Huawei depășește granițele inovației cu HUAWEI MatePad Paper

Distribuie

București 10 iunie 2022 – Huawei Consumer Business Group se pregătește de lansarea noii tablete E Ink HUAWEI MatePad Paper, cel mai recent model al familiei de dispozitive MatePad. După cum sugerează și numele, noua tabletă E Ink își propune să ofere o experiența simplă, fără efortul scrierii pe hârtie, introducând și o nouă opțiune pentru lucru și citit. Pe lângă faptul că este primul dispozitiv E Ink din lume care a primit certificarea TÜV Rheinland pentru un ecran asemănător hârtiei care nu obosește ochiul în timpul lecturii, HUAWEI MatePad Paper vine și cu funcții tehnologice avansate, oferind o nouă experiență ink-on-paper, ce include compatibilitatea completă cu HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generație) ce face utilizarea și mai productivă. Tableta HUAWEI MatePad Paper este disponibilă pentru precomandă din data de 9 iunie pe www.huaweistore.ro și vine la pachet cu M-Pencil,  husa magnetică și un voucher în valoare de 200 de lei, pentru cei care se abonează la newsletter-ul Huawei.

Oferind o experiență asemănătoare hârtiei, HUAWEI MatePad Paper le promite utilizatorilor confort deosebit în timpul cititului și scrisului. Designul inovator exterior oferă un aspect de carte și o experiență plăcută de prindere. Moștenind estetica minimalistă emblematică a seriei MatePad anterioare, HUAWEI MatePad Paper vine cu un design unibody, cu husă din materiale vegane. Textura sa delicată îi adaugă o notă sofisticată, garantând în același timp o prindere plăcută și catifelată. Concepută pentru a fi portabilă, HUAWEI MatePad Paper oferă o experiență de citire simplificată, grație formei subțiri și greutății reduse de aproximativ 360 g.

HUAWEI MatePad Paper (2)

HUAWEI MatePad Paper este dotată cu un ecran HUAWEI FullView de 10,3 inch, pentru o experiență de lectură profundă care nu obosește vederea. Tableta a trecut zece teste profesionale TÜV Rheinland, devenind primul ecran E Ink din lume cu certificare TÜV Rheinland Paper Like Display. În plus, tableta dispune de un mod Smart Refresh care reglează automat rata de reîmprospătare a ecranului în funcție de conținutul vizionat de utilizatori, oferindu-le acestora o experiență de vizualizare optimizată.

Combinație unică ecran – stilou, pentru o experiență office revoluționară

HUAWEI MatePad Paper este echipată cu HUAWEI M-Pencil (de a 2-a generație), care acceptă 4096 niveluri de presiune pentru o experiență de scriere lină, precum și o latență scăzută de 26 ms. Utilizatorii vor avea aceeași senzație ca cea din timpul scrisului pe hârtie din momentul în care vârful acestuia se va întâlni cu ecranul tabletei și vor auzi un „foșnet” plăcut pe tot parcursul notărilor. Această senzație familiară, asemănătoare hârtiei, le permite utilizatorilor să se lase rapid absorbiți de scris.

Pentru a reda cu adevărat o experiență de scriere veritabilă, HUAWEI MatePad Paper nu numai că moștenește operarea confortabilă și capabilitățile generale ale seriei MatePad, cum ar fi dubla atingere pentru a comuta instrumentele, asocierea automată prin Bluetooth și încărcarea magnetică, dar vine și cu o serie de funcții noi, precum Adnotarea și Notițele pe ecran împărțit. Per ansamblu, HUAWEI MatePad Paper este un instrument complex de luare a notițelor, care acceptă moduri diversificate, de la scriere la înregistrare și transformarea scrisului de mână în text, permițând utilizatorilor să ia notițe într-un mod mai productiv și să se bucure de o experiență realistă, exact ca atunci când scriu pe hârtie.

HUAWEI MatePad Paper (1)

Super Paper pentru o experiență office inteligentă avangardistă

HUAWEI MatePad Paper face parte din familia Smart Office și permite interconectarea perfectă între dispozitivele Huawei, formând un Super Device. Atunci când utilizatorilor le obosesc ochii citind pe computer sau smartphone, pot transfera fără probleme conținutul pe HUAWEI MatePad Paper pentru a se bucura de experiența de lectură captivantă, asemănătoare hârtiei, oferită de ecranul E Ink. HUAWEI MatePad Paper poate fi folosită și ca unitate suplimentară pentru computer, permițând transferul direct al fișierelor între cele două, prin drag-and-drop, fără a fi nevoie de e-mail sau aplicații terțe. Funcțiile de colaborare puternice elimină cu adevărat barierele dintre dispozitive și îmbunătățesc conectivitatea, pentru o eficiență sporită.

 

Performanță superioară pentru utilizări diverse

Vedetă în devenire a tehnologiei inovatoare, HUAWEI MatePad Paper oferă performanțe superioare datorită hardware-ului lider în industrie. Cipul său puternic permite o experiență ușoară de citire și scriere, în timp ce capacitatea mare a bateriei asigură o funcționare îndelungată, cu durată de standby de până la 4 săptămâni și o experiență de navigare completă de aproximativ 6 zile5. Dispozitivul acceptă și deblocarea rapidă cu amprentă, protejând securitatea datelor și confidențialitatea utilizatorilor. Datorită performanței sale puternice în domeniul comunicațiilor, tableta le oferă utilizatorilor un semnal stabil și interferențe de semnal scăzute. În plus, dispune și de două difuzoare de mare amplitudine, producând efecte sonore uimitoare în ciuda corpului subțire și aducând o experiență audio plăcută, captivantă și texturată.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *