Visual Fan va participa la evenimentul Bucharest Tech Week în perioada 17-19 iunie

Distribuie
  • În cadrul evenimentului, compania Visual Fan își va prezenta cele mai noi proiecte, care fac parte din strategia Green by Allview: ERA Health, Solar Energy și Mașina electrică
  • Cele mai atrăgătoare promoții oferite publicului participant sunt:
  • Energie bonus pentru 1.000 de km/lună timp de 10 ani la achiziția modelului Skywell ET5;
  • Discount de 5% din valoarea unui Kit fotovoltaic pentru achiziționarea în perioada stabilită.

Brașov, 16 Iunie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, va participa, în perioada 17-19 iunie, la Bucharest Tech Week, cu proiectele din cadrul strategiei Green by Allview.

După doi ani de pandemie, în care tehnologia a prezentat o creștere spectaculoasă, festivalul Bucharest Tech Week a revenit în format fizic.

Bucharest Tech Week, cel mai amplu festival de tehnologie, va susține în această perioadă cea de-a șasea ediție, prezentând inovațiile domeniul tech, dar și ultimele aplicații și soluții digitale ce contribuie la îmbunătățirea mediului de business, cât și a vieții personale.

Pop up textil curb 3d 12M.cdr

Noile proiecte cu care Visual Fan se prezintă la festival formează strategia “Green by Allview”, aceasta fiind compusă din trei divizii: ERA HealthSolar Energy și Mașina electrică Skywell, care sunt gândite ca un întreg “Omul, casa și mașina”. Astfel, ne aliniem tendințelor pieței și plănuim să integrăm numeroase proiecte cu impact puternic asupra naturii și mediului înconjurător (reducerea risipei alimentare, încurajarea consumului de alimente locale, utilizarea energiei verzi, eliminarea consumului de combustibili fosili), pentru a asigura un viitor durabil.

Primul proiect, ERA Health, prelansată în prima parte a acestui an, este primul asistent personal de nutriție, care oferă rețete personalizate în funcție de necesarul utilizatorilor de vitamine și minerale, suplimentar față de necesarul de macronutrienți. Prin interconectarea aplicației Allview ERA Health cu cântarul inteligent Allview ERA, utilizatorii vor beneficia de un feedback mult mai rapid și relevant, pe lângă introducerea manuală, corelat cu evoluția datelor compoziției corporale.

Al doilea proiect, Solar Energy, asigură alimentarea viitorului cu energie verde, propunându-le consumatorilor atât panouri solare, cât și Kit-uri complete cu montaj (On-grid, Off-grid, Hybrid și Industry), care se pot configura online, în funcție de nevoile fiecăruia: rezidențial, comercial sau industrial.

Acest nou proiect aduce în atenția publicului participant posibilitatea de a beneficia de un discount de 5% din valoarea Kit-ului fotovoltaic ales, dacă plasarea comenzii se realizează până în data de 20 iunie 2022 și aceasta este finalizată cel târziu în data de 15 iulie 2022 sau posibilitatea ca prin cumpărarea oricărui Kit fotovoltaic, până în data de 21 iulie 2022, clienții să primescă un panou gratuit.

Al treilea proiect, Mașina electrică Skywell, se bucură de o autonomie de 400 km mixt (WLTP), un spațiu interior extrem de generos și bine compartimentat, sistemul automat de asistență la conducere – L2.5, dar și numeroase opțiuni și elemente inovatoare incluse în varianta de bază ce aduc siguranță, dar și un plus de confort, menite să transforme condusul și simpla deplasare cu mașina într-o călătorie în viitor.

Odată cu participarea la festival, oferim clienților posibilitatea de a-și alege promoția care îi avantajează: prin achiziționarea mașinii electrice Skywell ET5, până la data de 15 Iulie 2022, îți oferim gratuit un Kit fotovoltaic, cu ajutorul căruia îți garantăm energia necesară parcurgerii a 1.000 km/lună timp de 10 ani sau posibilitatea de a beneficia de bonusul de 3.000 Euro discount la achiziționarea modelului Skywell ET5, până în data de 28 iulie 2022.

Comparativ cu un automobil SUV de categorie similară, însă cu un motor termic, pe o perioadă de 10 ani se poate realiza o economie la combustibil de aproximativ 30.000 Euro.

Prin participarea la acest festival dorim majorarea notorietății prin conștiențiazarea importanței menținerii unui stil de viață sănătos, reducerii amprentei de carbon, a risipei alimentare și utilizarea energiei regenerabile.

Despre Visual Fan

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal. Pentru a rămâne conectați la noutățile Allview, puteți urmări paginile companiei de pe FacebookYouTube și Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *