PC Garage anunță PC Gaming Zmeu, un calculator de gaming accesibil şi performant

Distribuie

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță lansarea PC Gaming ZMEU by PC Garage. Acesta vine echipat cu o configuraţie de gaming şi un hardware de ultimă generație, totul la un preț accesibil.

Zmeul este un personaj antagonist al basmelor românești, cunoscut fiind pentru luptele cu Prâslea. PC Garage a reușit să-l convingă pe Zmeu să treacă de partea binelui, mai exact de partea gamerilor, și să-i ajute să obțină performanțe cât mai bune la un preț accesibil.

Zmeu (6)

PC Gaming ZMEU by PC Garage este un desktop gândit pentru a stoarce și ultima picătură de putere dintr-o serie de componente moderne. Aşa cum esențele tari stau în recipiente mici, ZMEU este oferit cu o carcasă de mici dimensiuni, compactă, dar care ascunde un hardware imprevizibil la prima vedere.

Zmeu (5)

Astfel, într-o carcasa Aerocool Trinity V3 stau ascunse componente de ultimă generație precum:

  • Placă de bază Gigabyte B660M DS3H
  • Procesor Intel Alder Lake i3-12100F 3.3GHz
  • Placă video Gigabyte GeForce RTX 3050 GAMING OC LHR 8GB GDDR6
  • Stocare SSD Intenso Premium 500GB PCI Express 3.0 x4 M.2 2280
  • Memorie RAM 2x8GB Exceleram Dark 3200MHz CL16
  • Sursă Inaza Odyssey 600W 80+ Bronze

ZMEU este echipat cu trei ventilatoare, două frontale de 140mm pentru aer proaspăt și unul de 120mm pentru evacuare pe partea din spate. Opţiunile nu se opresc aici, carcasa oferind şi posibilitatea de a monta încă 4 ventilatoare.

Performanțele oferite sunt demne de anul 2022, PC Gaming ZMEU by PC Garage fiind compatibil cu tehnologii precum Ray Tracing și DLSS de la Nvidia, dispune de conexiune la internet de 2.5Gbps, porturi rapide USB 3.2 și posibilitate de upgrade.

Zmeu (2)

Unitatea folosește o sură de 600W cu certificare Bronze 80+, capabilă să mențină sistemul în viață chiar și atunci când este solicitat la maxim pentru multe ore. Aceasta are şi rolul de a proteja componentele atunci când pe rețeaua electrică sunt probleme, având protecții precum Over Voltage Protection, Over Power Protection, Short Circuit Protection și Under Voltage Protection.

Zmeu (3) (1)

SSD-ul va pune toate fișierele în mișcare cu 2100MB/s la citire și 1700MB/s la scriere, având un MTBF de 1.5 milioane ore și 300TB de TBW. La 500GB capacitate o să puteți stoca o mulțime de jocuri, iar acestea vor fi încărcate cât ai clipi.

PC Gaming ZMEU by PC Garage reprezintă un desktop modern capabil să ruleze titlurile moderne în rezoluție Full HD, fără a face rabat de la setările de calitate video. Jocurile pot fi rulate pe setari Very High sau Ultra, pastrând un nivel ridicat de cadre pe secundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *