferat pe scenă – indiferent de moment, e important să vă bucurați de ce este în jur.

Mișcați-vă cât mai mult, în zone diferite – când ajungeți la scenă, nu stați într-un singur loc, deplasați-vă de-a lungul scenei, în mai multe locuri, pentru a surprinde fotografii inedite din mai multe unghiuri și o varietate de momente artistice, spontane, amuzante, de neuitat.

The golden hour – cum lumina directă a soarelui poate fi prea puternică pentru fotografii, imediat ce acesta apune este perioada cea mai bună pentru fotografii calde, luminoase. Recomandăm să vă planificați sesiunile foto în această perioadă a zilei.

Editarea fotografiilor – și, dacă simțiți nevoia unor mici ajustări, puteți edita fotografiile în aplicații compatibile precum Lightroom sau Snapseed. Astfel, succesul unor poze cu adevărat profesionale este garantat. Recomandăm, în schimb, distracția, voia bună, prietenii de calitate și fotografiile cât mai naturale, așa cum le-a surprins artistul și Galaxy S22, bineînțeles.

Toate fotografiile care însoțesc acest comunicat au fost realizate în exclusivitate cu noul Galaxy S22 sub viziunea lui Cristian Vasile, fotograf profesionist și membru Team Galaxy by Samsung. Pentru mai multe detalii despre seria Galaxy S22, accesați: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s22/.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *