Samsung Electronics lansează primul monitor de gaming 4K de 240Hz din lume, Odyssey Neo G8

Distribuie

Odyssey Neo G8 oferă o rată de refresh foarte rapidă, de 240Hz, alături de tehnologia Quantum Mini LED

București, România – 6 iunie 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în industria de monitoare de gaming, a anunțat disponibilitatea globală a gamei de monitoare de gaming Odyssey G85NB, G75NB și G40B 2022, consolidând și mai mult poziția fruntașă Odyssey în industrie prin oferirea celei mai imersive și realiste experiențe de joc disponibile pe piață. G85NB – primul monitor de gaming 4K de 240Hz din lume – este disponibil într-un format de 32inch, oferind o calitate super-realistă a imaginii, timp de răspuns rapid și performanță premium.

Odyssey Neo G8_2

„Samsung este încântat să dezvăluie cel mai rapid monitor de gaming 4K din lume pentru a debloca și mai multe oportunități și a oferi inovație pieței, creând o experiență nouă și incredibil de captivantă. Jucătorii își doresc, în cele din urmă, acea experiență captivantă în unitate cu personajul și scena din joc, iar Odyssey permite acest lucru cu funcții superioare și o calitate a imaginii foarte realistă”, a declarat Hyesung Ha, Vicepreședinte Executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics.

Odyssey Neo G7_2

Odyssey Neo G8 (G85NB) – Viteză și rezoluție de neegalat

Noul Odyssey Neo G8 de 32inch este primul și cel mai rapid monitor din lume care îmbină un panou VA curbat 4K (3.840 x 2.160) 1000R cu tehnologie Quantum Matrix, cu o rată de refresh super rapidă de 240Hz și un timp de răspuns de 1ms (GtG). Rezoluția 4K este susținută și gama de culori ce acoperă până la 95% din spațiul de culoare DCI-P3. Design-ul lui Neo G8 a fost inspirat de stilul iconic al lui Odyssey Neo G9, oferind un exterior cool, plin de funcții de performanță premium de gaming.

Odyssey Neo G7_3

Împreună cu AMD FreeSync Premium Pro, rata de refresh remarcabilă și timpul de răspuns de 1ms, jucătorii reușesc să obțină o acuratețe asemănătoare cu cea din viața reală pentru a-și maximiza potențialul și a concura la cel mai înalt nivel în orice mediu de joc. Neo G8 utilizează, de asemenea, tehnologia Quantum Mini LED, permițând controlul ultra-fin și precis al LED-urilor pentru a asigura jucătorii că vor vedea atât scenele întunecate, cât și cele luminoase așa cum au fost gândite. În plus, Quantum HDR 2000, cu o luminozitate maximă de 2.000nit și un raport de contrast static de un milion la unu, scoate în evidență cele mai subtile detalii pentru o experiență de joc de neegalat.

Iluminarea CoreSync aflată pe partea din spate a monitorului detectează automat culorile pe ecran și le redă pentru a crea un sentiment mai profund de imersiune.

Odyssey Neo G8 este, de asemenea, construit pentru a oferi o gamă largă de funcții inovatoare pentru a îmbunătăți orice experiență de joc. Monitorul este echipat cu o nouă tehnologie de afișare numită Matte Display, care oferă atât protecție anti-glare, cât și anti-reflex, minimizând distragerile și menținând utilizatorii concentrați asupra conținutului din fața lor. În plus, monitorul oferă un suport reglabil în înălțime (HAS), precum și funcționalitate de pivotare și înclinare pentru eficiență ergonomică și montare conformă cu standardele Video Electronics Standards Association (VESA). Utilizatorii își pot personaliza spațiul pentru un maxim de confort și productivitate, fiind susținut de flexibilitatea lui Neo G8.

G85NB a fost recent recunoscut pentru tehnologia sa inovatoare și desemnat câștigător în categoria CES 2022 Best of Innovation gaming, fiind premiat și cu CES 2022 Innovation Award, tot în categoria gaming.

Odyssey Neo G7 (G75NB) – Intră în lumea virtuală cu tehnologia premium Mini-LED

Samsung își extinde gama de monitoare de gaming Odyssey cu noul Odyssey Neo G7, un monitor de 32inch 4K (3.840 x 2.160) cu panou VA curbat 1000R, o rată de reîmprospătare de 165Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG), oferind o performanță de gaming premium.

Această performanță este alimentată de multe dintre caracteristicile similare ale modelului Odyssey Neo G8, precum AMD FreeSync Premium Pro, tehnologia Quantum Mini LED, precum și Quantum HDR 2000 cu luminozitate maximă de 2.000nit și un raport de contrast static de un milion la unu pentru o imersiune ce transportă jucătorii în lumea virtuală a oricărui joc preferat.

Senzația de imersiune în joc este îmbunătățită prin iluminarea CoreSync, care se găsește pe spatele monitorului, aducând conținutul la viață prin intermediul culorilor strălucitoare și vii, care transformă experiențele de gaming în unele cu adevărat memorabile.

Suportul ergonomic, pe lângă Auto Source Switch+, elimină orice frecare în timpul utilizării pentru un maxim de performanță, productivitate și confort. De asemenea, jucătorii pot ajunge la conținutul lor mai rapid, fără a fi nevoiți să acceseze mai multe intrări. Aceștia pornesc pur și simplu computerul, iar monitorul va recunoaște și comuta instantaneu între intrări.

Odyssey G4 (G40B) – Design futurist și caracteristici esențiale de gaming

G40B oferă o opțiune genială pentru jucătorii în căutare de un monitor cu toate caracteristicile esențiale de gaming, împachetate într-un design futurist. Disponibil în dimensiuni de 25 și 27inch, rezoluția Full HD (1.920 x 1.080) a lui G4 oferă o rată de reîmprospătare super rapidă de 240Hz, timp de răspuns de 1ms (GtG), panou IPS cu unghi larg de vizualizare și suport HDR10 pentru o experiență de gaming de nivel înalt. Acest lucru este îmbunătățit și mai mult de AMD FreeSync Premium și de compatibilitatea G-SYNC pentru un joc fluid. De asemenea, utilizatorii se pot relaxa în compania unui echipament confortabil cu funcții ergonomice, precum HAS, rotire, înclinare și pivotare, pentru a găsi poziția perfectă de joc.

Monitoarele de gaming Samsung Odyssey G85NB, G75NB și G40B vor fi disponibile la nivel global pe parcursul lunii iunie, programul de lansare variind în funcție de regiune. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://bit.ly/3NHNQrL.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

[Tabel de specificații]

Model G85NB G75NB G40B
Display Marimea ecranului 32” 32” 27″ 25″
Plat/Curbat Curbat 1000R Curbat 1000R Plat
Raportul de aspect 16:9
Luminozitate (standard) 350 cd/㎡

(2000 cd/㎡ maxim)

350 cd/㎡

(2000 cd/㎡ maxim)

400 cd/㎡
HDR Quantum HDR 2000 Quantum HDR 2000 HDR10
Rezoluție 3,840 x 2,160 (UHD) 1,920 x 1,080 (FHD)
Rata de cadre Max 240Hz Max 165Hz Max 240Hz
Timp de răspuns 1ms(GTG)
Unghi de vizualizare 178°(Orizontal)/178°(Vertical)
Caracteristici de Gaming Rată de Refresh variabilă FreeSync Premium Pro FreeSync Premium,

Compatibil cu G-Sync

Iluminare CoreSync Da
Etc.(1) Black Equalizer, Low Input Lag Mode, Refresh Rate Optimizer

Super Arena Gaming UX, Auto Source Switch+,

Adaptive Picture, Ultrawide Game View, Flicker Free

Altele Culoare față Negru
Culoare spate Alb Negru
Interfață Display Port 1.4 (1EA),
HDMI 2.1 (2EA),USB3.0 Sus (1EA) & jos (1EA)
Display Port 1.2 (1EA),
HDMI 2.0 (2EA),
Ergonomie HAS (suport reglabil pe înălțime), înclinare, rotire, pivotare
Montare pe perete 100 x 100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *