McDonald’s lansează un nou proces de pregătire al burgerilor iconici Mec, care devin și mai suculenți și mai gustoși

Distribuie

Burgerii iconici cu carne de vită și pește din meniul McDonald’s – Hamburger, Cheeseburger, Double Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder și Filet-o-Fish – sunt acum preparați în toate restaurantele Mec din țară după o nouă metodă, pentru un gust și mai delicios.

București, 12 iulie 2022  McDonald’s în România inovează procesul de pregătire al burgerilor și setează noi standarde de calitate pe piața restaurantelor cu servire rapidă din țară prin introducerea unui nou proces de pregătire al burgerilor cu carne de vită și pește din meniul Mec. Introdus în toate restaurantele McDonald’s la nivel național, noul proces aduce o serie de modificări în sistemul de gătire și preparare, dar și în ceea ce privește ingredientele utilizate, îmbogățind gustul clasic Mec cu un plus de savoare. Astfel, burgerii core din meniul McDonald’s – Hamburger, Cheeseburger, Double Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder sau Fillet-o-Fish devin și mai suculenți și gustoși.

McD-1920x1080px

Promisiunea McDonald’s de a oferi numai produse delicioase, de calitate superioară, ne motivează să operăm la cele mai înalte standarde, să fim deosebit de exigenți în ceea ce privește ingredientele pe care le folosim și modul în care preparăm produsele. De aceea, continuăm să îmbunătățim constant experiențele pe care le oferim celor care aleg gustul delicios Mec de fiecare dată când au ocazia”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România. „Iar noutățile pe care le-am introdus în procesul de preparare al burgerilor reprezintă angajamentul nostru pentru o experiență clasică Mec la superlativ, pentru un plus de savoare pe care fanii îl vor aprecia cu certitudine”, a completat acesta. 

 McD_817x585px

Procesul de inovație începe în bucătăriile restaurantelor McDonald’s, unde carnea este gătită după un nou procedeu îmbunătățit ce contribuie la servirea unor burgeri mai fierbinți și mai suculenți. În plus, gustul cărnii este îmbogățit prin adăugarea condimentelor încă din această etapă, pe grill, pentru o aromă mai intensă, iar feliile de brânză se temperează diferit, rezultatul fiind topirea acestora mai rapidă.

Gustul delicios este dat și de noile chifle utilizate în rețetele burgerilor iconici cu carne de vită sau pește, McDonald’s optând pentru chifle mai glazurate și pentru o modalitate de preparare care asigură mai multă rumenire. În același timp, noul proces de pregătire aduce și o cantitate mai mare de sos pentru Big Mac, mici detalii care fac diferența în gustul și experiența Mec.

Noua metodă de preparare a burgerilor clasici din meniul McDonald’s în România se aliniază strategiei internaționale McDonald’s.

Burgerii Double Cheeseburger, Hamburger, Cheeseburger, Big MacTM, Quarter Pounder și Filet-o-Fish, produși în conformitate cu noile standarde de preparare, sunt disponibili în toate cele 92 de restaurante McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive și prin McDelivery.

Despre Premier Restaurants România

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 92 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 46 restaurante cu McDrive și 47 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de peste 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro

 
Despre Premier Capital

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 167 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *