AMD lansează cel mai recent software AMD: PRO Edition pentru segmentul business

Distribuie

Astăzi, AMD a anunțat disponibilitatea celui mai recent driver AMD Software: PRO Edition (fostul Radeon PRO Software for Enterprise) pentru grafica profesională Radeon PRO. Cu noul driver, utilizatorii profesioniști se așteaptă să obțină timpi mai rapizi pentru randări și codificare video, performanțe mai fluide pentru interacțiunile cu modelele 3D, de ray tracing simplificat și de calcule bazate pe grafică.

0 (2)

Caracteristicile cheie ale noului software includ:

  • Creșterea performanței: cel mai recent driver conține optimizări importante pentru a îmbunătăți performanța plăcilor grafice pentru stațiile de lucru Radeon PRO și aplicațiile solicitante în editare grafică.
  • Suport Maxon Redshift: Maxon Redshift oferă suport pentru placa grafică AMD Radeon PRO W6800. Acum, creatorii Redshift au mai multe opțiuni GPU disponibile pentru a oferi randări de top pentru a fi și mai productivi. Randarea progresivă a Redshift utilizează toți cei 32 GB de momorie grafică de care dispunde Radeon PRO W6800 pentru a ajuta la îmbunătățirea memoriei tampon și pentru a permite manipularea modelului în timp real.

Pentru a afla mai multe despre AMD Software: PRO Edition, vă rugăm să consultați blogul AMD aici, iar driverul poate fi descărcat aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *