Huawei lansează noul smartphone pliabil HUAWEI Mate Xs 2

Distribuie

Un smartphone mai ușor și mai subțire ca oricând, perfect pentru utilizatorii pasionați de inovație

 

București, 4 iulie 2022 – Huawei Consumer Business Group a anunțat la final de iunie lansarea smartphone-ului pliabil vârf de gamă HUAWEI Mate Xs 2, rezultat al noilor cercetări realizate de Huawei pentru dezvoltarea telefoanelor pliabile. Moștenind design-ul clasic de pliere spre exterior, HUAWEI Mate Xs 2 este ultra-ușor, ultra-compact, ultra-fiabil și cel mai subțire smartphone pliabil de pe piață, oferind cea mai bună experiență de utilizare.

Huawei oferă modelului Mate Xs 2 un design unibody elegant și o pliere perfectă, prin balamaua inovatoare Falcon Wing cu rotație dublă. De asemenea, noul smartphone este echipat cu funcții emblematice, printre care se numără ecranul pliabil True-Chroma de 7,8 inchi, lider în industrie și un sistem de camere True-Chroma de 50 MP cu HUAWEI XD Optics.

 HUAWEI Mate Xs 2 (1)

„Datorită dezvoltării și inovațiilor constante, Huawei rămâne lider în segmentul smartphone-urilor pliabile. Mai mult, odată cu lansarea celui mai nou model, HUAWEI Mate Xs 2, compania deține un portofoliu complet de telefoane pliabile, ce include smartphone-uri cu ecran interior și exterior, dar și telefoane cu clapetă. HUAWEI Mate Xs 2 adoptă pe deplin estetica design-ului, comunicarea inteligentă, tehnologia imaginii și experiența interactivă pe ecran mare. Este, de asemenea, cel mai ușor telefon pliabil de pe piață de până acum. Acest nou dispozitiv captivant, vârf de gamă, deschide calea către era perfecțiunii telefoanelor pliabile.” a declarat Andy Fang, Country Manager Huawei Consumer Business Group.

 

HUAWEI Mate XS 2 – ultra-ușor, ultra-compact și ultra-fiabil

Cântărind doar 255g, HUAWEI Mate Xs 2 are o greutate obținută până acum doar de telefoane nepliabile. Acest lucru a fost posibil prin utilizarea unor materiale inovatoare, cum ar fi fibra de sticlă ultra-ușoară, folosită pentru spatele telefonului, aliajele de titan utilizate în industria aerospațială și oțelul ultra-ușor și foarte rezistent folosit pentru structură. Aceste materiale nu numai că reduc greutatea totală a telefonului și îl fac cel mai ușor smartphone pliabil de pe piață, ci îi oferă dispozitivului și o durabilitate excelentă și rezistență la rupere.

HUAWEI Mate Xs 2 dispune de balamale inovatoare exclusive, cu design Falcon Wing cu rotație dublă. Când este deschis, ecranul devine plat și neted ca o oglindă, oferind utilizatorilor o experiență pliabilă captivantă.

HUAWEI Mate XS 2 – design contemporan unibody unic, ce depășește limitele imaginației

HUAWEI Mate Xs 2 dispune de un design clasic ce permite plierea perfectă spre exterior, etalând prin aceasta frumusețea minimalismului. Corpul compact dezvăluie aspectul elegant, ușor și delicat al telefonului. Când este deschis, HUAWEI Mate Xs 2 dispune de un ecran pliabil True-Chroma de 7,8 inchi, cu rezoluție înaltă de 2480 x 2200. Telefonul are și un raport al ecranului de 8:7,1, oferind o experiență vizuală mai captivantă. Mai mult, HUAWEI Mate Xs 2 acceptă o rată de refresh de 120 Hz, reglarea luminozității PWM de înaltă frecvență de 1440 Hz și o rată de eșantionare tactilă de până la 240 Hz, oferind utilizatorilor un efect impresionant al ecranului. De asemenea, stratul nano optic antireflexie ajută la reducerea reflexiei luminii și le oferă utilizatorilor o experiență de citire mai bună în lumina soarelui. Când este pliat, HUAWEI Mate Xs 2 dispune de un raport al imaginii de 19:9 și oferă o experiență comparabilă cu cea a telefoanelor nepliabile.

HUAWEI Mate Xs 2 a revoluționat din nou estetica telefoanelor cu primul design 3D din fibră de sticlă, care face posibilă crearea de texturi și mai elegante, oferă o senzație catifelată și reduce urmele de amprente. Telefonul este disponibil în două culori clasice: negru, cu textură de piele hașurată și alb, cu textură de piele naturală.

HUAWEI Mate Xs 2 – tehnologie emblematică: performanțe excelente în era tehnologiilor inovatoare

HUAWEI Mate Xs 2 este echipat cu o baterie de 4600 mAh și acceptă tehnologia HUAWEI SuperCharge de 66 W, crescând autonomia bateriei în standby.

În plus, sistemul de răcire avansat „Graphene Liquid Cooling System” ajută și mai mult la disiparea căldurii. Mai mult, HUAWEI Mate Xs 2 vine cu procesorul vârf de gamă Qualcomm Snapdragon 888, fabricat folosind o tehnologie de procesare avansată, ce oferă dispozitivului pliabil o performanță puternică, iar utilizatorului o experiență de folosire excepțională.

HUAWEI Mate Xs 2 – tehnologia vârf de gamă HUAWEI Image™ conturează fotografii detaliate, dinamice

Huawei continuă să investească în inovație, folosind tehnologia sa puternică pentru a dezvolta HUAWEI Image™ exclusiv pentru utilizatorii săi. Sistemul de camere True-Chroma prezent pe noul HUAWEI Mate Xs 2 include o cameră True-Chroma de 50 MP ce reproduce culori reale. Datorită tehnologiei optimizate HUAWEI XD Optics de restaurare a imaginii sunt generate fotografii mult mai clare, cu detalii recuperate într-un mod ce depășește limitele fizicii. Profitând din plin de motorul de imagine True-Chroma HUAWEI XD Fusion Pro, de senzorul multi-spectru cu 10 canale și de calibrarea a peste 2000 de culori din gama cromatică P3, precum și de software, hardware și capabilități de eliminare a erorilor, toate de ultimă generație, HUAWEI Mate Xs 2 reproduce culorile cu precizie, permițându-le utilizatorilor să surprindă dinamismul întregii lumi.

HUAWEI Mate Xs 2 – o nouă experiență interactivă captivantă, cu eficiență sporită

HUAWEI Mate Xs 2 continuă să inoveze și să revoluționeze caracteristicile ecologice ale software-ului și experiența de utilizare, adoptând noul efect vizual de pliere dinamică. Atunci când este deschis, ecranul se va extinde automat, iar atunci când este pliat, ecranul rămâne clar și neted. În plus, funcția îmbunătățită Smart Multi-Window face interacțiunile mai ușoare și mai eficiente, în timp ce funcția Split-screen acceptă utilizarea a două aplicații în paralel pentru o productivitate sporită și faciliatate în operare. Mai mult, gesturile de glisare oferă acces și control rapid al ferestrelor active, permițând realizarea mai multor sarcini cu o singură glisare. Ecranul mare și funcția hands-free oferă o experiență de comunicare captivantă în timpul apelurilor video HD.

HUAWEI Mate Xs 2 continuă să redefinească și să schimbe standardele din industrie, ceea ce sprijină poziția de lider a Huawei în furnizarea de inovații pentru o experiență premium de utilizare a unui smartphone pliabil perfect.

 

Beneficii extra de la Huawei

Telefonul este disponibil în două culori clasice: negru, cu textură de piele hașurată și alb, cu textură de piele naturală și este disponibil la precomandă, până pe data de 13 iulie, la prețul recomandat de 9999 Lei. Cu această ocazie, Huawei a pregătit o ofertă de tip bundle, care include un voucher de 500 de lei și ceasul WATCH GT 3 46 mm Stainless Steel Elite.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *